Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Solidna prica...7/10

cabin-in-the-woods-tim-lebbon.jpg

Za mene je "Cabin in the woods" jedno pozitivno iznenadjenje u zanru horora.Izbegavam novije naslove, ali ovaj film u sebi ima nesto posebno i originalno. Drago mi je sto nisam odustao od gledanja nakon stereotipnog pocetka, jer sve nakon njega je sasvim neocekivano. Mnogi pominju "Prizivanje zla" ili "Podmuklost" kao najveca pozitivna iznenadjenja u prosloj godini, ali po meni je to ovaj film.

Da...podrzavam anti-trolovski post goksija.A ostalo..kako ko shvati,njegova slobodna volja.
z:lol:
Elem,
maniac_cop_poster_01.jpg

Odličan stari, kako su bre ranije s štapom i kanapom snimali bolje horore nego danaske, film koji me je ''plašio'' kao dete a lik policajca manijaka je jedan od kultnih anti heroja...Ovo mu doduše dođe kao ''Evil dead'' ima elemente i komedije i horora što i ne čudi jer glumi Brus Kempbel a u maloj ulozi se p ojavljuje čak i Sem Rajmi...z:lol: Ustvari film je snimljen na ''razmeđi'' decenija pa više vuče na tek završene osamdesete teško je reći da je film iz ''devedesetih''...Osim Kempbela tu je i odlični Robert Dejvi i drugi...Film je explozija akcije sa odličnim scenema poput vožnje na felnama ili ''saradnje'' serijskih ubicaz:shock: Ima dosta crnog humora da tako kažemo, ali je super što su čak i totalni zlikovci prikazano kao ''ljudska bića'' a ne kao mašine što se često dešava danas a to je postignuto opuštenim načinom snimanja...
A deaf policeman heard the noise,
And came to arrest the two dead boys,
If you don't believe this story’s true,
Ask the blind man he saw it too!
:zcool:
11/10

Poslednja izmena:
Za mene je "Cabin in the woods" jedno pozitivno iznenadjenje u zanru horora.Izbegavam novije naslove, ali ovaj film u sebi ima nesto posebno i originalno. Drago mi je sto nisam odustao od gledanja nakon stereotipnog pocetka, jer sve nakon njega je sasvim neocekivano. Mnogi pominju "Prizivanje zla" ili "Podmuklost" kao najveca pozitivna iznenadjenja u prosloj godini, ali po meni je to ovaj film.

:heart:
Gledala sam. Mnogo glup film.:heart:

z:lol:
Elem,
maniac_cop_poster_01.jpg
Odličan stari, kako su bre ranije s štapom i kanapom snimali bolje horore nego danaske, film koji me je ''plašio'' kao dete a lik policajca manijaka je jedan od kultnih anti heroja...Ovo mu doduše dođe kao ''Evil dead'' ima elemente i komedije i horora što i ne čudi jer glumi Brus Kempbel a u maloj ulozi se p ojavljuje čak i Sem Rajmi...z:lol: Ustvari film je snimljen na ''razmeđi'' decenija pa više vuče na tek završene osamdesete teško je reći da je film iz ''devedesetih''...Osim Kempbela tu je i odlični Robert Dejvi i drugi...Film je explozija akcije sa odličnim scenema poput vožnje na felnama ili ''saradnje'' serijskih ubicaz:shock: Ima dosta crnog humora da tako kažemo, ali je super što su čak i totalni zlikovci prikazano kao ''ljudska bića'' a ne kao mašine što se često dešava danas a to je postignuto opuštenim načinom snimanja...
A deaf policeman heard the noise,
And came to arrest the two dead boys,
If you don't believe this story’s true,
Ask the blind man he saw it too!
:zcool:
11/10

kolko ti imas godine kad si ovo gledao kao dete 100?

- - - - - - - - - -

nije glup dobar film

A Teacher
http://www.imdb.com/title/tt2201548/
Tema intrigantna, ali je reaizacija jednodimenzionalna, aljkava, traljava i bez nekog sadržaja. Tipičan film koji se zaboravlja čim prođe odjavna špica.

Nastavnica engleskog se zaljubljuje u polni organ jednog učenika i maksimalno mu se posvećuje. Sve drugo je zanemarila, te upada u neka patološka psihička stanja. Ova tema se mogla mogo studioznije i svestranije prikazati. Ovako smo dobili jednan poluproizvod koga se niko osim glavne glumice neće sećati za mesec dana...

Poslednja izmena:
Solidna prica...7/10

cabin-in-the-woods-tim-lebbon.jpg

Ja stvarno ne znam šta vi vidite pozitivno u ovom filmu.

Početak je stereotipan kao što je i rekao Igor Calavera, al' onda kreće masovno ludilo, kada uđu u onaj lift, u tom trenutku film gubi žanr horora i dobija žanr komedije (loše), ne znam ni da li je to i komedija, pre svega glupost, liči mi na sprdnju. I nema ničeg zastrašujućeg, dosta primitvno deluje.

- - - - - - - - - -

Uhh, ne volim te online. Uglavnom ih skinem sa torrenta u full HD formatu, pa ih sa uživanjem gledam na sony ledu od pola hektara.

1080 ;):ok:

Gledanje s uživanjem, ne znam kako neko može da se pati preko neta, al' dobro, ima nas raznih.:lol:

Poslednja izmena:
Metro 8/10 (3-)
Za ruske uslove visokobuđzetni film sa dosta spektakularno kvalitetnih scena havarije,problem je po meni sama priča koja je razvučena zbog potpuno nepotrebnih scena na 2h10 min,ali ne bi rusi bili rusi pa da na svu tu muku ne dodaju još i bespotrebnu patetiku koja je prenaglašena u nekim scenama toliko da iritira.Međutim i dalje preporuka za ovaj ruski moderni film koji vredi pogledati iz više razloga,kao prvo bićete iznenađeni ovo nije crna sumorna drama,ovo je akcija kakve bi se postideli i pojedini američki daleko skuplji filmovi...

Poslednja izmena:
Blue Jasmin - http://www.imdb.com/title/tt2334873/ Zasto se ovaj film vodi kao komedija nemam pojma. Film je ozbiljan, depresivan, vrlo realan (barem je CB tako dobro odigrala svoju ulogu). Volim Vudi Alena, ali ono sto mi je uzasno zasmetalo ovde jeste ta njegova muzika na kojoj insistira u svakom svom filmu i koja je ovde potpuno neprikladna. Eto to mi je jedino zasmetalo ovde i, naravno, to sto se potpuno pogresno vodi kao komedija. Ako volite Vudija - pogledajte, ako ne volite Vudija - slobodno zaobidjite.

Još jedan za ovo javljanje od mene:

Malopre napisah svež komentar opširnijeg sadržaja na srodnoj temi, od mene ocena 8/10.

Nisu mi se dopali predugi kadrovi scenografije Drugog svetskog rata koje na temu filma nisu rekle ništa osim što su produžile video materijal za, ako se dobro sećam, petnaestak minuta dima i pepela, i zato je sveopšti utisak narušen za dve ocene manje.

- - - - - - - - - -

Ono što ovaj film razlikuje u biti je njegova nebajkovita završnica i što je priča pričana iz ugla naizgled sporednog aktera.

Dobra ideja, ali potpuno blaga zavrsnica bez pravog iskupljenja glavne akterke. Mada mastovit nacin na koji je to uradila.

Svakako ga vredi pogledati, neobican je.

@Emihs
Kada gledam ruski film, koji nije drama ili kod koga dominantna crta nije dramska, imam utisak da je sve veštačko, prekopirano, nametnuto, šupljikavo. Mišljenja sam da je njima pametnije da se drže svog žanra, jer zaista nemaju potrebe za tim izletima u akciju, horor itd. Međutim, globalizacioni procesi i merkantilizacija su učinili svoje, pa sad imamo i ruske superheroje i ostale piicke materine. Zbog toga, jako slabo pratim novu rusku kinematografiju, osim kada dobijem pouzdanu preporuku, isključivo za film dramskog žanra.

Sinoć kad sam počinjao da ga gledam nisam imao pojma da u njemu glume dve ispušene muštikle: gospodin guverner Švarc i Stalone (aka sivonja),
inače ne bih pristao da gledam ovaj film ni pod batinama.
Escape Plan 2013
http://www.imdb.com/title/tt1211956/

Akcioni
Ispostavilo se da je reč o gledljivom filmu, bez ikakve umetničke vrednosti (koji se na samom kraju pretvorio u totalu pucačinu, tipa Rambo 1,2 i 3 sve u jednom).

Sivonja po profesiji testira zatvore sa maksimalnim obezbeđenjem, odnosno da li je moguće pobeći iz takvih zatvora. Ubacuju ga u takve zatvore kao zatvorenika i on osmišljava bekstvo. e, sad neko je smestio zeki rodžeru i otišao je u zatvor iz koga nema bekstva i gubi mu se svaki trag. Tamo upoznaje Švarca šniclu....

Modus Anomali aka Ritual 8/10 (3)
Imao solidne kritike pa sam ga morao ovjeriti,Ritual je totalna konfuzija,distorzija mozga veći deo filma i kada sam pomislio jel moguće da ovakav film pokupi dobre kritike horror kritičara onda počinje zadnja trećina filma udarajući drito u glavu i od totalnog kolapsa mozga film postaje odličan,čak i maestralan,osvježavajuć i totalno neočekivan uz sveobjašnjavajući kraj!

@Emihs
Kada gledam ruski film, koji nije drama ili kod koga dominantna crta nije dramska, imam utisak da je sve veštačko, prekopirano, nametnuto, šupljikavo. Mišljenja sam da je njima pametnije da se drže svog žanra, jer zaista nemaju potrebe za tim izletima u akciju, horor itd. Međutim, globalizacioni procesi i merkantilizacija su učinili svoje, pa sad imamo i ruske superheroje i ostale piicke materine. Zbog toga, jako slabo pratim novu rusku kinematografiju, osim kada dobijem pouzdanu preporuku, isključivo za film dramskog žanra.
Emotivan narod kao i mi,realno i nama više leže drame i kombinacije crne komedije/drame,Metro se može pogledati,ima tu svega pomalo ali generalno gledajući u pravu si kada kažeš da djeluje kao da nije ruski film ako nema dominantnu dramsku crtu...

Sinoć kad sam počinjao da ga gledam nisam imao pojma da u njemu glume dve ispušene muštikle: gospodin guverner Švarc i Stalone (aka sivonja),
Escape Plan 2013

Akcioni
Ispostavilo se da je reč o gledljivom filmu, bez ikakve umetničke vrednosti (koji se na samom kraju pretvorio u totalu pucačinu, tipa Rambo 1,2 i 3 sve u jednom).

Sivonja po profesiji testira zatvore sa maksimalnim obezbeđenjem, odnosno da li je moguće pobeći iz takvih zatvora. Ubacuju ga u takve zatvore kao zatvorenika i on osmišljava bekstvo. e, sad neko je smestio zeki rodžeru i otišao je u zatvor iz koga nema bekstva i gubi mu se svaki trag. Tamo upoznaje Švarca šniclu....
Pogledao sam ga jer mi moja radoznalost neda mira,pratim ja i tu scenu koliko god loša bila z:lol:, još malo pa će početi pričati viceve o njima kao što su Chuck Norris-a uništili za sva vremena!Švarc i Stalone protiv vanzemaljaca...

Escape Plan 2013

Akcioni

pošto mi je publika iskukala
kako im je film her posle 10 minuta smooor
(nisam još sagledao)
reših da nas bacim na testosteronsku injekciju
koju čak i ja mogu bezbolno da primim
tako da ko što kažeš svarljiv film
čak i uz ofucane steroid-matorce

Jason-Goes-to-Hell-The-Final-Friday-1993-%E2%80%93-Hollywood-Movie-Watch-Online.jpg

Dobri stari Džejson...Definitivno ne za one slabijeg stomaka ja sam čvrst u tom pogledu ali mi se nekoliko puta skorro slošilo, verovatno jedan od najbrutalnijih koje sam gledao, ali na ''stari način''...Radnj je totalni treš ali na visokom nivouz:lol: Ideja o zločincu koji ''čisti'' svet od onih koji se odaju drogama, pijančenju i prebračnom sexu je i smešna i užasna u isto vreme, nisam neki fan tih ''horor saga'' tipa Petak 13, Noć Veštica ali ovo je dobru urađeno...z:shock:z:D Posebno je kraj super, opet m i se gleda Freddy vs Jason...:sanke: 10/10

Poslednja izmena:
Escape Plan 2013

Akcioni

obicno znam sta gledam i ko su glavne uloge. ma uvek znam! ha, ha, ha cesto znam i sadrzaj filma i pojedine delove

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back