Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tipkaros:
Cekaj bre, sta da ne diraju SKVO? Ta osoba ladno remek delima filmske industrije daje 4 i 3... alo bre dete, batali da gledas filmove i baci se na... strikanje...

Inace, gledao sam Kuca letecih bodeza i... ne znam koju ocenu da mu dam, ali definitivno je slabiji od Heroja (kome ja dajem ocenu 5).

Ovaj..pa nisam ja bas dete...bice da sam ja teta za tebe i mozda bi mogao i da mi persiras :wink:

Kec je super al' nije za 5, bar po meni, a ja sam stroga kada su filmovi u pitanju, a dvojka nije u istom rangu i ne moze da ima istu ocenu!I nije sve u radnji!Uostalom, mnogim ljudima se ne svidja Kum 2.
Da si lepo vaspitan ja bih tebi lepo obrazlozila zasto i kako ali posto nisi ne mogu da trosim vreme, ostace ga premalo za strikanje i rucni rad.Mog'o bi i ti malo da krenes sa tim, da znas da smiruje, a ti mi delujes pomalo nervoznjikavo.No, to je vec za drugi topic... ;)

Samo se pitam da li ti se i u knjizevnosti svidjaju svi nobelovci, ili mozda imas svoj ukus?

Hesse:
Master_Chief:
winnetou:
pirati sa kariba.. paaaa.. i nije bas nesto film.. bzvz
lololololololololololol
Film je odlican!!

Filmcina!!!

paaaa, meni se ne svidja.. ne svidja mi se sto dzoni dep tako glumi.. mislim - znam da tako treba, ali to mi se ne svidja.. ali super mu je frizura :wink: mada, videla sam da je u jednom trenutku imao drugacije perlice na kosi.. i onda to kao prokletstvo.. paaaaa, ono - super masta.. bas lepi kostimi.. ali ne kapiram zasto ljudi tooooliko ne vole pirate.. ah, da, i ne volim filmove koji su posle puno doradjivani kompom.. pa, to je otprilike presudilo.. zato mi se ne svidja.

S_K_V_O:
Da si lepo vaspitan ja bih tebi lepo obrazlozila zasto i kako ali posto nisi ne mogu da trosim vreme, ostace ga premalo za strikanje i rucni rad.Mog'o bi i ti malo da krenes sa tim, da znas da smiruje, a ti mi delujes pomalo nervoznjikavo.No, to je vec za drugi topic... ;)

Samo se pitam da li ti se i u knjizevnosti svidjaju svi nobelovci, ili mozda imas svoj ukus?

:smajlikojiaplaurida:

Jeeeee, sad si me zeznula... Pa da, sreca sto sam "lose" vaspitan inace bi morala da napregnes vijugice po prvi put ove godine i da mi das jedan kvalitetan odgovor. Kad smo kod knjizevnosti, od tih nobelovaca sam procitao samo Andricevu cuvenu. Hmmm, a mozda je i Kami dobio nobela, nisam sad siguran. Sve u svemu, kazes da si "stroga" u ocenjivanju filmova, sto bi znacilo da si se nagledala i nagledala filmova kako bi imala neki referentni sistem... kako onda to da tek pod stare dane gledas Kuma?

Snec 5
Dve cadjave dvocevke 5
Borilacki klub 5
Vidok 5
Pakt sa vukovima 5
7 Samuraja 5 (japanska-prva verzija 7 Velicanstvenih)
Paklena pomorandza 4
8 Putnik (sva cetiri) 5
Sifra Sabljarka 4
Forest Gamp 5
Dogma 3
Mi nismo andjeli II (SEDI)1
Brzi i besni & Brzi i besni II 3 (volim kola)

valjda je to dosta

Remek dela necu pominjati da se ne posvadjam sa nekim. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back