Night.Whisperer.
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Gimnazija.
Da ili ne?
Zašto za,a zašto protiv?
Mišljenje o školi...
Da ili ne?
Zašto za,a zašto protiv?
Mišljenje o školi...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ucim ekonomsku, i podrzavam gimnaziju.
Zato sto, gledajuci s mog aspekta, gimnazija pruza sire obrazovanje od ekonomske.
Psihologija, logika, dva strana jezika, umetnost...recimo da je to ono sto ja u ekonomskoj nemam a volela bih da imam.
Mozda bi losa strana bila to sto, opet uzevsi u obzir ekonomsku, to sto sa ekonomskom imate zvanje ekonomiste a sa gimnazijom nista.
Gimnazija.
Da ili ne?
Zašto za,a zašto protiv?
Mišljenje o školi...
Neeeeeeeeeeeee!!!!!!!
Gimnazija.
Da ili ne?
Zašto za,a zašto protiv?
Mišljenje o školi...
Ja ucim ekonomsku, i podrzavam gimnaziju.
Zato sto, gledajuci s mog aspekta, gimnazija pruza sire obrazovanje od ekonomske.
Psihologija, logika, dva strana jezika, umetnost...recimo da je to ono sto ja u ekonomskoj nemam a volela bih da imam.
Mozda bi losa strana bila to sto, opet uzevsi u obzir ekonomsku, to sto sa ekonomskom imate zvanje ekonomiste a sa gimnazijom nista.
Ne baš kao ekonomista nego kao ekonomski tehničar, ako je to ono što te najviše zaprepastilo
e sad šta radi tehničar a šta diplomirani ekonomista nemam pojma, to će ti reći MagicFlower, ali pretpostavljam da ekonomista ima više odgovornosti i veću platu...
inače, ne slažem se s tim da je gimnazija za onog ko ne zna šta hoće... ja znala šta hoću od šestog razreda i zato je gimnazija bila jedina logična mogućnost!
Ja sam za gimnaziju zato što smatram da pruža širok izbor pri odabiru fakulteta,
ali takođe smatram i da treba da je upišu samo oni koji će posle da studiraju.
Gimnazija nije ono sto je nekada bila, a to ti kazem jer i sam idem u gimnaziju i svestan sam svih njenih mana koje mnogi gimnazijalci ne zele da priznaju. Da ponovo biram sta bih upisao, upisao bih srednju medicinsku skolu jer je po meni to najbolja skola za one kao sto sam ja, tj. potencijalne studente medicine. I mislim da manje zivaca izgubis u srednjoj strucnoj skoli. Mada, na tebi je da odlucis i da ne slusas druge, jer je najbolje kada sam doneses pokoji zakljucak..
Gimnazija nije ono sto je nekada bila, a to ti kazem jer i sam idem u gimnaziju i svestan sam svih njenih mana koje mnogi gimnazijalci ne zele da priznaju. Da ponovo biram sta bih upisao, upisao bih srednju medicinsku skolu jer je po meni to najbolja skola za one kao sto sam ja, tj. potencijalne studente medicine. I mislim da manje zivaca izgubis u srednjoj strucnoj skoli. Mada, na tebi je da odlucis i da ne slusas druge, jer je najbolje kada sam doneses pokoji zakljucak..