Glavne/Zene

pa dobro...
Muskarac cjepa drva...
Zena pravi rucak.............
(stari dzentlmeni) :D

NOVO DOBA...ravnopravnosti...

Zena cjepa drva...
Muskarac pravi rucak.....
(meni se ovo vise svidja)...:D

ko kaze da zene vode glavnu rec? znaci... ne zelim da cujem za to... sad bi saljivdzije rekle... mi uvek imamo zadnju rec... i kazemo 'da, draga'... al', ja nisam takav... ja, kad me iznervira... pa kad poludim skroz... i lupim rukom u sto... i ljutito joj kazem: "gde je topla voda da operem sudove??!!" da vidite samo kako odma' pokazuje... nema tu sale...

ko kaze da zene vode glavnu rec? znaci... ne zelim da cujem za to... sad bi saljivdzije rekle... mi uvek imamo zadnju rec... i kazemo 'da, draga'... al', ja nisam takav... ja, kad me iznervira... pa kad poludim skroz... i lupim rukom u sto... i ljutito joj kazem: "gde je topla voda da operem sudove??!!" da vidite samo kako odma' pokazuje... nema tu sale...

Pa sta bude poslije!:D

Mlade gospodjice i gospodje ma navedimo i gospodu...

Zasto zene cijeli zivot pokusavaju da budu glave /one koje ce voditi zavrsnu rijec/?
Jel zbog toga sto kad smo mladi spremni smo na sve, u mladosti prestanemo da se obaziremo i slusamo i sve nam se svodi na sekssss... Zar dotle seze nasa inteligencija kad nam mahnu repom mi odma zapjenimo :D
Zasto mi ne mozemo biti ti koji ce traziti izgovore kao npr. Jao umorna sam, boli me glava , neraspolozena sam!!!
Mislim i kod mene ima tih trenutaka kada sam i umoran i neraspolozen ma i to kad me boli glava... ali ljudi nemam srca da kazem NE! :D

Izgleda da sve potice iz ranog djetinstva! Kad smo poceli da popustamo! :D

Nikad ne kazem ne onom koga volim,zelim...Kad mi stvarno nije dobro to i kazem,ono,kad je to razlog da mi nije do sexa,ali to je toliko retko da on stvarno MORA da me razume...Meni je do sexa isto kao i njemu i ne ser*em i ne foliram se na tu foru,sto bih kad ocu i ja?

Inache,u svemu volim kompromis pa i u tome-glavna rech i to.Ne volim da meni neko namece svoju,ochi bih mu iskopala odmah!Takodje ne volim da ja dechku namecem svoju rech kao glavnu,samo po cenu da budem upravu iako nemam osnova za to,imbecilno totalno,ne bih mogla da radim to nekom koga stvarno volim.

Back