Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.531
Meni se paul dopada kao glumac ali ne za takve blockbastere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Синоћ погледао, мени је ово типично америчко акциони филм из ере тамо средина 90-их са happy endom.Carry On - film poput Die Hard..i reko bi ko da ga je Tramp reziro..americki film koji razotkriva sopstveni prljavi sistem u pokusaju da se okrive ruse za nervni gas, kako bi spasili svoje dupe uklanjanjem osobe iz kongres tima...9/10
ne slažem se da je negledljiv ali ok.svako dozivljava film na svoj nacinsranjje kroz gusto granje... jeftina kopija 12 gnevnih ljudi, plus pojedini porotnici su toliko nevaspitani da cine film maltene negledljivim
pa da, to je ta era 90 tih, die hard...samo su malo ubacili novije muzicke note na relaciji usa vs rusija..Синоћ погледао, мени је ово типично америчко акциони филм из ере тамо средина 90-их са happy endom.
Класична конзумент варијанта, да се погледа и заборави.
Ne znaš koji je gori film, dal Kraven ili Venom. Zajedno imaju 0Kraven - aj da kazem za dlachicu je bolji od Venom..al sve u svemu Marvel je bez neke ideje..daj sta das..ovaj put Marvel nam nudi Kraven, zastitnik zivotinja mrzitelj ljudi, nesto poput postova na fb i tviteru...drugi dio ce da bude malo zanimljiviji..

Gledao sam, dobra gluma ali ovako radnja nije nesto sto bi me vracalo da taj film gledam ponovo.Heretic(2024) - Dobar film. Što se tiče Hju Granta, navikli smo da ga gledamo u romantičnim komedijama ali dobar je ovde.
Venom: The Last Dance(2024) - Ok film, zabavan je. Ima po koja fora da se nasmejete i dosta akcije. Ja iskreno sumnjam da je ovo kraj Vemoma, ali ajde videćemo.
To danas planiram da odgledam.Conclave
Drama
Glumci: Ralph Fiennes,Stanley Tucci,John Lithgow
Conclave prati jedan od najtajnovitijih i najdrevnijih događaja na svetu – izbor novog pape. Kardinal Lorens (Ralf Fajns) ima zadatak da vodi ovaj tajni proces nakon neočekivane smrti voljenog pape. Jednom kada se kardinali Katoličke crkve okupe iz celog sveta i budu zaključani zajedno u vatikanskim salama, Lorens otkriva trag tajni od mrtvog pape, koje bi mogle da poljuljaju temelje Crkve.
Mislila sam da ce me izbor za novog Papu smoriti ali naprotiv..radnja u filmu držala mi je pažnju do samog kraja koji je zanimljiv u smislu da pokrece jedno od osetljivih pitanja unutar same crkve..Odlicni Falf Fajns i Stenli Tuči u ulogama kardinala
Ja sam dosta izbirljiv sto se tice filmova, ali svakako javicu svoje utiske.Zanima me kako se tebi svideo film..koji nije vrh naravno ali je dobar po meni

Odgledao sam, moji prvi utisci da je dobro snimljen, muzika verno prati radnju drame i tenzija koje se desavaju dok treba da izaberu novog papu, svidja mi se tako neka mracnija i tajanstvena atmosfera, ima intriga, otkrivaju se mnoge tajne i prljave stvari iz daleke ili bliskije proslosti.Zanima me kako se tebi svideo film..koji nije vrh naravno ali je dobar po meni
On i nosi ceo film..Odgledao sam, moji prvi utisci da je dobro snimljen, muzika verno prati radnju drame i tenzija koje se desavaju dok treba da izaberu novog papu, svidja mi se tako neka mracnija i tajanstvena atmosfera, ima intriga, otkrivaju se mnoge tajne i prljave stvari iz daleke ili bliskije proslosti.
Ima preokreta, mozda se ti preokreti nekom ne svidjaju meni su ok, mislim zena koja je postala papa ili sta vec..., bilo je toga i u srednjem veku pa su je kamenovali, ipak je brutalnije zavrsila svoj zivot u odnosu na filmskog papu.
Kroz film se prikazuju i slabosti i mane kardinala, reditelj se trudio da to bude onako realnije prikazano, ima zavidnosti, podmetanja, lukavosti, lazi....
Da li je film umetnicki, po meni nije....da li su dobro odglumeli svoje uloge, da...pogotovo Ralf.
Odgledah na HBO prethodnih dana dva izuzetna filma pa da preporučim:
LAST NIGHT IN SOHO
mešavina horora, fantastike, SF-a, stilizovana priča koja se dešava u Londonu u dva perioda. Anya Taylor-Joy...uživao sam u ovom filmu
THE OUTFIT
Krojač u Čikagu 40-ih ima za klijente mafijaše i mora da ih hendluje. Međutim, stvari nisu onakve kakvim se čine. Ceo film se odvija u njegovoj krojačkoj radnji i jako je efektan.
Gotivim i Toma Kruza generalno 
Gledao sam oba na HBO2 pre 3-4 dana. Ne znam da l ih ima u video klubu.Kada su bili? Ima li ih u video-klubu?