glavobolja na nervnoj bazi??

<hator>

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.262
Vec duze vreme patim od glavobolje,mogu slobodno reci-migrene.
uocila sam obrazac-kada god se iznerviram,razbesnim,ili kad god me pogodi neka emocija negativne prirode-celo,potiljak jako zabole,i osetim pulsiranje oko slepoocnica.
Isla bih kod lekara,ali ne vidim kako bi on mogao da mi pomogne ukoliko je sve to na nervnoj bazi.
I interesuje me,kolike su sanse da je nesto vise i ozbiljnije od toga,i kako se uopste izleciti od ovakve glavobolje.
(znajuci domace lekare,sigurna sa da cu bolje,razumnije i ljubaznije objasnjenje dobiti ovde,hvala(: )
edit-ovo stvarno pocinje da me brine,bukvalno mi onemogucava normalno funkcionisanje

Migrene mogu da budu na nervnoj bazi. Potrazi uput od izabranog lekara za neurologa pa ce neurolog odluciti da li treba da radis EEG i da li ti je potreban psihijatrijski pregled. Nemoj se razmisljati. Nakon par meseci mucenja osoba u mojoj okolini je resila problem migrena za svega nekoliko dana, s tim da je izvesno vreme morala da prije odredjene lekove.

Migrene mogu da budu na nervnoj bazi. Potrazi uput od izabranog lekara za neurologa pa ce neurolog odluciti da li treba da radis EEG i da li ti je potreban psihijatrijski pregled. Nemoj se razmisljati. Nakon par meseci mucenja osoba u mojoj okolini je resila problem migrena za svega nekoliko dana, s tim da je izvesno vreme morala da prije odredjene lekove.

Da ali ona kaže da ima glavobolje kad se iznervira, nema migrenu.

Glavobolju na nervnoj bazi može da prouzrokuje i želudac, tako da bi morala malo da smanji doživljaj i da se ne nervira za svaku sitnicu.Jasno mi je da možda radi neki stresan posao ili ima možda porodičnih problema ali treba nekada da pusti da na jedno uvo uđe a na drugo izađe.

Glavobolja na nervnoj bazi ili boli me glava zato što imam glavobolju (problem).
Svakako treba isključiti neurološke i alergiske faktore, a to se radi u ordinaciji.
Svoje "nervne" glavobolje rešavam opuštanjem i vežbama disanja. Tako se lepo uspavam posle toga i probudim odmorna :D

Glavobolju na nervnoj bazi može da prouzrokuje i želudac, tako da bi morala malo da smanji doživljaj i da se ne nervira za svaku sitnicu.Jasno mi je da možda radi neki stresan posao ili ima možda porodičnih problema ali treba nekada da pusti da na jedno uvo uđe a na drugo izađe.
Migrena jeste glavoblja jakog inteziteta koja se javlja periodicno.
veoma korisno,hvala vam,mislim da sam se pronasla.
Glavobolja na nervnoj bazi ili boli me glava zato što imam glavobolju (problem).
Svakako treba isključiti neurološke i alergiske faktore, a to se radi u ordinaciji.
Svoje "nervne" glavobolje rešavam opuštanjem i vežbama disanja. Tako se lepo uspavam posle toga i probudim odmorna :D
Obicavala sam praktikovanje meditacije,ali trenutno su uslovi takvi da je meditiranje ravno nemogucem.
Kada se glavobolje jave,onemogucavaju svaki vid koncentracije,pa ne mogu sebi pomoci na taj nacin ):
elem,hvala vam svima(:

Lako je reci da neko mora da 'smanji dozivljaj' ali cesto ljudi to ne mogu da urade. Mi ne znamo sve zivotne probleme i situacije osobe koja je postavila post, a svi znamo da zivimo u ludo vreme.

Back