GLASANJE na vanrednu temu PROZOR

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
фотографија број 2 --------------5 поена
фотографија број 19-------------4 поена
фотографија број 11---------------3 поена
фотографија број 3 ---------------2 поена
фотографија број 1 ----------------1 поен

Puno odličnih fotki! :D

18 - 5p - jako mi se sviđa kadar, prozor u nečiji život, tuga i siromaštvo koji izbijaju iz fotke, a opet zavesica sa druge strane, kao da neko ipak vodi računa o svemu. Sjajna, baš sjajna fotka!
1 - 4p - mačka! :D <3
4 - 3p - izuzetno mi se dopada refleksija u staklu, taj vedri letnji dan, zelene krošnje, kao da se na kratko vratim u one lenje letnje dane u selu kod babe i prašina i gugutke i biciklovi :))))
5 - 2p - kibicfenster <3
2 - 1p - lepo cveće, lepi prozor

U bre što si oštar, pa nije da nema vrednost.:)
Dobra fotka je dobra fotka - ovo je bila čisto moja sitna impresija..ali i dalje mislim da je fotka dobra...
A to što je kadar na mačku ne oduzima joj vrednost, zar ne?

Ako se važi od mene samo za fotku pod brojem 1 ....pet poena...

0004.gif

Опет је штета што се бодови дају за само пет фотографија, од толико одличних, но, (а и с обзиром на то да је тема "Прозор", а не "ПрозорИ", ), ево:

фото 5 - 5п
фото 18 - 4п
фото 19 -3п
фото 4 - 2п
фото 1 - 1п

Опет је штета што се бодови дају за само пет фотографија, од толико одличних, но, (а и с обзиром на то да је тема "Прозор", а не "ПрозорИ", ), ево:

фото 5 - 5п
фото 18 - 4п
фото 19 -3п
фото 4 - 2п
фото 1 - 1п

na kuci,na zgradi,na brodu,svetioniku,na crkvi,na bilo kom objektu u mom gradu, u tvom gradu, mestu....prozor ili prozori kroz koje gledamo svet,zivot ,prirodu, ljude,zivotinje,desavanja..prozor ili prozori koji iza svojih staklenih okvira i zavesa kriju neku tajnu..neki zivot, neku tugu ili srecu..ili izlog kao prozor u svet kroz koji gledamo materijalno..Prozor ili Prozori kako ih vi vidite kroz objektiv.

......

• Podržavam
Reactions: Tol
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back