Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нешто попут, црне удовице?Jel ste i vi mnogo gladni posle sexa?ja sam recimo stalno gladna kad se istrosim,pojela bih vola
Hoces da kazes da sam ja to?Нешто попут, црне удовице?
Да ли црна удовица једе свог партнера?
Da — ali ne uvek.
Kod paukova iz roda Latrodectus (tzv. crne udovice), ženka ponekad pojede mužjaka nakon parenja, ali to nije pravilo.
Kako to zapravo funkcioniše
- Nakon parenja, ženka može:
- pustiti mužjaka da ode
- ili ga napasti i pojesti
Ja pojeo pitu savijaču s pečurkama nakon zadnjeg keksa msm ono sa hJel ste i vi mnogo gladni posle sexa?ja sam recimo stalno gladna kad se istrosim,pojela bih vola![]()

Ja sam stalnooio gladnaJa pojeo pitu savijaču s pečurkama nakon zadnjeg keksa msm ono sa h![]()

Ma ja evo stalno gladna,evo neznambogami sta mi jemože neka supica, da nadoknadim elektrolite
Imaš prljavu maštuKad sam videla naslov teme...imala sam potpunu drugu asocijaciju...![]()
ĆeMa ja evo stalno gladna,evo neznambogami sta mi je
Sta ce?
Ostao sam nedorečen, greškom. Mislio sam će te naranim breSta ce?
Zabezeknuo si se sto sam gladna od sinocOstao sam nedorečen, greškom. Mislio sam će te naranim bre![]()
Jesam. Kako ne možeš utoliti glad pitam se...Zabezeknuo si se sto sam gladna od sinoc
Pa umor jbgJesam. Kako ne možeš utoliti glad pitam se...
Dzivdzancicu mojХммм, како кад. Махом волим да попијем фукицу цигарица, и углавном нешто слатко. Да ми секс отвара нешто посебно апетит и не баш, и овако једем као врабац.
Čega si gladna?Nisam gladna hrane!
Слатко нема штаDzivdzancicu moj
proleće je, priroda se budi, možda treba da olistašMa ja evo stalno gladna,evo neznambogami sta mi je
А пре??kod mene suprotno, kada nema sexa stalni nešto grickam, ali kada je sex u pitanju jednostano ne mislim na hranu niti za vrijeme a niti nakon sexa![]()