ja moj les i moji organi nedam nikom
ocu da me spale kad pandrknem
ocu da me spale kad pandrknem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja sam bolestan, očito
ja da zadovoljim svoje fetiše
kucam na nailed hard:
tyler saint, bdsm, *******, gay master, huge dick,
isl.
Alien 3 (1992) 3/5
"Alien³" (original title)
114 min - Action | Sci-Fi | Thriller
nije mi se svidelo kako su prikazani elijensi.. sve nesto kompjuterski..

Diario de una ninfómana (2008) - Diary of a Nymphomaniac
http://www.imdb.com/title/tt1111890/
Tek sinoc ga odgledah.
Sličan kao Nymphomaniac: Vol. I
Radnja: život jedne nimfe, koja se između ostalog udala i za bogatog muža, živela malo ko ptica u zlatnom kavezu, pa ga oterala u tri lepe i postala prostitutka, a onda i od toga digla ruke i počela da se jebbe za džabe.
Prosečan.Ocena:3/5

Aşk Kırmızı 2013
Toliko sam kukala i smarala, sve dok napokon nije izasao prosle godine. Opako gotivim Nurgül Yesilçay. A i ovo je prvi turski film, i jedini koji sam odgledala. I mogu reci da je za pohvalu. Imala sam neke predrasude o filmu zbog zemlje iz koje dolazi, ali zbog cega, ne bih tacno znala da vam kazem.
Radnja filma: muskarac se nalazi izmedju bivse mladalcke ljubavi, sa kojom je izgubio davno kontakt, i koja usput radi kao eskort dama,a koju slucajno bas tako i sretne na poslovnom putovanju, i sadasnje ljubavi,odnosno supruge, koja je totalna suprotnost od ove bivse.I tu krece karambolJaka, lepa, emotivna i tuzna prica...
Ocena 4-/5
OK triler! 3Tesis sobre un homicidio
![]()
Dobar triler! 4
Gotivan, na fazon ''Scanner''-a i ''Firestarter''-a, Kirk Daglas super, neverovatno sposoban glumac koji je očigledno većinu vratolomija i akrobacija radio SAM bez dublera...Film je snimljen na neki otkačen i nonšalantan stari način sa integritetom...10/10
Tesis sobre un homicidio
![]()
Dobar triler! 4
Ps: DollarQueen, taj turski se i meni svideo! 5
To je subjektivno misljenje, a mozda mi ni rezonovanje nije ok, jer se secam da sam u istom danu odgledao i blow out/ obsession i fury (bas tim redosledom).
Mozda je to bilo previse Palme zaredom.
Samo jedan čovek u ovoj državi ima moć objektivnog mišljenja. Svi znamo ko je ON.
A, nama običnim smrtnicima ostaje, da svoje (subjektivno) mišljenje, potkrepimo argumentima i to je to.![]()
Jeste i to u početku dok nije upoznala tamnu stranu svog muža.Ne bih bas rekla da je bilo tako![]()
Jeste i to u početku dok nije upoznala tamnu stranu svog muža.