Gleda me preko njenog ramena!!!

Pao mi na pamet jedan dogadjaj od prosle godine. Kupala se u bazenu, i neki tip od 30-ak godina blenuo u mene. Kad vidim, ima i zenu i djecu... :roll: Prilazi mu zena, sjeda mu u krilo, on je ljubi i i dalje gleda u mene i smjeska mi se. Prava muska svinja!!!

A mojoj drugarici neki momak slao poljubac dok je grlio svoju djevojku...:evil:

O ovim pojavama su pjevale, a ko drugi nego, nase folkerke, pa da ja ne bih opisivala sta sve moze da se desi u slicnim situacijama, vi se zrtvujte (:mrgreen:), i odslusajte pjesme, a onda prokomentarisite da li vam se nekad nesto slicno desilo, da li praktikujete ovakve stvari itd.

Ono o cemu devojke treba da razmisljaju jeste da li je vas decko to radio dok je vas grlio...jer nemate oci na ledjima da to znate ... A to je mnogo ozbiljniji problem od toga da li to neko radi tamo nekom nebitnom...

ocijukaju namerno dok se ne nadju u situaciji da druga to radi sa njihovim deckom...

a ribe jesu medjusobno mnogo zlobnije i pokvarenije nego muskarci,

zato je moj najbolji prijatelj muskarac,ako je prijateljstvo pravo, vredi kao 10 zenskih prijatelja.

to sto si mi napisala su mi rekle jos par njih, ukljucujuci i moju zenu.

ne kazem da smo mi muski generalno bolji ili losiji, moje misljenje o muskarcima je poznato, ali zaista, musko prijateljstvo je dosta drugacije od zenskog.
mi ne pricamo mnogo, nasi odnosi (izmedju muskaraca prijatelja) su jednostavni i mogu da odu dotle do - u vatru ili u vodu, bez mnogo price.

sa druge strane, imam drugaricu iz izraela, devojka mi je ko sestra, zna me u prste i uvek je tu za mene, kao i ja za nju.
nas odnos je ko iz knjige kakvo prijateljstvo treba da bude.

Back