Glasna muzika iz kafane preko puta

Redmond

Elita
Poruka
16.971
Imao sam tu nesreću da mi baš preko puta kuće nikne kafana koja gleda baš na moju sobu. Pošto su neuviđavna stoka kakva jesu imaju običaj da otvaraju širom vrata jer je gostima vrućina pa i ja imam nepriliku da uživam u kafanskom mega miksu. Zvao sam policiju par puta i intervenisali su, međutim danas me upućuju na komunalce koji neće da dođu i vade se da imaju ovi pravo da sviraju do 11 uveče. Ponovo sam zvao policiju i rekao im da se komunalci ne odazivaju pa rekoše kobajagi da će da pošalju nekog ali mi sve to ima neku notu vrdanja.
Zanima me koja su moja prava u ovakvoj situaciji i koje korake preduzeti ako ovo nastavlja da se ponavlja?

Uf, teška situacija.

Imao sam slično iskustvo, samo što ovi nisu bili kafana nego obične komšije. Jedni od onih koji kad otkriju da ti nešto smeta, igraju baš na tu kartu, samo da bi ti što više napakostili. Prestali su sa iživljavanjem tek kad im se rodilo dete. Da sam se ja tada ponašao kao oni ranije, druga bi tu priča bila.

Sa našim narodom se ne može nikako.

Uf, teška situacija.

Imao sam slično iskustvo, samo što ovi nisu bili kafana nego obične komšije. Jedni od onih koji kad otkriju da ti nešto smeta, igraju baš na tu kartu, samo da bi ti što više napakostili. Prestali su sa iživljavanjem tek kad im se rodilo dete. Da sam se ja tada ponašao kao oni ranije, druga bi tu priča bila.

Sa našim narodom se ne može nikako.
I jesi li zvao policiju? Jesi probao sa privatnom tužbom?

Bile su ranije teme na ovu stvar.
Možeš jedino da pustiš jak tehno na tvoju terasu-prozor.
..............................................................................................
Kod nas neko iz komšiluka ''ubi'' 10 sati brusilica i hiltovka tako iz leta u leto .

Imao sam tu nesreću da mi baš preko puta kuće nikne kafana koja gleda baš na moju sobu. Pošto su neuviđavna stoka kakva jesu imaju običaj da otvaraju širom vrata jer je gostima vrućina pa i ja imam nepriliku da uživam u kafanskom mega miksu. Zvao sam policiju par puta i intervenisali su, međutim danas me upućuju na komunalce koji neće da dođu i vade se da imaju ovi pravo da sviraju do 11 uveče. Ponovo sam zvao policiju i rekao im da se komunalci ne odazivaju pa rekoše kobajagi da će da pošalju nekog ali mi sve to ima neku notu vrdanja.
Zanima me koja su moja prava u ovakvoj situaciji i koje korake preduzeti ako ovo nastavlja da se ponavlja?
Vidi ovako,jako ozvucenje nije skupo,mozes i pandurima da kazes da ces ga nabaviti kao i kafandzijama,a ja cu ti ovde postavljati sta ces da im pustas na uvce kad se zanesu,veruj nece dugo izdrzati pa da pocnemo

moj prvi stanchitj je bio direkt pored katolichke crkve
a nedelja je tad bio jedini dan da se naspavam, a voljela sam spavati

isprva mi je bilo veoma teshko da se naviknem jer je svaki sat zvonila a nedeljom i svecima bash su pritisli na ta zvona

posle tri mjeseca sam navikla spavala sam ko mache

naviknuti chesh

ali me ipak zanima kako se dole svagde tako mozhe otvarati kafana bez da se pridrzava nekog zakona ?

Srpska logika naviknes na svinje pa ti ni usrano posle ne smeta..

Meni ta logika nije bliska a ni logika vracanja, jer tu lud pobedjuje, a ja jesam dovoljno ludo uporan, da bi na kraju to bilo mozda i tragicno...
Najgori nisu oni koji ti vracaju , njih mozes nadmetanjem, da ubijes, ali oni koji vole da se nadmecu , e ti su najgori..
Ne da ti namerno nerviraju , ti su klasicari , sujeta...
Nego bas oni koji vole da glume bonda....Oni npr kad je muzika u pitanju , puste kratko 2 min jaku muziku , nabije ti puls na 120, pritisak na 200 a da spavas, a onda prestane, a ti se probudis pa bauljas ne znas sta se desava...

Tako mozes slobodno da ubijes coveka, a da ne zna da si ga ubio..

Back