gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Jesam ja onda bad guy crko dabogdauspeo sam i da te zbunim
1:0 for good guys
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam ja onda bad guy crko dabogdauspeo sam i da te zbunim
1:0 for good guys
pa ono..jesi zabavna tadNema na čemu?
Ahahaha a što oćeš tu ozbiljnu kad sam zabavnija neozbiljna?
Radi u vrlo ozbiljnoj PRIVATNOJ firmi, nisam u državnoj službi. I nisam dostupna 24/7 opet kažem.gde je nemacka a gde smo mi
nije bas tako.. kad si imao fiksni, nisi kog kuce i zvali su te samo kad gori kuca ili selo dok se cesljas
a sad samo probaj da se 3x ne javis..cetvrti sledi otkaz....radis u specificnoj struci, drzavna firma ..
nisi svesna kako se radi u ozbiljnim firmama..mislim ok..zaposleni imaju i ozbiljne prihode pa trpe ali to ima cenu..postajes rob posla
ato je zbog fotkanja i videa ovako samo cetovanje je idalje nekako luzerski jer je inicijalno i bilo luzerskinekad je vazilo da na internet idu asocijalni i koji ne umeju da se uklope i nadju drustvo
sad se preko drustvenih mreza upoznaju ljudi i vise nego u zivotu i one su preuzele primat komunikacije izmedju ljudi
od nekad "tu se okupljaju loozeri" do neophodne stvari za komunikaciju..koliki korak u samo par godina.
e pa idem ka tome u finsku ti je net bezplatnim a imas i onaj licni dohodak sto ce uvjesti svakome gradzaninumislis da su nam te stvari toliko neophodne da ih poredis sa reproduktivnim organom i operacijom na mozgu?
da li si to postala cistokrvni konzument potrosackog drustva po sistemu hleba i igara?
Ништа ми от тога није потребно, то је све глобализовано.da morate, koje bi ste se stvari odrekli
mobilni telefon
televizija
internet
i da predjemo na filozofsku stranu pitanja
kako su stvari koje do pre manje od 100 godina nisu ni postojale odjednom postale neophodan pratilac svakodnevnog zivota.
i da li su nam zaista neophodne?
Ja negde mislim da televizija polako odlazi u storiju...
Pa pre smo živeli, ali sada nećemoPa kako smo ranije živeli bez mobilnog telefona i interneta?
Sada nećemo jer znamo kakve nam mogućnosti nudi. A i zavisni smo.Pa pre smo živeli, ali sada nećemo
glavobolja od previse inforamcija....pa posle vadimo se da smo meteoropati
odakle?Ne znam kako, al bukvalno si mi ukrao temu.. I neću da odgovaram
da morate, koje bi ste se stvari odrekli
mobilni telefon
televizija
internet
i da predjemo na filozofsku stranu pitanja
kako su stvari koje do pre manje od 100 godina nisu ni postojale odjednom postale neophodan pratilac svakodnevnog zivota.
i da li su nam zaista neophodne?
Iz glaveodakle?
Da si žensko bio bi vešticaonda sam bas vest