Da li neko mozda zna uslove za upis srednje skole u Italiji?Ako neko zna neka mi se javi![/b]
B basia Gost 16.05.2003. u 19:54 - Gimnazije u Zapadnoj Evropi #1 Da li neko mozda zna uslove za upis srednje skole u Italiji?Ako neko zna neka mi se javi![/b]
Gost 07.11.2003. u 15:19 - Gimnazije u Zapadnoj Evropi #2 basia: Da li neko mozda zna uslove za upis srednje skole u Italiji?Ako neko zna neka mi se javi![/b] Kliknite za proširenje... Sve vezano za skolovanje u Itliji se zavrsava u Ital.Kulturnom Centru,u Beogradu,ugao Njegoseve i Smiljaniceve,odeljenje za skolostvo,trazi Spomenku
basia: Da li neko mozda zna uslove za upis srednje skole u Italiji?Ako neko zna neka mi se javi![/b] Kliknite za proširenje... Sve vezano za skolovanje u Itliji se zavrsava u Ital.Kulturnom Centru,u Beogradu,ugao Njegoseve i Smiljaniceve,odeljenje za skolostvo,trazi Spomenku
Gost 07.11.2003. u 15:20 - Gimnazije u Zapadnoj Evropi #3 basia: Da li neko mozda zna uslove za upis srednje skole u Italiji?Ako neko zna neka mi se javi![/b] Kliknite za proširenje... Sve vezano za skolovanje u Itliji se zavrsava u Ital.Kulturnom Centru,u Beogradu,ugao Njegoseve i Smiljaniceve,odeljenje za skolostvo,trazi Spomenku
basia: Da li neko mozda zna uslove za upis srednje skole u Italiji?Ako neko zna neka mi se javi![/b] Kliknite za proširenje... Sve vezano za skolovanje u Itliji se zavrsava u Ital.Kulturnom Centru,u Beogradu,ugao Njegoseve i Smiljaniceve,odeljenje za skolostvo,trazi Spomenku
Gost 07.11.2003. u 15:20 - Gimnazije u Zapadnoj Evropi #4 basia: Da li neko mozda zna uslove za upis srednje skole u Italiji?Ako neko zna neka mi se javi![/b] Kliknite za proširenje... Sve vezano za skolovanje u Itliji se zavrsava u Ital.Kulturnom Centru,u Beogradu,ugao Njegoseve i Smiljaniceve,odeljenje za skolostvo,trazi Spomenku
Gost 07.11.2003. u 15:21 - Gimnazije u Zapadnoj Evropi #5 basia: Da li neko mozda zna uslove za upis srednje skole u Italiji?Ako neko zna neka mi se javi![/b] Kliknite za proširenje... Sve vezano za skolovanje u Itliji se zavrsava u Ital.Kulturnom Centru,u Beogradu,ugao Njegoseve i Smiljaniceve,odeljenje za skolostvo,trazi Spomenku