Giovanardi: Spremni smo za invaziju na Dalmaciju

Antea:
Ma što ste JADNI SVI ,MAJKE TI!!! ovekve budalarije ću samo ovdi pročitat!!
iman familije u Dubrovniku,govorili su - Srbi su uvik volili dolazit u Dubrovnik,to im je bio pojam - ali sad je stvar drugačija!! :) njizi - Srbima,vidi se da vam jako fali naše more,pa izmišljaju - KAO I UVIK -razne nebuloze,e kamo li jada!! ali,tako je,danas,pogotovo u Dalmaciji - ljudi su najveći nacionalisti! pa se ti sada usudi doć...
Латинка, да ниси Српкиња из Дубровника

analiticar:
Nikad ne reci nikad! :wink:
U životu te uvijek snađe ono što najmanje želiš! ;-) Već te vidim kako usrdno ćitaš Katoličke krunice! :razz: :razz: :razz:

Ajd sad ako ces da kenjas i provociras, kazi, ima ovde nas koji to radimo bolje od tebe. Prvo nisi demantovao sinoc nista, a time sto se pravis pametan sa kvaziduhovitim latinskim humorom iz XVI veka, samo priznajes koliko nista ne znas. A sto se tice Pape i katolicizma u Srbiji, znas kako se kaze, ko o cemu baba o ustipcima. :lol:

marlon:
Ajd sad ako ces da kenjas i provociras, kazi, ima ovde nas koji to radimo bolje od tebe. Prvo nisi demantovao sinoc nista, a time sto se pravis pametan sa kvaziduhovitim latinskim humorom iz XVI veka, samo priznajes koliko nista ne znas. A sto se tice Pape i katolicizma u Srbiji, znas kako se kaze, ko o cemu baba o ustipcima. :lol:

Nemam šta da demantujem! Ja sve što sam rekao je istina....Drugo je to što šačici fanatika to ne odgovara! :roll:

marlon:
Dragi forumasu, nisi ti nista rekao, samo si lupio. Dokazao sam ti da to sto pricas moze da prodje samo na forumu Ljubav i Sex a ne ovde. :lol:

Ma, šta si ti dokazao.... :evil: :evil:
Pokušavaš da me isprovociraš, a pošto vidim da si u prijateljskim (a možda i nekim prisnijem odnosu :shock: :shock: ) sa Eremitom kome laž i podmetanje izjava i izvrtanje istine nisu strani, jednostavno ću te ignorisati! A ti se i dalje voli sa svojim dragim.... :razz: :razz: :razz:
Uvijek sam podržavao ljubav! :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D

marlon:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:

..................................................... :confused: :confused: :confused: :confused:
.......................................................................:confused: :confused: :confused:
........................................................................................:confused: :confused:
.........................................................................................................:confused:

eremita:

..................................................... :confused: :confused: :confused: :confused:
.......................................................................:confused: :confused: :confused:
........................................................................................:confused: :confused:
.........................................................................................................:confused:

Da li to daješ podršku svome dragom :confused: :confused:
Pa lijepo je to kada se volite! :wink:

eremita:

Eto eremita, ovo ti je skolski primer demagogije. Danas smo Jabuchilo i ja opservirali ovo o Dubrovniku. Doticni ne zna da sam magistrirao sa tom temom i zato sam ga navukao da se izlane. I sta radi, vise nema reci o istoriji, o Resetaru, o Foreticu, o Iliriji gde su Hrvatska, Dalmacija i Dubrovnik bile posebne jedinice ni o cemu...samo o Papi i o tome kako se mi volimo... :lol: :lol: :lol:

marlon:
Eto eremita, ovo ti je skolski primer demagogije. Danas smo Jabuchilo i ja opservirali ovo o Dubrovniku. Doticni ne zna da sam magistrirao sa tom temom i zato sam ga navukao da se izlane. I sta radi, vise nema reci o istoriji, o Resetaru, o Foreticu, o Iliriji gde su Hrvatska, Dalmacija i Dubrovnik bile posebne jedinice ni o cemu...samo o Papi i o tome kako se mi volimo... :lol: :lol: :lol:

Ako ti imaš upisan i jedan semestar bilo koje više škole, a kamoli fakulteta..... :roll: :roll:
A tu tzv. magistarsku tezu bih volio vidjet....Dubrovnik Srpski :shock: :shock: :shock: ....Da ti Vojislav Šešelj nije bio mentor???? :confused: :confused: :confused:
To prolazi kod neobrazovanog svijeta, a ne kod mene....
Mani se ti pametovanja...nije to za tebe, nego se ti prihvati tvog dragog, mnogo ga zanemaruješ... :roll: ti

marlon:

Ма пусти... дошао из латинске НДХ-азије да у Србији "продаје краставце"... :lol:
а не зна да смо ми сви већ ставили туршију! :razz:

analiticar:
Ako ti imaš upisan i jedan semestar bilo koje više škole, a kamoli fakulteta..... :roll: :roll:
A tu tzv. magistarsku tezu bih volio vidjet....Dubrovnik Srpski :shock: :shock: :shock: ....Da ti Vojislav Šešelj nije bio mentor???? :confused: :confused: :confused:
To prolazi kod neobrazovanog svijeta, a ne kod mene....
Mani se ti pametovanja...nije to za tebe, nego se ti prihvati tvog dragog, mnogo ga zanemaruješ... :roll: ti

Decak, mozes da argumentujes kako zelis, ali ako nastavis da vredjas i podjebavas moze mnogo toga ruznog da se desi. Raspitaj se. Ja sam uvek za ozbiljnu diskusiju, ako ne umes tako, cibe. :lol:

marlon:
Decak, mozes da argumentujes kako zelis, ali ako nastavis da vredjas i podjebavas moze mnogo toga ruznog da se desi. Raspitaj se. Ja sam uvek za ozbiljnu diskusiju, ako ne umes tako, cibe. :lol:

Sa tobom i tvojim dječkom završavam svaku diskusiju....
Ti magistar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma šta reče..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pričaj bajke svome dječku pred spavanje, ne nama!
Iskreni pozdrav, mr sci spec., analiticar 8-)

analiticar:
Sa tobom i tvojim dječkom završavam svaku diskusiju....
Ti magistar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma šta reče..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Pričaj bajke svome dječku pred spavanje, ne nama!
Iskreni pozdrav,

mr sci spec., analiticar 8-)

:confused: ................................ :confused: ..................................... :confused:
....................... :confused: ........................................ :confused:
...................................................:confused:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marlon:

Знаш шта је чудно, што овај латински испрдак чим не зна куд' ће и шта ће... :lol:
одмах почне да се врти око мушког дупета ... :razz: :razz: :razz: да то није неки даса, неки маторац mr fr sci trt... са геј-форума који очекује НОВИ ПОСАО У КАТОЛИЧКОЈ ЦРКВИ ??? :razz: (али само ако докаже да је био у целибату последње 3 године :razz: :razz: :razz: )

eremita:
Знаш шта је чудно, што овај латински испрдак чим не зна куд' ће и шта ће... :lol:
одмах почне да се врти око мушког дупета ... :razz: :razz: :razz: да то није неки даса, неки маторац mr fr sci trt... са геј-форума који очекује НОВИ ПОСАО У КАТОЛИЧКОЈ ЦРКВИ ??? :razz: (али само ако докаже да је био у целибату последње 3 године :razz: :razz: :razz: )

Ma to su bre oni isti sto su onda u Splitu pisali "Sveti Sava je *****". A neki Srbin nas brat dodao "Jeste. **** je Svetog Duju" :lol: :lol: :lol:

eremita:

Eremita, ako si ti takav, ne znači da su svi takvi :confused: :confused: :confused:
Krajnje je vrijeme da se isteraju demoni iz tebe....Znači, ti i tvoj dječko-marlon, put pod noge i via Vranje! :razz: :razz: :razz: Kod Vašeg duhovnog mentora- Pahomija! :razz: :razz: :razz:

Back