- Poruka
- 18.738
u stvari ginekofob(zenomrzac) i ginekoman(covjek lud za zenama, pretjerani zenskar)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pretpostavljam
meni je logicnije da je ginekofob neko ko se plasi zena ( zbog onog fob) a mizigin (valjda se tako kaze) zenomrzac![]()
Valjda je GINEKOFOB!?? Ne znam šta ti je ginelofog.:???::???:
Bilo kako bilo- boles'!
Pravim REČNIK srpskog jezika...ajde odo i ja da pogledam svoju vujakliju...moja je iz 61-veod caleta...ima i datum kupovine..3.3.1966-te
i oba pojma su tu!
LEKSIKON STRANIH REČI I IZRAZA PROSVETA BEOGRAD 1988 Milan Vujaklija
Evo....

LEKSIKON STRANIH REČI I IZRAZA PROSVETA BEOGRAD 1988 Milan Vujaklija
Evo....
nemojte vise da ispravljate psihologa, kad neznate sta je fobija. Tj "definiciju" fobije.
Ovo je strasno...
Gde je??! :-?
Ajd ti to skeniraj!!!

vidis da se zezno..prvo je napisao da on to nije procitao u vujakliji nego u leksikonu stranih rijeci i izrazapa je onda brze bolje ispravio i ublazio pogresku..ali ne bas skroz..
![]()

Гинелофог?"Гине" је жена, а шта оно "фог" или "лофог" значи? Код мене у Вујаклији ове речи нема, а не проналази је ни Гугл. Чак ни за варијанте gynelofog, gynelofogue о сл. ни не даје предлоге. Није да сумњам или да говорим да тако нешто не постоји, само ме интересује шта значи и по којој логици је та реч скована?
Šta mislte o ovakvim ljudima?
Ženomrzac i lud za ženama?
evo i ja listam klaicev veliki recnik stranih reciPregledah sad grcki leksikon i nema Ginelofog kao rec, a Ginekoman ima...

Pa kako ide?Pravim REČNIK srpskog jezika...