Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Danas sam gledao "The Grudge" - "Kletva" Takaši Šimicua
Mesto na kome neko umre sa patnjom ili besom, rađa kletvu~~~~~~~~~~~

Imao sam priliku da odgledam i "Buđenje iz mrtvih". Ne znam čime sam zaslužio, da gledam dupe Svetozara Cvetkovića kako sere u gro planu (istina!)
Miloš Radivojević je isuviše mator čovek da bi pravio ovakve gluposti.
Odvratno....***** ti zemlju u kojoj on predaje pisanje scenarija.

Frendica mi je rekla da je onaj film na B92,kad je DiCaprio bio klinac (Zivot decaka,ili tako nesto) smor nevidjeni, a meni se cini da nije,pa sam cekala na BK 'Nedokazana krivica' i nisam ga odgledala do kraja, smorio me je,kad i svi filmovi Harisona Forda. Ili bar vecina. Ne znam zasto,ali on mi je bas smor glumac

Buntovnik_Bez_Razloga:
A zasto mora da Kumu da ocenu 5, bez obzira sto je remek delo? Gde to pise?
Svako ima pravo da film oceni, kako zeli. Tacka! :P
Ej bre nisi fer,sad sam ja to smislila da napisem 8) :wink: ! Naravno da ne mora da znaci ako je nesto remek-delo (ili 'remek-delo') za svakoga i da mora da ostavi isti (ili ti dobar) utisak.Evo ja bi Gospodaru prstenova ladno dala 1 jer mene to ni najmanje ne zanima,prica ta mi uopste nije nimalo zanimljiva,za mene zivi smor...Ne kazem ja,mozda su fantasticni efekti,kostimi,muzika,predeli snimanja ali meni se ne dopada. Kao ni Matrix :roll:
Ja ne volim previse te 'kultne' stvari od kojih u samom startu moras puno da ocekujes jednostavno jer cujes tAkve hvalospeve. Mislim,ukusi su razliciti

Samo sam hteo da vidim ko ce to prvi da bude "politicki korektan"... :)

Ne kapiram, sta fali filmu kao sto je Kum? Ima radnju i to genijalnu. Akcije ima, mislim, obrati paznju na radnju. Ako hoces da gledas Stalonea ili Ricarda Gira onda nemoj da pricas da gledas filmove, jer to nisu filmovi, to je engleska verzija spanskih sapunica sa odredjenim obradama...

A ti sto ne volis LOTR i Matrix, nemoj da razmisljas samo o efektima, kostimima i reziji (a sve ovo je genijalno), nego razmisljaj o scenariju. Kapiram da epska fantastika u LOTR-u nije za svaciji ukus, ali zato ima akcije i svega toga bas za vas takve. A Matrix (prvi deo) ima genijalan scenario (osim jedne falinke, ali o tome neki drugi put)!

Ne kapiram... ljudi, bacite se na strikanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back