Ginisov rekord forumaš-a/ica sa LJiS !

Da li ste za obaranje/postavljanje rekorda?

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
al ti si napisala das a ne udas i sada sam se zahebala...
i to javno. al budi ti bez brige, tara druže, negde se i u mom postu provlačila misao o udadbi, samo nisam sigurna na koj načim.
a ja na to gledam ovako. pošto su male šanse da nas neko ženi od slobodne volje, bolje bi nam bilo da usavršimo neke ultra-super-plus seksualne i/ili kulinarske moćke i tako da ih vatamo.
to ili beba.

Ja sam za ovo prvo, da su sve žene takve nijedna se ne bi ne-udala. : )
E sad' oko i/ili može biti diskutabilno, za svaki slučaj pucaj na oni i.
A kad usavršite to i udate se, po ceo dan ćete da koristite te kulinarske
i one druge sposobnosti i nećete imati vremena za forum, pa ćete opet
da flipnete. Flip kako god okreneš. : )
A flip na eng i znači (tj. jedno značenje mu) okrenuti. Flipneš kako god flipneš. : )

i to javno. al budi ti bez brige, tara druže, negde se i u mom postu provlačila misao o udadbi, samo nisam sigurna na koj načim.
a ja na to gledam ovako. pošto su male šanse da nas neko ženi od slobodne volje, bolje bi nam bilo da usavršimo neke ultra-super-plus seksualne i/ili kulinarske moćke i tako da ih vatamo.
to ili beba.

ma uhvati frajera na bebu...jeste da to ne priliči lepo vaspitanim i emancipovanim ribama... ali bar će nas biti više.... :klap:

pa znas kako, bice neophodno onda da pohadjamo neki kurs,skoro sam gledala a tv-u,ima onaj sexi ples i to,nek nam to bude neki pocetak,od necega mora da se krene,verujem da ce posle sve biti lakse..i bebu ja ne iskljucijem,ok nek bude kao poslednja solucija al nek stoji,zlu ne trebalo sto bi rekli...

Zamisli zajebesh se i pokušaš na bebu da uvatiš sterilnog. (:
A odnosi se i na naš pol. Ili neku frigidnu na sexualna 'znanja'. ((:
Ma kuhinja je sigurica! Ili da ga drogirate nekim drogama a da ne zna,
pa čim odete a njega hvata kriza za vama.
Ili da ga snimite golog na 'ladnom vremenu i da mu zapretite da ćete obelodaniti
snimak ako vas ne ženi. (((:
Eto ti ideja kol'ko hoćeš Parka.

Back