skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.958
Za prebacivanje bilo kog vodeo formata u DVD
VSO Convert X to DVD
VSO Convert X to DVD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Uspon mracnog viteza!
Sjajan film.
Film "Uspon Mračnog viteza" je epski završetak Nolanove filmske trilogije o Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, koje je napisao Bob Kejn. Osam godina nakon što je Betmen preuzeo odgovornost zbog zločina Dvoličnog, novi teroristički lider, Bejn, preuzima kontrolu nad najuticajnijim ljudima Gotama. Mračni vitez je primoran da se vrati kako bi zaštitio grad ugrožen od neprijatelja. Prvoklasnu međunarodnu ekipu predvodi dobitnik Oskara, Kristijan Bejl, reprizirajući dvostruku ulogu Brusa Vejna/Betmena..
5/5
Deconstructing Harry
http://www.imdb.com/title/tt0118954/
Prava je šteta što je ovakvih filmova vrlo malo i što su se stvaraoci poput Vudi Alena mogu nabrojati na prste jedne ruke. Dokaz da je za prave filmove potreban intelekt i imaginacija, a ne milioni dolara koji se ulažu u tamo neke Redove Rajane, Crne jastrebove, Vilise, Anđeline, Betmene i ostala propagandistička sranja namenjena konzumentima hot-dogova, pice i koka kole.
Film govori o Hariju, piscu koji je u privatnom životu toliko fobičan, neuravnotežen i sjeban da nikako ne uspeva izgraditi kvalitetan odnos ni sa kim iz svoje blizine. On zna da funkcioniše samo u imaginarnom svetu umetnosti u kome on stvara i kontroliše sve likove i njihove postupke. Ovaj problem i ja često imam kad ugasim TV Dnevnik, pa se iz te idile o kojoj mi svedoče naši vlastodršci vratim u surovu srpsku realnost.

Pošto vidim da budno pratite moje postove, a tako ste originalni i inovativni u svakom pojavljivanju na forumu, biće mi izuzetna čast da me izvedete na pravi put i skrenete sa stranputice u koju sam se upustio preterano čestom kritikom vaših idejnih otaca.hahaha,pogodjena poenta![]()
Pretending to be a spy/assassin in my house whenever I hear this. I don't care if the next door neighbors are wondering what in the world I'm doing.
karatesushi 1 year ago 29
Is it wrong that I get a boner from this ?
janjan55555 1 year ago 9
jJa ovo radim na ulici, poslu... mnogo je zanimljivije provesti zivot kao Born* nego kao ja...
* u kognitivnom smislu
Zigel je,kao i u Prljavom Hariju super isprepletao priču sa mnogo aduta iz rukava dsota iznenađenja malo te psuti da misliš da radnaj teeč sporo a onda te tresne da ne znaš gde se nalaziš napetost je o gromna drži pažnju...Film je urađen tako da stekneš simpatiju za pljačkaša banke a ne za gorilu koji ga j uri...Odlična vožnja...Inteligentno snimljen film to se danas retko viđa...Matau i Robinson su super kao i ostatak ekipe mada Matau tu za korak iznad...10/10

Aaaa super je...
![]()
Fin je nisam baš neki ljubitelj vesterna ali thats about to change...Xexe...Dobro urađeno iako nije nova priča...Istvud rutinski doabr kao i likovi indijanaca sa njihovom filozofijom i humorom...Vrlo realno opisan lik revolveraša vođenog osvetom bez velike romantizacije...Posebno dobra scena je kad se zaklinje krvlju poglavici Komanča da će poštovati dogovoreno...Sve u svemu lepa vožnja adrenalinski od početka do kraja mislim da dosta verno opisuje život kauboja...10/10

Za početak, uopšte se ne vidi slika, ali kad pritisnem quote vidim da je tu trebalo da bude slika za The Hunger Games tj. Igre gladi.![]()
Definitivno ne razumem toliku pomamu i ludnicu oko ovog filma.Kad sam videla trailer,nisam imala pojma o cemu se radi i ucinio mi se tako glamurozno i fenomenalno,ali budzet nema veze sa kvalitetom filma.Tema koju obradjuje mi je skroz glupa,uopste grozno mi je gledati decu u takvim situacijama.Lazan happy end...nista mi se nije svidelo.Ne znam kakva je knjiga.Ako je iko gledao ovo,volela bih da napise kako mu se svidelo...ocena...sta znam 3/10
meni je doticni jedan od rijetkih persona in dat biznis and in da balkan koji su mi OK.meni je g. markovic kic i malogradjanska poza
nema nista svoje
Ljudi, ili napišite o kom filmu se radi, ili postavite sliku na tinzpic ili photobucket. Ovo je već drugi post na ovoj strani na kome se uopšte ne vidi o kom filmu se radi, pošto hotlinking ne radi i slika se uopšte ne vidi, kao da nema ničeg. Vidi se o kom je filmu reč tek kad se pritisne quote - tako recimo vidim da pričaš o filmu Outlaw Josie Wales, pošto se u quote funkciji prikazuje ovaj link: http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/The_Outlaw_Josey_Wales_171.jpgAaaa super je...
![]()
Fin je nisam baš neki ljubitelj vesterna ali thats about to change...Xexe...Dobro urađeno iako nije nova priča...Istvud rutinski doabr kao i likovi indijanaca sa njihovom filozofijom i humorom...Vrlo realno opisan lik revolveraša vođenog osvetom bez velike romantizacije...Posebno dobra scena je kad se zaklinje krvlju poglavici Komanča da će poštovati dogovoreno...Sve u svemu lepa vožnja adrenalinski od početka do kraja mislim da dosta verno opisuje život kauboja...10/10