- Poruka
- 48.597
13 Sins (3-)
teško da će ostati oduševljeni ovim ostvarenjem koje je samo blijeda kopija Tajlandskog orginala.Koncept priče je poznat,igra počinje,13 zadataka,pobjednik uzima pare ili gubi sve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I posle kad čovek uzme da gleda neko moderno bullshit..Odličan...

jedva čekam. usraću se. tom kruz. idi leči se. majko sveta šta sam dočekao, da neko hvališe onog sektaša prcvoljka tomakruzarzu.
Mislim da on NIJE tako loš glumac.
nasmejala sam se slatko par puta 7/10
Stvarno nema potrebe za ovakvim komentarima... pre je ovaj podforum bilo fino mesto, danas covek vise ne sme ni spomenuti nikog osim Nikolsona ili Branda, odmah ti dezurni profesori zaskoce za vrat... na kraju krajeva, nije covek ni rekao da je Kruz dobar glumac vec da mu je ovo najbolja uloga. A koliko god neko bio los glumac, jedna uloga mu mora biti najbolja. Makar to bilo gore od De Nirove najgore uloge.
U svakom slucaju, citao sam dosta recenzija ovog filma i vecina se slaze da je ovo zaista jedna od njegovih najboljih uloga. Ti ne moras gledati ako ne zelis, ali nema potrebe ni za uvredama.

Anna - U početku obećava, međutim na kraju se pitam, da'l je došla il' je pošla!
Konfuzno, ne zna se šta je fikcija a šta java...![]()
Vidi ovako, Audition mnogi stavljaju u sam vrh japanskih horor ostvarenja svih vremena,ja ću biti potpuno iskren pa reći da meni baš i nije toliko prirastao srcu,davno sam ga gledao pa možda ga i repriziram.Odgovor na tvoje pitanje je-Takashi Miike.Ako si upoznat sa njegovim radom shvatićeš da kod njega ne vrede opšte prihvaćene norme u svijetu.On zna da šokira,zna da zbuni i da izazove emocije za koje nisi ni znao da imaš,lik je prosto manijak u svom poslu...
Ima dosta,ovih sam se na prvu sjetio i vjeruj mi Takashi Miike-a ne vredi previše analizirati niti njegove filmove jer je dobro poremećen ali odličan u svom poslu!![]()

Да се допуним: И ја волим некад, мало оштрије тонове, неку расправу на ивици инцидента из које се може извући јасан закључак о ставовима саговорника, али никад, са тако неким, отвореним, ад хоминем, увредама.
Што се тиче модератора, њих не треба призивати јер се онда умногоме гуши слободна расправа. Суштина је у дозирању и самоконтроли.

13 Sins (3-)
teško da će ostati oduševljeni ovim ostvarenjem koje je samo blijeda kopija Tajlandskog orginala.Koncept priče je poznat,igra počinje,13 zadataka,pobjednik uzima pare ili gubi sve...
A Million Ways to Die in the West
Western komedija i parodija na sve i svasta...nasmejala sam se slatko par puta 7/10
![]()
Ma ubi me Ukrajina,dobro ti je Velebit rekao...Vidi ovako, Audition mnogi stavljaju u sam vrh japanskih horor ostvarenja svih vremena,ja ću biti potpuno iskren pa reći da meni baš i nije toliko prirastao srcu,davno sam ga gledao pa možda ga i repriziram.Odgovor na tvoje pitanje je-Takashi Miike.Ako si upoznat sa njegovim radom shvatićeš da kod njega ne vrede opšte prihvaćene norme u svijetu.On zna da šokira,zna da zbuni i da izazove emocije za koje nisi ni znao da imaš,lik je prosto manijak u svom poslu...Kod nas bi ga već strpali u ludnicu.Ako nisi gledao pogledaj njegov recimo
mnogo,mnogo bolestan,mene je teško šokirati a ovaj me izbacao kao malu bebu...dugo sam se oporavljao posle
Tri ekstrema (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0420251/?ref_=nm_flmg_dr_30
mnogo bolestan...
Bijitâ Q (2001)
http://www.imdb.com/title/tt0290329/?ref_=nm_flmg_dr_52
odličan samurajski
Trinaest ubica (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1436045/?ref_=nm_flmg_dr_11
Ima dosta,ovih sam se na prvu sjetio i vjeruj mi Takashi Miike-a ne vredi previše analizirati niti njegove filmove jer je dobro poremećen ali odličan u svom poslu!![]()

49 RONIN.
Obavezno pogledaj.![]()
Stvarno nema potrebe za ovakvim komentarima... pre je ovaj podforum bilo fino mesto, danas covek vise ne sme ni spomenuti nikog osim Nikolsona ili Branda, odmah ti dezurni profesori zaskoce za vrat... na kraju krajeva, nije covek ni rekao da je Kruz dobar glumac vec da mu je ovo najbolja uloga. A koliko god neko bio los glumac, jedna uloga mu mora biti najbolja. Makar to bilo gore od De Nirove najgore uloge.
U svakom slucaju, citao sam dosta recenzija ovog filma i vecina se slaze da je ovo zaista jedna od njegovih najboljih uloga. Ti ne moras gledati ako ne zelis, ali nema potrebe ni za uvredama.
Tako je ! Ovde ljudi nikako da skapiraju ( sto je mnogo gore od toga da kazes bilo sta pozitivno vezano za Tom Kruza ) da svako ima pravo na svoje misljenje.I cim se u pozitivnom kontextu spominje neko ko nije Nikolson,De Niro i jos neki tog kalibra,odmah napad.Klinacki totalno![]()

Anna - U početku obećava, međutim na kraju se pitam, da'l je došla il' je pošla!
Konfuzno, ne zna se šta je fikcija a šta java...![]()