Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja vidim sliku koja je sa ove strane možda forum ima neku blokadu pošto ne vidim ''zabranjen hotlinking'' znak....
Ja vidim tek pošto pejstujem link i odem na tu stranicu i vidim sliku tamo - posle toga se prikaže i na forumu. Pre toga se ne vidi ništa, samo sam pretpostavila da postoji slika u postu pošto se nigde nije pominjao naziv filma.

What to Expect When You're Expecting

What-to-expect-when-youre-expecting-poster-100512.jpg

Mozete mirno da preskocite ovaj film. Glupa limunada. 4/10

525543.1020.A.jpg

Super vožnja šteta što ovakvi filmovi ostaju outside public eye a neki drugi se forsiraju ali možda i nije šteta...Priča o beskrupulozniom i sposobnom bogatašu se razvija u n ešto mnogo više od toga dobru studiju ljudske psihe koja važi i danas...Od scena se posebno izdvaja scena tuče na kraju...Radnja se odlično intelignetno odvija nema ''džepova'' nepoznanica sve je razrađeno ko švajcarski sat nema praznog hoda...Ekipa je super svaki šraf je dobar...10/10

525543.1020.A.jpg

Super vožnja šteta što ovakvi filmovi ostaju outside public eye a neki drugi se forsiraju ali možda i nije šteta...Priča o beskrupulozniom i sposobnom bogatašu se razvija u n ešto mnogo više od toga dobru studiju ljudske psihe koja važi i danas...Od scena se posebno izdvaja scena tuče na kraju...Radnja se odlično intelignetno odvija nema ''džepova'' nepoznanica sve je razrađeno ko švajcarski sat nema praznog hoda...Ekipa je super svaki šraf je dobar...10/10

ide na dl :ok:

Verujem da ce vam se svideti,a da ne bude zabune,za taj osecaj uzasa.Film nije horor,ali prve scene su teske,uopste zlostavljanje dece,u bilo kom smislu,mi je grozno.
To je ono sto lebdi u vazduhu,dok se ocekuje najgore.Ja ne volim drame,uglavnom su dosadne,ali ovde to zaista nije slucaj.Tacno su znali da ne predju granicu i da se film ne razvuce.

Verujem da ce vam se svideti,a da ne bude zabune,za taj osecaj uzasa.Film nije horor,ali prve scene su teske,uopste zlostavljanje dece,u bilo kom smislu,mi je grozno.
To je ono sto lebdi u vazduhu,dok se ocekuje najgore.Ja ne volim drame,uglavnom su dosadne,ali ovde to zaista nije slucaj.Tacno su znali da ne predju granicu i da se film ne razvuce.
Ne brini, ako nam se ne svidi jednostavno ćemo ga zaboraviti ili prestati da gledamo na pola......

the-big-country-1958.jpg

Priča se vrti izmedju dve porodice, izmedju dva čoveka, jedan aristokrata, drugi "primitivac"... Navalentnost
drugog biva ukroćena čvrstim stavom Peka koji je maestralno odigrao ulogu kao i Heston...Tuča ove dvojice na mesečini
jedna je od kultnih... Naravno sve to zbog ženske... Kako god pokazali su da su glumčine i klasa...
Na kraju, e to je već za sapunicu... Ocena 8/10

L'assaut (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1793239/
http://1.***************/-6Va8QI4hrkA/TZOtaq3JtLI/AAAAAAAABtk/Z4NPdBGCprk/s1600/Affiche-LAssaut.jpg

otmica aviona u alziru, zavrsava se oruzanim napadom na avion u marselju. snimljeno po stvarnom dogadjaju

ko voli skoro dokumentaran pogled na stvar sa teroristima, ovo moze da sa odgleda. za moj ukus mnogo se mlati kamerom, a i nema boje. mene licno ovo podseca da su francuzi za racun muslimana te iste 1994. pucali po srbima u rs, pa cak i iz topova. dakle nemam neka saosecanja

7/10

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back