Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
l_85658_0091557_fd6aa273.jpg

Možda sam previše očekivao od filma, ne bih znao... Prosečan film, o paranoji jednog genijalnog uma koji izvodi porodicu
iz SAD-a u tropsku šumu daleko od očiju modernog života. Tamo pokušava da napravi svoj raj, sa svojim pravilima...
Često je ta linija koja razdvaja umove od fanatika veoma tanka, a lud je ipak samo onaj čija ludost odudara od ludosti većine...
Solidan film 7/10

l_85658_0091557_fd6aa273.jpg

Možda sam previše očekivao od filma, ne bih znao... Prosečan film, o paranoji jednog genijalnog uma koji izvodi porodicu
iz SAD-a u tropsku šumu daleko od očiju modernog života. Tamo pokušava da napravi svoj raj, sa svojim pravilima...
Često je ta linija koja razdvaja umove od fanatika veoma tanka, a lud je ipak samo onaj čija ludost odudara od ludosti većine...
Solidan film 7/10

Zanimljiva mi je tema filma - inace ne komentarisem kad neko postavlja ovako slike pa ne napise naziv -
Posto ne vidimo sliku... mozes da napises naziv ?

The Hunger Games (2012)

vec je bilo kometara, razlicitih

meni se svidelo. sf pa ko voli. prvi deo me podseca npr na knjigu. drugi deo je akcija, mora da se publika namiri.

moja ocena je za ljubitelje sf - ne propustite. ima sjajan prikaz (jos jedan) kako ce americko dustvo u buducnosti da bude necivilizovano, nasilno i bespespektivno. tehnicki napredno, ali socijalno bedno

dakle 7/10

Yesterday's Children
http://www.imdb.com/title/tt0264192/

10zznud.jpg

Prica o Jenny, trudnoj zeni koja zivi u Americi sa svojom porodicom, naizgled obicnim zivotom, dok ne pocne da dobija snazne vizije u obliku snova i secanja o porodici koja je zivela u Irskoj 1930-ih, i to iz ugla majke koja ima cetvoro dece. Muz joj je nasilnik i pijanica, ali ona i deca ne mogu nista da ucine povodom toga. Nakon novog porodjaja (dete ne prezivi) doktor upozori muza da ona nece podneti jos jedan porodjaj, ipak, on jednog dana dolazi pijan i siluje zenu koja ponovo zatrudni. Dok traju te vizije, Jenny odlucuje da ode u Irsku sa sinom i sazna sta moze o toj porodici i da eventualno pronadje prezivele clanove...

Sjajan film, sto se kaze "sa dusom", bas sam ga danas pogledao po treci put, plus sto obozavam Irsku i tamosnje krajolike, tako da ne mogu dati objektivnu ocenu. Ali najtoplija preporuka :)

Safe House - 6/10

Spijunski triler, zamisljen kao mesavina Borna i Training Day-a. Denzel igra odbeglog agenta, koji trguje spijunskim tajnama i uzima pod svoje ispravnog zutokljunca kojeg glumi Ryan Reynolds. I ostatak ekipe je napucan Vera Farmiga, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Robert Patrick, Liam Cunningham...

Gledljiv film sa dobrom idejom, ali me je malo iznervirala izvedba. Slabi dijalozi i ocajna rezija nekog idiota, rukija kome su dali da ovo snima. Decko je cuo da je sad moderna drmajuca kamera pa je koristio neprestano. Otuda i nesto slabija ocena.

(Sun cheung sau) The Sniper (2009)

53b256e830f7d3d58750cbc63da7ec3b4ce6c6420.jpg

film o policiji hong konga - odelenje snajperi.

sta reci? odgledao, ima akcije, ima i preokret u prici pred kraj filma, zavrsni obracun je snajperska bitka u fabrickoj hali. mozda nama nisu vazni neki aspekti price, ko ce da razume hongkonzane 100 odsto?

film je ok. savremen, danas svako zna da snimi film nalik americkim. mozda je ponegde spor, stvar ukusa. dakle moja ocena 6/10

Jel neko odgledao remake total recall, kako vam se cini? Slaba ocena za sda na IMDB.

Moj utisak...

Total Recall 2012 - 4/10

Pomesali su sve cega su se setili i Totalni opoziv i Blejd Ranera, Matriks, Borna, Peti element, Ja, robot, Nemogucu misiju, Zvezdane ratove, Metro 2033, Zvezdane staze... I opet nista.

Projekcija ovog filma prosto place za jednim neuralajzerom kojim bi se izbrisala prethodna dva sata iz secanja.

Nista vredno pomena, sem nekoliko lepih glumica i mozda nekih efekata. Ali to je premalo da se izbrise neverovatna kolicina gluposti

Preskociti i gledati ponovo original.

Safe House - 6/10

Spijunski triler, zamisljen kao mesavina Borna i Training Day-a. Denzel igra odbeglog agenta, koji trguje spijunskim tajnama i uzima pod svoje ispravnog zutokljunca kojeg glumi Ryan Reynolds. I ostatak ekipe je napucan Vera Farmiga, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Robert Patrick, Liam Cunningham...

Gledljiv film sa dobrom idejom, ali me je malo iznervirala izvedba. Slabi dijalozi i ocajna rezija nekog idiota, rukija kome su dali da ovo snima. Decko je cuo da je sad moderna drmajuca kamera pa je koristio neprestano. Otuda i nesto slabija ocena.

Par puta sam pokusavala da ga odgledam i nikako,nikako mi nije islo...

http://4.***************/_cw2Qlld9dhM/S_ugj8cztHI/AAAAAAAAARE/2WA-9m3aG1c/s1600/xmen1.jpg
Iako ne volim moderne filmove prenatrpane specijalnim efektima ovaj mi je nekako gotiva...Uvek uživam da ga i znova gledam...Ima neke veze sa modernim svetom...
blue%20collar.jpg

Ovo sam skinuo pre neki dan a nikako da pogledam...Beš lepa priča iako surova i tužna super je urađeno da u početku liči na komediju i tako je gledaš dok se ne dese neke baš ozbiljne stvari...Super je ekipa posebno Koto i Kajtel...Nekako podseća na ''Good old times'' i po govoru i po atmosferi...10/10

extremely-loud-and-incredibly-close01.jpg

Ne mogu da mu dam ocenu jer ga nisam odgledala kako treba,ali ono sto i jesam me je uzasno smorilo.....Prvih sat vremena sam odgledala koji su bili poprilicno dosadni,onda sam prespavala sledecih pola sata i opet odgledala poslednjih pola sata...U svakom slucaju ono sto sam uspela da pogledam mi je bilo poprilicno lose,a i klinac mi je bio uzasno iritantan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back