rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.331
sta mislite vi, 'ajde da glasamo ko je najbolji moderator ovde i da on, odma' po zavrsetku glasanja, da ostavku na svoju poziciju? jel se slazete?
Nije ni jedan dobar.sta mislite vi, 'ajde da glasamo ko je najbolji moderator ovde i da on, odma' po zavrsetku glasanja, da ostavku na svoju poziciju? jel se slazete?
Koga je bilagagiguja je najbolji moderator koji je ikad bio na ljisu.![]()
Ma jos uvek je tu. Zeznuo sam se, ali je najbolja. Ne leci komplekse po forumasima, kao oni ranije sto su bili.Koga je bila![]()
Ti si u dusi socijalista, kome je dunulo da se bavi demokratijom?sta mislite vi, 'ajde da glasamo ko je najbolji moderator ovde i da on, odma' po zavrsetku glasanja, da ostavku na svoju poziciju? jel se slazete?
Podsjecas me na jednog štrumfa ..mrzim moderatore))
velikog?Podsjecas me na jednog štrumfa ..![]()
Možda ima( ne znam ) ali je stalno govorio : mrzimvelikog?![]()
ja se ne slažem...ja glasam za onu koje nema na ovoj listi a to je Konzab.sta mislite vi, 'ajde da glasamo ko je najbolji moderator ovde i da on, odma' po zavrsetku glasanja, da ostavku na svoju poziciju? jel se slazete?
za jaja ?Ne bi bilo zanimljivo -.-
Ovo je cista navlakusa. Kazemo ko nam je naj, naj i sve od moderatora, i posle nas gadjaju jednim dvadesetogodisnjim banom -.-
Rile, radis za opoziciju-.- najverovatnije ces da budes lincovan, al mozda te i obese