Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
A jel ti zanimljivo kada tvoj momak preko tvog ramena gleda neku drugu i namiguje joj?devojke, ne preterujte u osudama.
to su tek bezazlene igrice i mali zacini i znaju da budu bas zanimljivi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel ti zanimljivo kada tvoj momak preko tvog ramena gleda neku drugu i namiguje joj?devojke, ne preterujte u osudama.
A jel ti zanimljivo kada tvoj momak preko tvog ramena gleda neku drugu i namiguje joj?
Odvede te kuci, a on se vrati...ajde ajde...
pa nije to tako strasno.
sve dok je samo gledanje u pitanju.
Uuuuuu sve ribetina do ribetine
Pao mi na pamet jedan dogadjaj od prosle godine. Kupala se u bazenu, i neki tip od 30-ak godina blenuo u mene. Kad vidim, ima i zenu i djecu... Prilazi mu zena, sjeda mu u krilo, on je ljubi i i dalje gleda u mene i smjeska mi se. Prava muska svinja!!!
devojke, ne preterujte u osudama.
A ti ne primijetis kad neko konstantno blene u tebe?Izvini, a sto si ti gledala u ozenjenog muskarca i sta i sa kim radi?
Uvijek treba pomisliti kako bi bilo da se to desi meni...pa zanimljivi kad ti gledas tipa, ne verujem da ti je zanimljivo kad se zabulji u drugu sav uspaljen dok tebe grli
Upozorila sam...Jao bre Rubi, ovo boli ..
Ja jos nism shavtila sta ti zasluzujes, niti sta ti paseKakwa riba, takaw i frajer
Zasluzujete jedni druge
A ti ne primijetis kad neko konstantno blene u tebe?
Mozda on sada postavlja temu:
"Bio sam sa zenom na bazenu. Mene matorog konja je stalno sacovala jedna mala - strasno. Sto je najgore, proveravao sam, dok sam se ljubio sa zenom - i dalje me je gledala..."...
To jedino da je on u sebi potajno fantazirao da je tako bilo, posto sam ga gledala s gadjenjemMozda on sada postavlja temu:
"Bio sam sa zenom na bazenu. Mene matorog konja je stalno sacovala jedna mala - strasno. Sto je najgore, proveravao sam, dok sam se ljubio sa zenom - i dalje me je gledala..."...
Ako te tema nervira, skini nam se s vrata, molim te!nema nishta gore nego kad cur..zena..utripuje da je neko muva pa kao kuka shto nikako da se otrese "napasnika"
remont na svakih 10 godina
ja ipak jos uvek cekam da mi porastu prave
ma hajde, samo jer je gledao u neku tamo znaci da te vara sve u 16?
ne, mozda mu samo prolazi kroz kicmu kako bi bilo ti, ona i on i slicne zezalice.
Mozda on sada postavlja temu:
nema nishta gore nego kad cur..zena..utripuje da je neko muva pa kao kuka shto nikako da se otrese "napasnika"
Pao mi na pamet jedan dogadjaj od prosle godine. Kupala se u bazenu, i neki tip od 30-ak godina blenuo u mene. Kad vidim, ima i zenu i djecu... Prilazi mu zena, sjeda mu u krilo, on je ljubi i i dalje gleda u mene i smjeska mi se. Prava muska svinja!!!
A mojoj drugarici neki momak slao poljubac dok je grlio svoju djevojku...
O ovim pojavama su pjevale, a ko drugi nego, nase folkerke, pa da ja ne bih opisivala sta sve moze da se desi u slicnim situacijama, vi se zrtvujte (), i odslusajte pjesme, a onda prokomentarisite da li vam se nekad nesto slicno desilo, da li praktikujete ovakve stvari itd.
sad si me zabrinuo...2. Nijedan muškarac tako ne flertuje sa bilo kojom ženskom, već samo sa onom koja deluje... kao da... može tako da se komunicira s njom.
pa dobro, moguce je da nekad bude tako, ali sad karikiras...
To jedino da je on u sebi potajno fantazirao da je tako bilo, posto sam ga gledala s gadjenjem
Inace, ne preferiram matore i ozenjene konje...
pa ja recim to stalno vidjam, ne pricam za sebe, niti sam ja bitna, gledam sa strane kako neki takav dziber bulji u neku drugu zenu dok ide pored svoje,
ne pricam o jednom kulturnom kratkom pogledu prema nekoj zgodnoj zeni nego o majmunu kome cure bale i odmerava 50 puta, napadno....to se vidi, nema sta da se neko tripuje...
ma to sta njima deluje i sta je istina je cesto dijametralno suprotno.