Girls...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zashto se uvek zaljubimo u skotove...Evo jedan prelepi prelepi decko na koga se cimam i on na mene i tako neki put izadjemo izkrljamo se itd...mi napise sad sms:"Gde si lepotice moja,sta se radi,pa kako si mi...kad mislis da se again vidimo..hmm..kissiicc'..I ja reko:"Ma nista evo nesto sam se smorila zesce,nije mi do zivota(stvarno nije ljudi,zesce sam pala u bedak)...pa mogli bi jedan dan,a?:),kad on odgvori:"Pa mogli bi sutra,a to sto si ubedacena i ti 3povi me ne zanimaju'...i ja reko:'ni mene ne zanima da se vidimo'...i sad kao nije tako mislio...ja iskljucila telfon...joj bre...ne mrzim vise muskarce,kolko mrzim sto sam zensko...

e dize mi se dijafragma,iako si starija od mene ja mogu da te shvatim!
99 posto su takvi i ja to ne mogu da prihvatim!
dobijem istu poruku kao ti i onda mi opet neko dize dijafragmu svojim ponasanjem i ja ispadnem kokoska sto sam nasela!

Zato ja vise ne odg na poruke,oces nesto imas fixni imas mobilni znas gde da me nadjes...pa izvoli...gasim svetlo,palim svecu,bajem...lalala...

Moram da te ispravim 101%su takvi

Mene bih zanimalo da je on u bedaku

Pa nisam ja vise glupaca koja ce da bude samo sa jednim frajerom...ALO...Sta su meni radili sad radim njima(znas ona pesma od Z.Samrdzica ne daj da te rade---e to to)...

Pfff... dobro. Palite se na takve, jer vam igraju po sujeti svojim stavom. Nisu ni priblizno svi takvi, nego samo takve vidite oko sebe. Hoces neobavezno da se vozas s nekim likom, a krivo ti je kad te on onda neozbiljno shvata. Tj, shvata te kao laku zabavu. I to ti smeta... pa sama si sebi kriva.

Mogao je i u sali da napise,ma oraspolozicu te ja zna kako...nego skot ostaje skot...sto rece Ana Kokic(a ja inace u svakoj pesmi rpnadjem)...jednom djubre djubre doveka

ne razumem ti tog tvog,ovaj moj bi mi reko ja bih te oraspolozio itd,kad mu kazem da ne mogu da se vidim snjim jer imam 2 keca iz mate on kaze doji kod mene na dopunske casove(inace nema pojma o zivotu)
a taj tvoj bas pokazuje da je skot

Pfff... dobro. Palite se na takve, jer vam igraju po sujeti svojim stavom. Nisu ni priblizno svi takvi, nego samo takve vidite oko sebe. Hoces neobavezno da se vozas s nekim likom, a krivo ti je kad te on onda neozbiljno shvata. Tj, shvata te kao laku zabavu. I to ti smeta... pa sama si sebi kriva.

Puca mi kako me shvata...Za to imam decka,a ovo ostalo je...Pa moze im se,zato nastojim na tome da im pokazem da kod mene ne moze tako...

ne razumem ti tog tvog,ovaj moj bi mi reko ja bih te oraspolozio itd,kad mu kazem da ne mogu da se vidim snjim jer imam 2 keca iz mate on kaze doji kod mene na dopunske casove(inace nema pojma o zivotu)
a taj tvoj bas pokazuje da je skot
a dobro to je slatko,al ovo kao 'samo da se mi vidimo,a tvoji tripovi me ne zanimaju'...izvini,a ko je reko da ti mene zanimas...samo mi se svidjas...ne znaci da cu sutra da rezem vene

@Ana
Pa nesto ne vidim da ti ide od ruke, kad ovde otvaras ovakvu temu.
Cim ti je lik pokazao da ti ne pije iz ruke, odma daj temu, udri, musko je stoka, trte mrte.
Ne kazem da je on cvetjka neka, ali nisi se ni ti makla dalje od njegovog nivoa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back