Glasanje u Interpolu je pokazalo da samo 74 od 193 drzave clanice UN priznaje Kosovo

Ja tebe, Triksone, nista ne razumem. Znam, hteo bih i ja to, sto ti pises. Ali realno, tamo na terenu, kladionice bi nama za "dogodine u Prizrenu" dali kvotu jednu milijardu (na svaki ulozeni RSD 10^9 RSD dobitka ako se to desi). Nas samo nekakvi vanzemaljci sa Oriona mogu odvesti u Prizren. :mrgreen:

_nobody_

pa.......1978 nikome u SFRJ ne bi palo na pamet da ce , naprimer, ulicama Skoplja da krstare americki vojni dzipovi.................ipak se dogodilo. Daklem, sve je moguce a narocito ono sto je i logicno.

pa.......1978 nikome u SFRJ ne bi palo na pamet da ce , naprimer, ulicama Skoplja da krstare americki vojni dzipovi.................ipak se dogodilo. Daklem, sve je moguce a narocito ono sto je i logicno.

A bre, milune bre, tebi je ovo sto pise trikson logicno???

Sada ce za malecno 2019. Alo, 2019. A ti veruj u dobre vile, bash chelike, pepeljuge i snezane. :mrgreen:

_nobody_

Па Тихи ебеш статистику...
Како да ти Трамп буде пријатељ кад је луди Вучић носио Клинтоновој 100гр кафе и два милиона?

Е то се зове малер, киксао га Алек за медаљу, џабе нас Србе не иде геополитика па то ти је...

Па Тихи ебеш статистику...
Како да ти Трамп буде пријатељ кад је луди Вучић носио Клинтоновој 100гр кафе и два милиона?
Ja mislio Tromp skroman čovek i da će ono radikalsko urlanje da pomogne ka ono prc.
Onaj bacio naše milione a ovi urlali danima bezveze.

images.jpeg

Back