Glavni kriminalac iz Kolubare plakao u sudu !

Autor ove teme izgleda baš dobro poznaje zatvorske običaje i izraze (čim ih toliko koristi), da počinjem da mislim da ima debelo iskustvo odande.
Ili on ili neko njemu blizak.
Ili samo mnogo gleda filmove i naslađuje se kad neko pati.
U svakom slučaju liči na prikrivenog sadistu.
Ko se Sad-a maša, zbog Sad-a i brine, reklo bi se...

ne lupaj al bundy kad nemas pojma.

Ovaj Tomic je izabran od strane pravih lopova za zrtveno jagnje

Covek je ziveo u kuci koju su mu sagradili jos roditelji u Lazarevcu. Onoj K5 klasicnoj gradjenoj 60tih godina.

Pa je satro digao B92 harangu na njega kao "VIDITE LOPOVA RENOVIRAO KUCU STARU 50 GODINA"

A istovremeno drugi ZUTI LOPOVI kao Djilas , Sutanovac, Palma, Savatijevic-Kene

Samo taj Kene ima preko 20 stanova u Beogradu, dok ovom Tomicu nije dokazano da ima ista osim roditeljske kuce.

Jes, "žrtveno jagnje" zato što je iz "patriotskog" i "proruskog" DSS-a, ne?

Dragan Tomić plakao u sudu!

Dragan Tomić plakao u sudu!

Optužnica je puna neistina i pogrešnih činjenica, rekao je plačnim glasom Tomić

BEOGRAD - Kasno za kajanje!

Bivši direktor Rudarskog basena „Kolubara“ Dragan Tomić rasplakao se juče u sudnici Višeg suda u Beogradu, gde je počelo njegovo suđenje zbog malverzacija sa gvožđem, čime je oštetio preduzeće za 58,8 miliona dinara! Zajedno s Tomićem, optužena su još petorica njegovih saradnika.

- Optužnica je puna neistina i pogrešnih činjenica. Mojim dolaskom u „Kolubaru“ povećana je proizvodnja. Srpska pravoslavna crkva mi je dodelila orden i proglašen sam za menadžera godine 2007. Ovo ne govorim da se hvalim, već da znate da ima nešto i van optužnice - rekao je plačnim glasom Tomić.

http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j...sg=AFQjCNELvTxh080hD_4RBkcF3s_7ZIiqvQ&cad=rja

Tomić je na početku suđenja njemu i petorici njegovih saradnika rekao da su on i drugi optuženi žrtve medijske hajke pod nazivom "Prevara veka", odnosno "Afera Kolubara" sa ciljem da se DSS, čiji je član, uništi i predstavi kao kriminalno udruženje.
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j...sg=AFQjCNGVj_tm0L106GPiwvcB1qGJVNGmtA&cad=rja

Em lopov ,em plačipička , najodvratnija kombinacija . :roll:
Sreća njegova da je mator i ružan , sa takvim pičkastim i jajarskim kakaterom bio bi glavna bičarka u Zabeli ,mada možda se nadje i neki posebno perverzan cimer . :sad2:
Fasovaće Koštuničina banda, samo dok se nađu u kavezu zbog pomaganja srpskim zločincima. :ok:

Autor ove teme izgleda baš dobro poznaje zatvorske običaje i izraze (čim ih toliko koristi), da počinjem da mislim da ima debelo iskustvo odande.
Ili on ili neko njemu blizak.
Ili samo mnogo gleda filmove i naslađuje se kad neko pati.
U svakom slučaju liči na prikrivenog sadistu.
Ko se Sad-a maša, zbog Sad-a i brine, reklo bi se...
Naravno da poznajem,jos na faksu su nas vodili u obilazak Mitrovice , CZ-a ,ovog ovde na Klisi vise puta , a tek kasnije u praksi.... . :D
Mada i onaj ko se bas ne razume toliko sa strucnog aspekta zna da placipicke nikad ne prolaze dobro ,pogotovo ove lopovske ili pedofilske.
Nego da nisi i ti iz nekoh kriminogenog i devijantnog okruzenja da ih toliko branis? :think:

ne lupaj al bundy kad nemas pojma.

Ovaj Tomic je izabran od strane pravih lopova za zrtveno jagnje

Covek je ziveo u kuci koju su mu sagradili jos roditelji u Lazarevcu. Onoj K5 klasicnoj gradjenoj 60tih godina.

Pa je satro digao B92 harangu na njega kao "VIDITE LOPOVA RENOVIRAO KUCU STARU 50 GODINA"

A istovremeno drugi ZUTI LOPOVI kao Djilas , Sutanovac, Palma, Savatijevic-Kene

Samo taj Kene ima preko 20 stanova u Beogradu, dok ovom Tomicu nije dokazano da ima ista osim roditeljske kuce.

Ali sve legalno, nije mutjkao!

Naravno da poznajem,jos na faksu su nas vodili u obilazak Mitrovice , CZ-a ,ovog ovde na Klisi vise puta , a tek kasnije u praksi.... . :D
Mada i onaj ko se bas ne razume toliko sa strucnog aspekta zna da placipicke nikad ne prolaze dobro ,pogotovo ove lopovske ili pedofilske.
Nego da nisi i ti iz nekoh kriminogenog i devijantnog okruzenja da ih toliko branis? :think:

Što se naslađuješ tuđom nesrećom? Samo zato što je taj neko iz DSS-a koga mrziš?
Ti si neka žestina, šta? Poznaješ žestoke momke, ideš im po cigare?
Takvi kao što si ti samo pomažu plačipičkama kao što sam ja da steknu samopouzdanje i da shvate kako hijene treba da se tretiraju.
Znaš li ti koliko tih tvojih "žestokih" je plakalo i cvililo u ratu, kada svako ima pušku, a ne samo jajare koje pokriva smrdljiva korumpirana narko policija?
Nazad u rupu, aj polako...

Što se naslađuješ tuđom nesrećom? Samo zato što je taj neko iz DSS-a koga mrziš?
Ti si neka žestina, šta? Poznaješ žestoke momke, ideš im po cigare?
Takvi kao što si ti samo pomažu plačipičkama kao što sam ja da steknu samopouzdanje i da shvate kako hijene treba da se tretiraju.
Znaš li ti koliko tih tvojih "žestokih" je plakalo i cvililo u ratu, kada svako ima pušku, a ne samo jajare koje pokriva smrdljiva korumpirana narko policija?
Nazad u rupu, aj polako...
Koji moji "žestoki" o čemu ti pričaš,kakve ja imam veze sa takvima ? :lol:
Vidiš da haluciniraš , isto kao što si uvrteo sebi u glavu da je neko tebi reko da si plačipička ,ili se tako inače predstavljaš .
A "nasladjivanje tudjom nesrećom" u slučaju lopovske gnjide , koja usput patetiše i cvili ko poslednja sisica i nije ništa čudno , daj Bože da bude mnogo više toga u Srbiji iz svih partija i krim. grupa , da narod sebi da malo oduška . :ok:
Nego deluje mi da si ti i nisi neki devijant, na sreću , nego pre neki partijaski poltroničić koji pravi svesno i namerno poltronski razliku izmedju krimosa i lopova po partijskoj pripadnosti što ruku na srce i nije mnogo bolje .

Back