Prave buku a ne zovu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baci na LiveI ja volim po nekad da se oglasim i da se pohvalim![]()
I ja.Bile su komšije koje su se čule, ono leti kada je sve otvoreno. Otselili su se.
Meni ne smeta. Čak mi je drago kad se ljudi "cepaju".
I ja volim po nekad da se oglasim i da se pohvalim![]()
Зато више волим да смо код њега. Нека он црвени пред комшијамаI meni je to top
Neka ih
Al ja ne cujem nikoga
A ko mene cuje hehe
Verovatno cela zgrada
Ali trpe me hehe
Dve sestre iz Teksasa suočene su sa decenijama zatvora nakon što su zapretile da će ubiti svoje komšije zbog glasnog seksa.
Alekis Davis, 25, i Treasure Bibbs, 21, iz Hjustona, navodno su obe povukli oružje na par u susednom stanu 13. februara zbog toga što prave „previše buke tokom seksa".
Pogledajte prilog 1300639
Da li ste i vi imali problem sa glasnim seksom, kao učesnici ili kao publika?
ako ih deca nisu ubila šta imaju komšije da se mešajuUhapšeni su zbog teškog napada smrtonosnim oružjem, za koji je predviđena maksimalna kazna od 20 godina iza rešetaka, navodi agencija.
Incident nije bio prvi put da su Davis i Bibbs pretile da će ubiti Kevina Franku, 30, Kiaru Mekferson, 29, i njihovu decu u vezi sa njihovim strasnim odnosima u kompleksu.
Sestre su prethodno ostavile beleške na vratima porodice u kojima su izrazile želju da ih ubiju zbog njihovih „prebučnih“ odnosa, navodi se u članku.
znači komšije tačno znaju šta se radi kod tebe i bez da čuju uzdisanje i jecanjemuzika mi je deo kulisa za sex…
živim u stanu gde se uvek čuje neka muzika zavisi šta radim,
ako usisavam onda slušam rokenrol…
ako peglam pustim vagnera![]()
Nisam glup, kako bi komsinice cule da j.ebem, propustiti zavodljive poglede u haustoru nakon noci pune seksa pa to moze samo budala.a jel pokušate da pokrijete zvuke nekom glasnijom muzikom ili odšrafite TV?
znaju kad pustim maretimo sessionsznači komšije tačno znaju šta se radi kod tebe i bez da čuju uzdisanje i jecanje![]()
Pa ko te tera da se zavlačis u žbunja, šume i trpas nos gde mu nije mesto?Više pravim problema sa outdoor, tj da se nešto vidi, nego da se čuje![]()
Grad ne volim, a prirodu volim. To ti je odgovor od menePa ko te tera da se zavlači u žbunja, šume i trpas nos gde mu nije mesto?
Ne verujem da bas ima čestih primera gde se to izvodi u sred grada?
OkGrad ne volim, a prirodu volim. To ti je odgovor od mene