Gleda me preko njenog ramena!!!

Najodvratniji primer ovakvog slučaja mi se desio na plaži.
Ležim na peškiru i blizu jedan par sa detetom, Nemci.
Pogledala jesam lika jer je baš baš zgodan, mišići,
ogromna široka ramena lepeze, a pritom nije prenapregnuto,
već opušteno telo, i ne može ti promaći. Međutim, šta se
dešava, on bulji, a pritom žena njegova ništa ne primećuje:eek:
i klinja krene do mene i kezi se. Uzvratim ja ljubaznim osmehom,
slatko dete. I prođe to, vidim ja tu nečista posla i odem na drugi
kraj plaže. Kad ono eto ti njega, tatice znači, SAM stavlja peškir
blizu nas, grozno, najgore što ne zna srpski pa da ga oteram u
pm :rtfm:nego sam morala da odem definitivno sa plaže,
a tako mi se plivalo:mrgreen:.

jealousy-1.jpg

remont na svakih 10 godina
ja ipak jos uvek cekam da mi porastu prave :lol:

hehe :lol:

ma hajde, samo jer je gledao u neku tamo znaci da te vara sve u 16?
ne, mozda mu samo prolazi kroz kicmu kako bi bilo ti, ona i on i slicne zezalice.

Možda. A možda i ne. Sve u svemu, odvratno je.

Mozda on sada postavlja temu:

"Bio sam sa zenom na bazenu. Mene matorog konja je stalno sacovala jedna mala - strasno. Sto je najgore, proveravao sam, dok sam se ljubio sa zenom - i dalje me je gledala..."...

:super:

nema nishta gore nego kad cur..zena..utripuje da je neko muva pa kao kuka shto nikako da se otrese "napasnika"

pa ja recimo to stalno vidjam, ne pricam za sebe, niti sam ja bitna, gledam sa strane kako neki takav dziber bulji u neku drugu zenu dok ide pored svoje,
ne pricam o jednom kulturnom kratkom pogledu prema nekoj zgodnoj zeni nego o majmunu kome cure bale i odmerava 50 puta, napadno....to se vidi, nema sta da se neko tripuje...

Pao mi na pamet jedan dogadjaj od prosle godine. Kupala se u bazenu, i neki tip od 30-ak godina blenuo u mene. Kad vidim, ima i zenu i djecu... :roll: Prilazi mu zena, sjeda mu u krilo, on je ljubi i i dalje gleda u mene i smjeska mi se. Prava muska svinja!!!

A mojoj drugarici neki momak slao poljubac dok je grlio svoju djevojku...:evil:

O ovim pojavama su pjevale, a ko drugi nego, nase folkerke, pa da ja ne bih opisivala sta sve moze da se desi u slicnim situacijama, vi se zrtvujte (:mrgreen:), i odslusajte pjesme, a onda prokomentarisite da li vam se nekad nesto slicno desilo, da li praktikujete ovakve stvari itd.

2 istine:

1. Muškarci koji to rade jesu kreteni.
2. Nijedan muškarac tako ne flertuje sa bilo kojom ženskom, već samo sa onom koja deluje... kao da... može tako da se komunicira s njom. ;)

pa ja recim to stalno vidjam, ne pricam za sebe, niti sam ja bitna, gledam sa strane kako neki takav dziber bulji u neku drugu zenu dok ide pored svoje,
ne pricam o jednom kulturnom kratkom pogledu prema nekoj zgodnoj zeni nego o majmunu kome cure bale i odmerava 50 puta, napadno....to se vidi, nema sta da se neko tripuje...

a ta u koju bulji izadje samo brusu i minicu do pupka?
ali ona time izrazava svoj individualizam i stvarno je njasvi ovaj shto bulji da,da

Back