Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
РАРА него шта, Папа је назив за ПРАВОСЛАВНОГ ЕПИСКОПА РИМСКОГ.Zex:![]()
:?
Rara![]()
![]()
Ova ti je dobra
![]()
![]()
![]()
Giovanardija za predsednika!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
РАРА него шта, Папа је назив за ПРАВОСЛАВНОГ ЕПИСКОПА РИМСКОГ.Zex:![]()
:?
Rara![]()
![]()
Ova ti je dobra
![]()
![]()
![]()
Giovanardija za predsednika!
Латинка, да ниси Српкиња из ДубровникаAntea:Ma što ste JADNI SVI ,MAJKE TI!!! ovekve budalarije ću samo ovdi pročitat!!
iman familije u Dubrovniku,govorili su - Srbi su uvik volili dolazit u Dubrovnik,to im je bio pojam - ali sad je stvar drugačija!!njizi - Srbima,vidi se da vam jako fali naše more,pa izmišljaju - KAO I UVIK -razne nebuloze,e kamo li jada!! ali,tako je,danas,pogotovo u Dalmaciji - ljudi su najveći nacionalisti! pa se ti sada usudi doć...
Da Rimski Papa je naziv tvog budućeg vjerskog poglavara! 8-)Бл:РАРА него шта, Папа је назив за ПРАВОСЛАВНОГ ЕПИСКОПА РИМСКОГ.
analiticar:Da Rimski Papa je naziv tvog budućeg vjerskog poglavara! 8-)
He he heanaliticar:Da Rimski Papa je naziv tvog budućeg vjerskog poglavara! 8)
eremita:Кад' на врби роди грожђе - кад' се роди Карађорђе! (народна)
analiticar:Nikad ne reci nikad! :wink:
U životu te uvijek snađe ono što najmanje želiš! ;-) Već te vidim kako usrdno ćitaš Katoličke krunice! :razz: :razz: :razz:
marlon:Ajd sad ako ces da kenjas i provociras, kazi, ima ovde nas koji to radimo bolje od tebe. Prvo nisi demantovao sinoc nista, a time sto se pravis pametan sa kvaziduhovitim latinskim humorom iz XVI veka, samo priznajes koliko nista ne znas. A sto se tice Pape i katolicizma u Srbiji, znas kako se kaze, ko o cemu baba o ustipcima.![]()
analiticar:Nemam šta da demantujem! Ja sve što sam rekao je istina....Drugo je to što šačici fanatika to ne odgovara!![]()
marlon:Dragi forumasu, nisi ti nista rekao, samo si lupio. Dokazao sam ti da to sto pricas moze da prodje samo na forumu Ljubav i Sex a ne ovde.![]()
marlon:Ajd sad ako ces da kenjas i provociras, kazi, ima ovde nas koji to radimo bolje od tebe. Prvo nisi demantovao sinoc nista, a time sto se pravis pametan sa kvaziduhovitim latinskim humorom iz XVI veka, samo priznajes koliko nista ne znas. A sto se tice Pape i katolicizma u Srbiji, znas kako se kaze, ko o cemu baba o ustipcima.![]()
eremita:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....................................................![]()
![]()
![]()
![]()
.......................................................................![]()
![]()
![]()
........................................................................................![]()
![]()
.........................................................................................................![]()
eremita:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....................................................![]()
![]()
![]()
![]()
.......................................................................![]()
![]()
![]()
........................................................................................![]()
![]()
.........................................................................................................![]()
marlon:Eto eremita, ovo ti je skolski primer demagogije. Danas smo Jabuchilo i ja opservirali ovo o Dubrovniku. Doticni ne zna da sam magistrirao sa tom temom i zato sam ga navukao da se izlane. I sta radi, vise nema reci o istoriji, o Resetaru, o Foreticu, o Iliriji gde su Hrvatska, Dalmacija i Dubrovnik bile posebne jedinice ni o cemu...samo o Papi i o tome kako se mi volimo...![]()
![]()
![]()
marlon:Eto eremita, ovo ti je skolski primer demagogije. Danas smo Jabuchilo i ja opservirali ovo o Dubrovniku. Doticni ne zna da sam magistrirao sa tom temom i zato sam ga navukao da se izlane. I sta radi, vise nema reci o istoriji, o Resetaru, o Foreticu, o Iliriji gde su Hrvatska, Dalmacija i Dubrovnik bile posebne jedinice ni o cemu...samo o Papi i o tome kako se mi volimo...![]()
![]()
![]()
analiticar:Ako ti imaš upisan i jedan semestar bilo koje više škole, a kamoli fakulteta.....![]()
![]()
A tu tzv. magistarsku tezu bih volio vidjet....Dubrovnik Srpski :shock: :shock: :shock: ....Da ti Vojislav Šešelj nije bio mentor????![]()
![]()
![]()
To prolazi kod neobrazovanog svijeta, a ne kod mene....
Mani se ti pametovanja...nije to za tebe, nego se ti prihvati tvog dragog, mnogo ga zanemaruješ...ti
marlon:Decak, mozes da argumentujes kako zelis, ali ako nastavis da vredjas i podjebavas moze mnogo toga ruznog da se desi. Raspitaj se. Ja sam uvek za ozbiljnu diskusiju, ako ne umes tako, cibe.![]()
analiticar:Sa tobom i tvojim dječkom završavam svaku diskusiju....
Ti magistar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma šta reče.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Pričaj bajke svome dječku pred spavanje, ne nama!
Iskreni pozdrav,
mr sci spec., analiticar 8-)
analiticar:Sa tobom i tvojim dječkom završavam svaku diskusiju....
Ti magistar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma šta reče.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Pričaj bajke svome dječku pred spavanje, ne nama!
Iskreni pozdrav, mr sci spec., analiticar 8-)
marlon:Slobodan si. Ovo je dobro ne NAMA...A eremita kao ja i ti radimo u duetu .... e ****** sta ce covek ovde sve da vidi
![]()
![]()
![]()
marlon:Decak, mozes da argumentujes kako zelis, ali ako nastavis da vredjas i podjebavas moze mnogo toga ruznog da se desi. Raspitaj se. Ja sam uvek za ozbiljnu diskusiju, ako ne umes tako, cibe.![]()
eremita:Знаш шта је чудно, што овај латински испрдак чим не зна куд' ће и шта ће...![]()
одмах почне да се врти око мушког дупета ... :razz: :razz: :razz: да то није неки даса, неки маторац mr fr sci trt... са геј-форума који очекује НОВИ ПОСАО У КАТОЛИЧКОЈ ЦРКВИ ??? :razz: (али само ако докаже да је био у целибату последње 3 године :razz: :razz: :razz: )
eremita:Знаш шта је чудно, што овај латински испрдак чим не зна куд' ће и шта ће...![]()
одмах почне да се врти око мушког дупета ... :razz: :razz: :razz: да то није неки даса, неки маторац mr fr sci trt... са геј-форума који очекује НОВИ ПОСАО У КАТОЛИЧКОЈ ЦРКВИ ??? :razz: (али само ако докаже да је био у целибату последње 3 године :razz: :razz: :razz: )