PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
Nevidjeno si dosadan.
Dobro ljepoto ne moras da galamis na mene nisam ti nista rekao!
Samo zajeb. kulturu ako ti je dosadno!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevidjeno si dosadan.
Ovaj decko sto je postavio ovu temu je ili neki napaljeni klinac od 14 godina,ili je,NAJVEROVATNIJE sexualni manijak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e kod mene obrnuto tako da se saosecam sa tobom...meni nesmeta ni glavobolja ni umor ni upala krajnika....:rolleyes: a pogotovu za sex nemogu biti neraspolozena
....
... koji ce traziti izgovore kao npr. Jao umorna sam, boli me glava , neraspolozena sam!!!....
Hej sto ces ti nekoga usreciti, ako vec nisi!POZZ
e ali on nece mene....pa j***m ti to...vise bih volela da mene neko usreci
....
ko kaze da zene vode glavnu rec? znaci... ne zelim da cujem za to... sad bi saljivdzije rekle... mi uvek imamo zadnju rec... i kazemo 'da, draga'... al', ja nisam takav... ja, kad me iznervira... pa kad poludim skroz... i lupim rukom u sto... i ljutito joj kazem: "gde je topla voda da operem sudove??!!" da vidite samo kako odma' pokazuje... nema tu sale...
Heheh nace se bem ti....sto te ne bi usrecio.... vidis ovdje po forumu svi se muskarci zale kako nemaju dovoljno LJUBAVI I SEKSA!!!! A ti imas dosta toga da pruzis!![]()
Zato sto imate dve glave i uglavnom mislite onom glupljom.
Mlade gospodjice i gospodje ma navedimo i gospodu...
Zasto zene cijeli zivot pokusavaju da budu glave /one koje ce voditi zavrsnu rijec/?
Jel zbog toga sto kad smo mladi spremni smo na sve, u mladosti prestanemo da se obaziremo i slusamo i sve nam se svodi na sekssss... Zar dotle seze nasa inteligencija kad nam mahnu repom mi odma zapjenimo
Zasto mi ne mozemo biti ti koji ce traziti izgovore kao npr. Jao umorna sam, boli me glava , neraspolozena sam!!!
Mislim i kod mene ima tih trenutaka kada sam i umoran i neraspolozen ma i to kad me boli glava... ali ljudi nemam srca da kazem NE!
Izgleda da sve potice iz ranog djetinstva! Kad smo poceli da popustamo!![]()
ovaj svet pripada muskarcima. a pripada im jer umeju da budu egoisti i da rade ono sto zele. od njih treba uciti.
Stavrno si bauwau!
Kompromis rulz!![]()
Kompromis rulz
Bauwau...Ja prvo prochitala-buwa
Sta cu kad sam divna...
ako ih ne možeš pobediti ti im se pridruži
alijas primenjuj njihovu taktiku u kontra smeru
i eto uspeha
Ovaj decko sto je postavio ovu temu je ili neki napaljeni klinac od 14 godina,ili je,NAJVEROVATNIJE sexualni manijak!!!!!!!!!!!!!!!!!!