Glad za ljubavlju

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim na Ljubav, a ne na ljubav neku konkretnu, projektovanu u jedno biće...

Beskrajna je. Nedeljiva i razdeljiva. Neprekidno i neprekinuto davanje i upijanje u sebe.

Na nekom izvoru se utoliš, onda je drugome pokloniš, pa se onda vrati, novija, svežija,... Drugačija, a uvek ista, jedna i jedina, toliko naša i toliko svačija...

Na nekim izvorima ožednimo, ali to ne znači da nije bilo ljubavi, ne znači... Možda je samo sunce u nama, nad nama, pod nama... suviše jako grejalo, suviše smo goreli... vode nisu nas mogle stići i preći...

Ako ljubav preojektujemo samo na jedno biće, zarobili smo je. Rastužili je. Zaslanili.

Treba je podeliti na više ljudi, više stvari... Samo tako ona postaje i ostaje celina, radosna slika mozaika... Jedan deo slagalice nikad ne može da nam pruži čak ni lepotu nagoveštenog u odnosu na ono što složenost nam da...

Čak i kad se presitimo, čak i kad se ne zasitimo, Ljubav je... KRUG...
''Ovaj krug sam smislio, ovaj krug sam stvorio''...

Sami je od sebe puštamo, sami je u sebi stvaramo, samo prepušteni njoj i oslobođeni strahova, možemo naučiti da budemo nešto više od ovoga sada, nesebični a svoji...

®:
Utoljiva?
Beskrajna?
Slađa od njenog zadovoljenja?

Kakva?

Uz sve dezerte kojima me je posluživao sticaj okolnosti na meniju ženskog šarma, uviđam da je kod mene — trajna.

utoljiva-naravno ...ali posle nekog vremena smo opet gladni...do ručka...:) bitan je dobar apetit...:)

beskrajna- da...traje koliko i sam život...

slađa- nije...ko još uživa kad je gladan ? :roll:

A jeSI (li) SE TI_TO jutros digla na jednu od :lol:dojčica:lol: te... ne da si promiskuitetna, nOgE... ovo, do kraja neĐelje, razvratom sluti :)

Jer, šta sad ja, kraj zamandaljenih dućana, da pomislim... kad mi se fabrika slatkorja i čokolejda ovako vrti®epno nudi? :P

I beskrajna i utoljiva .. znachi, beskrajno (dozivotno) cemo imati potrebu za ljubavlju, a ako imamo srece par puta u zivotu ta glad bice i utoljena.

Ne, nije sladje ocekivanje od zadovoljenja.

Bash kao shto nikada nisam razumela stihove pokojne Desanke - ne, nemoj mi prici .. :)

Dobro je ona sve rekla, samo sto mi sve krivo tumacimo pa i njene stihove. Naime ona je mislila "ne, nemoj mi prici" u momentu kad joj se ne torba.

Back