Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Gledam dnevnike večeras i vidim sve kandidate osim Rističevića, predstavnika seljačke stranke....
Nekoliko puta sam poslednjih dana čuo konstataciju političara na pitanje da li će se pokvariti odnosi zbog medjusobnih optužbi koje nisu ni malo pristojne....
Odgovor: "To su izbori, obećanja, dodvoravanja, glumatanja"
Malte ne pujpik ne važi....
A nikad nema kažnjavanja od strane naroda za te lažne objave i obećanja, za ponižavanja protivnika, prazne priče....
I onda naravno da političari tretiraju narod onako kako im narod dozvoljava i sugeriše....
Rekoše mi da Rističević predlaže porez za gradjanske koke koje su neudate, a toliki seoski momci , pored kojih ne bi bile ni gladne, neoženjeni...
Bar se čovek trudi da nečim poboljša poziciju svog biračkog tela....
A u kom biračkom telu sam ja?
Za sve imam toliko odvratnih informacija , koje nisam čuo sad u kampanji već ih znam od ranije.
Doduše nemam ništa o "pacerima" tj ovom novom kandidatu, i o Rističeviću.
A paceri su što nisu slizani sa medijima.
Seljačka smo zemlja, to nam je najveći prihod, a naši se političari sprdaju sa odlukama, ko neki zevzeci....
Nema čovek za koga da glasa....I to je odvratno da opet logika "za najmanje zlo" nosi pobedu...
Ja bih za komšiju....koga znam i ko je za male ljude, pa izgledao i kao pomalo i čudan....
Ali nema ni mojih ni vaših komšija , ljudi za male ljude....
I onda mi dodje da bar seljaci bolje žive , da neko bolje živi od svog rada , a ne stalno od pljačke i trgovine tudjih proizvoda....
Moja alternativa izmicanja sredstava ovim graditeljima "kraljevskih klozeta", MUP vila po Srbiji , sudeći bar po računima koji se isporučuju za renoviranja...i neasvaltiranih seoskih puteva , gde ni auto ni kamion ne može proći sa prvom kišom...
ŠTA drugo?Igrice i imitacije nadurenih kontraevropejaca.
Ubiše sa dosadnim lažima po televizijama , a to košta....
Velja Ilić: Srbija se .radi
Čeda: Ćurčić je zakon.
Tadić: Srbi nisu najgori narod
Nikolić: Ja sad volim ne samo sinove , već i unuke...
Karić: Srbija je željna žene
Mrkonjić: Sloba najveći heroj, a ja najveći graditelj.
Dobričanin: Ja bih sa kosovom u Evropu...
Madžar: Dok je nama crnogoraca u Srbiji , nema straha od nevernika....
Rističević: Lov porezom na udavače....
Ja ću za onog sa najmanje reklama......
Nekoliko puta sam poslednjih dana čuo konstataciju političara na pitanje da li će se pokvariti odnosi zbog medjusobnih optužbi koje nisu ni malo pristojne....
Odgovor: "To su izbori, obećanja, dodvoravanja, glumatanja"
Malte ne pujpik ne važi....
A nikad nema kažnjavanja od strane naroda za te lažne objave i obećanja, za ponižavanja protivnika, prazne priče....
I onda naravno da političari tretiraju narod onako kako im narod dozvoljava i sugeriše....
Rekoše mi da Rističević predlaže porez za gradjanske koke koje su neudate, a toliki seoski momci , pored kojih ne bi bile ni gladne, neoženjeni...
Bar se čovek trudi da nečim poboljša poziciju svog biračkog tela....
A u kom biračkom telu sam ja?
Za sve imam toliko odvratnih informacija , koje nisam čuo sad u kampanji već ih znam od ranije.
Doduše nemam ništa o "pacerima" tj ovom novom kandidatu, i o Rističeviću.
A paceri su što nisu slizani sa medijima.
Seljačka smo zemlja, to nam je najveći prihod, a naši se političari sprdaju sa odlukama, ko neki zevzeci....
Nema čovek za koga da glasa....I to je odvratno da opet logika "za najmanje zlo" nosi pobedu...
Ja bih za komšiju....koga znam i ko je za male ljude, pa izgledao i kao pomalo i čudan....
Ali nema ni mojih ni vaših komšija , ljudi za male ljude....
I onda mi dodje da bar seljaci bolje žive , da neko bolje živi od svog rada , a ne stalno od pljačke i trgovine tudjih proizvoda....
Moja alternativa izmicanja sredstava ovim graditeljima "kraljevskih klozeta", MUP vila po Srbiji , sudeći bar po računima koji se isporučuju za renoviranja...i neasvaltiranih seoskih puteva , gde ni auto ni kamion ne može proći sa prvom kišom...
ŠTA drugo?Igrice i imitacije nadurenih kontraevropejaca.
Ubiše sa dosadnim lažima po televizijama , a to košta....
Velja Ilić: Srbija se .radi
Čeda: Ćurčić je zakon.
Tadić: Srbi nisu najgori narod
Nikolić: Ja sad volim ne samo sinove , već i unuke...
Karić: Srbija je željna žene
Mrkonjić: Sloba najveći heroj, a ja najveći graditelj.
Dobričanin: Ja bih sa kosovom u Evropu...
Madžar: Dok je nama crnogoraca u Srbiji , nema straha od nevernika....
Rističević: Lov porezom na udavače....
Ja ću za onog sa najmanje reklama......