Gledalački klub

Gledamo film

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Koji film gledamo?
Ne znam, zavisi što se dogovorimo. Možemo prvo dogovoriti kategoriju u kojoj bismo određivali film (ili kategorije)- stariji/noviji, krimić/ljubić (erotski trileri kao posebna kategorija:per:), kaubojci/SF itd. Što ste danas gledali a da vam je zadržalo pažnju. Ne znam ni koji će filmovi biti ovih dana na TV programu.

BTW Evo jedan film Ako niste gledali
sadržajan je i ima puno toga čime intrigira
samim tim dobar za analizu
nocna-mora.jpg
images (88).jpeg
licensed-image.jpeg

Guillermo del Toro може увјек.Ето узмите пар дана форе да погледа што више људова, ко је гледао нека сачека са коментарима.
@suave пошто је твоја тема постави правила како даље, прво жанр, па филм или како већ мислиш, колико дана форе за гледање и коментари.

Ок је по мени и ако знате да рецимо викендом иде добар гледљив филм пријавите на теми који програм па ко може нека гледа.
Ако је добар и ако је у добро вријеме када спавају моји породични гремлини мени не смета ни репризирати.
Једино што бих ја ставио временски рок колико дана па се прелази на следећи жанр, филм или како се већ договорите.

Guillermo del Toro може увјек.Ето узмите пар дана форе да погледа што више људова, ко је гледао нека сачека са коментарима.
@suave пошто је твоја тема постави правила како даље, прво жанр, па филм или како већ мислиш, колико дана форе за гледање и коментари.
Ja sam dobar da dam ideju ali loš u organizovanju:mrgreen: Što se mene tiče volim noir, to mi je omiljeni žanr. S druge strane, slabo gledam novije filmove, za mene je kinematografija stala negde početkom 2010-ih.

I meni najviše odgovara neki film na Tv, da ga ne jurim po internetu, i zbog problema s prevodom i što nemam krevet ispred kompjutera pa ne mogu da se opustim i uživam. Pretpostavljam da svi imamo Pinkove filmske kanale? Drugo pitanje, da li negde postoji dobar pregled programa za idućih par dana? Svi kanali (koje ja znam) koji donose pregled programa odnose se samo za taj dan.

skinuti film je prosto, torent odradi sve a prevod, skines bs plejer i imas opciju da sam pronadje prevod...uvek postoji mogucnost baciti sa harda film na flesku i gledati na tv.
Ko ce da juri filmove po pinku i slicnim kanalima... Cilj je da iskopamo sto bolji film na temi a ne da jurimo od onog sto nam oni ponude kao tv program.
Kako hocete

skinuti film je prosto, torent odradi sve a prevod, skines bs plejer i imas opciju da sam pronadje prevod...uvek postoji mogucnost baciti sa harda film na flesku i gledati na tv.
Ko ce da juri filmove po pinku i slicnim kanalima... Cilj je da iskopamo sto bolji film na temi a ne da jurimo od onog sto nam oni ponude kao tv program.
Kako hocete
BS и мени често послужи за скидање превода а за гледање у последње вријеме највише користим VLC player јер се добро понаша код свих формата.

Мој је предлог да имамо седмични жанр рецимо може чак и више филмова истог жанра у току седмице.Неко се мора мало више потрудити око тога, постављати предлоге и слично.
Ја подржавам свакако све опције и обећавам унапред да ћу испратити све договорене филмове. :andjeo:

Back