gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Ja licno ne smekam druge momke, iskreno. Da zelim drugog, ne bih bila sa svojim, to mi je bas bezveze, pre svega zato sto ne bih da se meni isto desi, saznala ili ne. Fer play, moja omiljena strategija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ocijukaju namerno dok se ne nadju u situaciji da druga to radi sa njihovim deckom...
a ribe jesu medjusobno mnogo zlobnije i pokvarenije nego muskarci,
zato je moj najbolji prijatelj muskarac,ako je prijateljstvo pravo, vredi kao 10 zenskih prijatelja.
I samo na penis misle po celi dugacki dan ..
ma zlobne su bas one koje ne misle na njega, a glume ludilo, mi koje mislimo nemamo vremena za lozikanja i zlobu .
Samo mislite, a jel ga i slikate nekad? Ono za secanje i dugu uspomenu?
Pao mi na pamet jedan dogadjaj od prosle godine. Kupala se u bazenu, i neki tip od 30-ak godina blenuo u mene. Kad vidim, ima i zenu i djecu... Prilazi mu zena, sjeda mu u krilo, on je ljubi i i dalje gleda u mene i smjeska mi se. Prava muska svinja!!!
A mojoj drugarici neki momak slao poljubac dok je grlio svoju djevojku...
O ovim pojavama su pjevale, a ko drugi nego, nase folkerke, pa da ja ne bih opisivala sta sve moze da se desi u slicnim situacijama, vi se zrtvujte (), i odslusajte pjesme, a onda prokomentarisite da li vam se nekad nesto slicno desilo, da li praktikujete ovakve stvari itd.
ocijukaju namerno dok se ne nadju u situaciji da druga to radi sa njihovim deckom...
a ribe jesu medjusobno mnogo zlobnije i pokvarenije nego muskarci,
zato je moj najbolji prijatelj muskarac,ako je prijateljstvo pravo, vredi kao 10 zenskih prijatelja.