"Glasam za Rezoluciju o Srebrenici, nikad više genocid": Pismo haškog osuđenika Radislava Krstića

Opet zavera CIE i Vatikana?
Nije zavera nego fakat. Kao i ta smešna rezolucija o Srebrenici za koju velika većina UN nije glasala. Prošla je tehnički. To pokazuje da je anti-srpski sentiment, u senci rusofobije prisutan.
Inače sam oštro protiv zavera, priča o masonima, iluminatima, antivakserstvu i ostalim budalaštinama.
Ovo nije zavera već prosto zvanična politika Londona koja se preslikava na SAD.
Same SAD se mnogo ni ne zanimaju za Evropu već to za nju radi London.

Nije zavera nego fakat. Kao i ta smešna rezolucija o Srebrenici za koju velika većina UN nije glasala. Prošla je tehnički. To pokazuje da je anti-srpski sentiment, u senci rusofobije prisutan.
Inače sam oštro protiv zavera, priča o masonima, iluminatima, antivakserstvu i ostalim budalaštinama.
Ovo nije zavera već prosto zvanična politika Londona koja se preslikava na SAD.
Same SAD se mnogo ni ne zanimaju za Evropu već to za nju radi London.
Vratiš se u 1989. i ukapiraš da je pao Berlinski zid. Ali ne, nebeski narod je najpametniji i teško ga je zaebati. Pošto volimo da pametujemo, evo gde smo stigli.

Vratiš se u 1989. i ukapiraš da je pao Berlinski zid. Ali ne, nebeski narod je najpametniji i teško ga je zaebati. Pošto volimo da pametujemo, evo gde smo stigli.
Gde smo stigli? Pa s obzirom na SPS i DOS ODLIČNI SMO.
Misliš da je Makedonija koja je recimo primer pametne države za tebe, dobro i bolje prošla?

Rođen sam u Beogradu i ostale me države ne zanimaju. Bitna mi je Srbija i budućnost iste. Dokle smo stigli? Mislim da smo otišli u tri lepe...
Ako se ne porediš ni sa kim, onda treba da budeš zadovoljan onim što imaš i da uživaš u sitnicama.
Kupiš sladoled i prošetaš Kalemegdanom i ne zanima te ništa.
Jedino ako nisi loše materijalne situacije, pa okrivljuješ društvo.

Ako se ne porediš ni sa kim, onda treba da budeš zadovoljan onim što imaš i da uživaš u sitnicama.
Kupiš sladoled i prošetaš Kalemegdanom i ne zanima te ništa.
Jedino ako nisi loše materijalne situacije, pa okrivljuješ društvo.
Nisam bio na Kalemegdanu sto godina. Elem, gledam kako će proći moj grad i država. To, da li je manja ili veća plata u Makedoniji nije mi baš od nekog interesa. Mi smo uvek gledali u tuđe dvorište i zato smo tu gde jesmo.

Ma jok oni samo kradu izbore, sitnica...ucenjuju glasace, potplacuju, sitnica..
Zato ima podršku ogromnu? Nije tako. Rade i to i to je tačno ali podrška je prisutna.
Najveća podrška je polovine koja ni ne izlazi. Njih niko ništa ne tera. Dozvoljavaju.
I da ne kradu bili bi vlast. Samo bi morali da prigrle još neku opozicionu partijicu.
Ne, narod ih hoće i voli ovako jer misli da idemo ka boljem.

Nisam bio na Kalemegdanu sto godina. Elem, gledam kako će proći moj grad i država. To, da li je manja ili veća plata u Makedoniji nije mi baš od nekog interesa. Mi smo uvek gledali u tuđe dvorište i zato smo tu gde jesmo.
Pa sad plata... imaš institucije, cene, infrastrukturu, korupciju. Postoji mnogo važnijih stvari od plate.
Ovde smo jer smo kao nacija glupi. I ceo Balkan je tu gde jeste. Jer je Balkan glup. Od Zagreba do Atine.
Jedino Slovenija nikada nije bila Balkan.

Zato ima podršku ogromnu? Nije tako. Rade i to i to je tačno ali podrška je prisutna.
Najveća podrška je polovine koja ni ne izlazi. Njih niko ništa ne tera. Dozvoljavaju.
I da ne kradu bili bi vlast. Samo bi morali da prigrle još neku opozicionu partijicu.
Ne, narod ih hoće i voli ovako jer misli da idemo ka boljem.
Kao sto sam i pre pricao njihova realna podrska je izmedju 10-15% i plus ovi sto ne izlaze uopste na izbore sto cini najmanje 50% kao sto si i napisao i kraduckanje i eto, a opozicija nikad kilavija nikad nesloznija, vecina i radi za rezim, pa kako onda i da ne vladaju.

Pa sad plata... imaš institucije, cene, infrastrukturu, korupciju. Postoji mnogo važnijih stvari od plate.
Ovde smo jer smo kao nacija glupi. I ceo Balkan je tu gde jeste. Jer je Balkan glup. Od Zagreba do Atine.
Jedino Slovenija nikada nije bila Balkan.
Dao sam 1 primer, a mogu do 101 i nazad.
Eto, sad se zanimamo sa ovim koljačem izBosne. Imao je dovoljno godina života kad je naredio da se strelja sve što beži ka Tuzli. Vidi, generale, odležao si 26 god. i imaš još 9. Sedi tu gde jesi, možda ćeš biti živ na kraju kazne i toeto. I u ratu moraš koristiti mozak.

Kao sto sam i pre pricao njihova realna podrska je izmedju 10-15% i plus ovi sto ne izlaze uopste na izbore sto cini najmanje 50% kao sto si i napisao i kraduckanje i eto, a opozicija nikad kilavija nikad nesloznija, vecina i radi za rezim, pa kako onda i da ne vladaju.
Nisi objektivan.
Zašto je onda sRs dobio skoro 30% glasova 2008. kada ni jedan medij nisu držali?
Naprotiv bili su satanizovani.

1731596857257.png

Danas kada imaju mnoštvo medija, očekuje se da realno imaju bar 40% glasača. A ne 10% kako kažeš.

Back