Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada se neko zalaze za mir i toleranciju, to su za tebe gluposti. Ja tebi nisam lupio etiketu, vec samo postavio pitanja, kao i ti meni. Kazes da nisi za nasilje, ali nekako to nasilje ne prepoznajes u onima koji prete nasilje, nego u potencijalnim zrtvama tog nasilja - i sad, ti i ljudi koji na takav nacin razmisljate ste kao normalni, a ***** koji mirno proseta ulicom je nenormalan. Bice da je obrnuto, prijatelju.
To što rade te "potencijalne žrtve nasilja" je nasilje.
Nasilje protiv prirode, protiv javnog reda i morala, protiv većine ovog naroda koji ne želi odvijanje takvih manifestacija.

Nasilje protiv prirode, protiv javnog reda i morala, protiv većine ovog naroda koji ne želi odvijanje takvih manifestacija.
I trenutno najvažnije,nasilje protiv bezbednosti u BG-u,zagušenje centra grada kroz koji cirkuliše jako mnogo ljudi.I ne treba da bude čudo ako neki u prolazu izađu iz kola čekajući da uvrnuti umovi prođu i daju im neku zvrčku po tamburi.

Mislim ipak da policija nema potrebe da se pojavi na žurci,koju organizuje 1389,to su sve odgovorni mladi ljudi,verovatno će se samo rukovati sa pederima iz parade srama,sa Čedomirom Jovanovićem,Bjelogrlićem,ambasadorima iz EU koji podržavaju Sodomu i Gomoru i ostalima,izraziće mirno svoje neslaganje vladinom politikom integralne pederastije i potom se mirno razići svako svojim kućama.
Postoji medjutim bojazan da dok policija pokriva apsolutno nenasilnu žurku,da će druge grupe gradjana izraziti svoje nezadovoljstvo što nisu pozvani na žurku,tako što će se naći ispred B92,RTS,FOX,ambasada,USA,nemačke,francuske,italije,engleske,holandije,belgije,hrvatske,bih,crne gore,te ispred zgrade vlade,skupštine,kod zgrade predsednika,ispred sedišta stranaka DS,LDP,LSV,SPS,G17,SPO,koje podržavaju pedere a neće doći na apsolutno nenasilnu žurku,te ispred kuća i stanova ljudi i političara koji su podržali paradu pedera o trošku gradjana,a takodje neće doći na apsolutno nenasilnu žurku,poput Tadića,dinkića,čanka,dačića,djelića,te ispred kuća i stanova onih koji će doći,poput jovanovića,kandićke,bjelogrlića,bebi dol,te raznih novinara b92 i drugih pederskih aktivista i njihovih klubova.
Da bi dačićeva policija sve to pokrila i zaštitila (od demostranata koji će u znak nezadovoljstva što nisu pozvani na apsolutno nenasilnu žurku,bacati cveće i konfete ka navedenim objektima i navodnim ličnostima) biće im potrebno bar 50 000 žandarma,mada će Dačić po potpisanom protokolu o saradnji verovatno pomoć moliti na kolenima i ponizno od EU i Hrvatske.
Nadam se da će se sve ipak lepo završiti,demokratski,kako to većina želi i da će apsolutno nenasilna žurka proteći savršeno,po planu i najboljem redu.

gay-pride-parade.jpg

Шта њој фали? :p
:bye:

Pa dragi moj, postoji i pravo manjine na zivot. A ta manjina organizujuci miran skup nikog ne ugrozava. Bezlicna rulja ljudskih tela bez mozga koja rusi i bije sve pred sobom, kakva se pojavila na nasim ulicama 2001. godine, i ne samo tad, predstavlja samo deo ogromne odvratne mase navodno porodicniih, normalniih ljudi, koji su samo, eto, za red i moral, a koja nasilje odobrava ili ne vidi kao problem, pravdajuci se prebacivanjem krivice na drugog za svoje odvratne neljudske stavove, kakvi se prestavljaju i na ovom forumu. Takvi ljudi se cesto predstavljaju kao vernici i zastitnici porodicnih vrednosti, a zapravo treba da ih je pred Bogom sramota za ono sto zastupaju.

Ovde su se otvoreno ljudi zalagali za nasilje i ubijanje. Neke poruke su obrisane. Ali, to nikome od zastitnika morala ni malo nije smetalo. To je nesto s cime smo se saziveli, nekakva cinjenica zivota, nema sta tu da se na nekog ljutimo, dok im sa druge strane bode oci jedan miran skup. I sad, ko je tu lud, nemoralan, bolestan, nenormlan i tako dalje, pitam ja vas? Cak i da su seksualne manjine zaista nesto sto je lose, zlo, nenormalno itd, postupa se tako da se vidi trn u oku drugog, ali ne i balvan u sopstvenom. Vidi se problem u necijoj seksualnosti, ali ne i ogromno i odvratno nasilje kojim se preti! Eh Hriscani moji veliki!

I trenutno najvažnije,nasilje protiv bezbednosti u BG-u,zagušenje centra grada kroz koji cirkuliše jako mnogo ljudi.I ne treba da bude čudo ako neki u prolazu izađu iz kola čekajući da uvrnuti umovi prođu i daju im neku zvrčku po tamburi.

Ma zapadne gazde su naredile ovim slugama u Srbiji da parada mora da se odrzi po cenu mrtvih.......i naravno okupaciona vlast ce sve da ucini kako bi se ****** prosetali.

Mislim ipak da policija nema potrebe da se pojavi na žurci,koju organizuje 1389,to su sve odgovorni mladi ljudi,verovatno će se samo rukovati sa pederima iz parade srama,sa Čedomirom Jovanovićem,Bjelogrlićem,ambasadorima iz EU koji podržavaju Sodomu i Gomoru i ostalima,izraziće mirno svoje neslaganje vladinom politikom integralne pederastije i potom se mirno razići svako svojim kućama.
Postoji medjutim bojazan da dok policija pokriva apsolutno nenasilnu žurku,da će druge grupe gradjana izraziti svoje nezadovoljstvo što nisu pozvani na žurku,tako što će se naći ispred B92,RTS,FOX,ambasada,USA,nemačke,francuske,italije,engleske,holandije,belgije,hrvatske,bih,crne gore,te ispred zgrade vlade,skupštine,kod zgrade predsednika,ispred sedišta stranaka DS,LDP,LSV,SPS,G17,SPO,koje podržavaju pedere a neće doći na apsolutno nenasilnu žurku,te ispred kuća i stanova ljudi i političara koji su podržali paradu pedera o trošku gradjana,a takodje neće doći na apsolutno nenasilnu žurku,poput Tadića,dinkića,čanka,dačića,djelića,te ispred kuća i stanova onih koji će doći,poput jovanovića,kandićke,bjelogrlića,bebi dol,te raznih novinara b92 i drugih pederskih aktivista i njihovih klubova.
Da bi dačićeva policija sve to pokrila i zaštitila (od demostranata koji će u znak nezadovoljstva što nisu pozvani na apsolutno nenasilnu žurku,bacati cveće i konfete ka navedenim objektima i navodnim ličnostima) biće im potrebno bar 50 000 žandarma,mada će Dačić po potpisanom protokolu o saradnji verovatno pomoć moliti na kolenima i ponizno od EU i Hrvatske.
Nadam se da će se sve ipak lepo završiti,demokratski,kako to većina želi i da će apsolutno nenasilna žurka proteći savršeno,po planu i najboljem redu.

A od kad to ambasadori stranih zemalja posećuju manifestacije koje policija proglasi za visokorizilne :hahaha:

Pa dragi moj, postoji i pravo manjine na zivot. A ta manjina organizujuci miran skup nikog ne ugrozava.
U ovom slučaju ova manjina ugrožava većinu.

Bezlicna rulja ljudskih tela bez mozga koja rusi i bije sve pred sobom, kakva se pojavila na nasim ulicama 2001. godine, i ne samo tad, predstavlja samo deo ogromne odvratne mase navodno porodicniih, normalniih ljudi, koji su samo, eto, za red i moral, a koja nasilje odobrava ili ne vidi kao problem, pravdajuci se prebacivanjem krivice na drugog za svoje odvratne neljudske stavove, kakvi se prestavljaju i na ovom forumu. Takvi ljudi se cesto predstavljaju kao vernici i zastitnici porodicnih vrednosti, a zapravo treba da ih je pred Bogom sramota za ono sto zastupaju.

Ovde su se otvoreno ljudi zalagali za nasilje i ubijanje. Neke poruke su obrisane. Ali, to nikome od zastitnika morala ni malo nije smetalo. To je nesto s cime smo se saziveli, nekakva cinjenica zivota, nema sta tu da se na nekog ljutimo, dok im sa druge strane bode oci jedan miran skup. I sad, ko je tu lud, nemoralan, bolestan, nenormlan i tako dalje, pitam ja vas? Cak i da su seksualne manjine zaista nesto sto je lose, zlo, nenormalno itd, postupa se tako da se vidi trn u oku drugog, ali ne i balvan u sopstvenom. Vidi se problem u necijoj seksualnosti, ali ne i ogromno i odvratno nasilje kojim se preti! Eh Hriscani moji veliki!
I naravno, opet izvrtanje...

Ako ne podržavamo pravo homoseksualaca da svoje nakaradna seksualna opredeljenja javno propagiraju, i na taj način vrše nasilje nad većinom, to ne znači da pozivamo na nasilje nad njima, niti znači da ne osuđujemo svaki vid nasilja. Naprotiv.

Oni koji podržavaju homoseksualnu paradu koja licemerno nosi naziv "Parada ponosa", podržavaju jedan vid nasilja, a zalažu se za zabranu drugih.

A od kad to ambasadori stranih zemalja posećuju manifestacije koje policija proglasi za visokorizilne :hahaha:

To samo znaci da nasilje nece biti dozvoljeno i nista se posebno tod dana na ulicama nece dogoditi. Dan ce proteci u miru, bez obzira sto je ovde bilo onih koji su nastojali da ljude zastrase i da proizvedu atmosferu straha i nesigurnosti, cak huskali na ubijanje.

Glasala sam za DA, iako me neshto previshe ne interesuje, ali zhelim da i oni budu mirni i da dobiju svoja prava.
A te kvazi cetnike, navijace i slicne koje zhele na bilo koji nachin stvarati nasilje, sto masu kapama i srednjim prstOvima ne podnosim.

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back