Gleda me preko njenog ramena!!!

ne izadje tako, izadje normalno obucena...
ne sevaju sise na sve strane i ne vire tange...mada ima i toga...
i nije problem gledanje, i ja pogledam lepu ribu, i pomislim super izgleda...problem je da li neko fino pogleda, diskretno ili kao zivotinja bez ikakvog blama, nebitno da li je sam ili sa ribom...

ne namiguje se baš svakoj tako, nego onoj koja deluje kao neka koja će to da prihvati sa zadovoljstvom. :zper::mrgreen:
E, ja uopste ne izgledam kao da cu rado da prihvatim koketiranje, da se razumijemo... ;)

i nije problem gledanje, i ja pogledam lepu ribu, i pomislim super izgleda...problem je da li neko fino pogleda, diskretno ili kao zivotinja bez ikakvog blama, nebitno da li je sam ili sa ribom...
:worth::worth::worth:
Ovo je sustina...

Slažem se. Ja govorim o spoljašnjem delovanju. Šta je unutra, to niko ne zna. Ali, ne namiguje se baš svakoj tako, nego onoj koja deluje kao neka koja će to da prihvati sa zadovoljstvom. :zper::mrgreen:
ma koji tupson od ribe ce da prihvati iz zadovoljstva da joj neki namiguje a pored njega riba ili zena, to je seljastvo vrhunac...bukvalno, da se ispovracas i mozda i da ga pljunes:mrgreen:

Sad mi pade na pamet..

A sta mislite, da li se Arapi okrecu za njima ili tako namiguju zenama? Jer ako ne, onda imamo situaciju :think:..

SNN1212RACE-682_529874a.jpg

Back