Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
СУПЕР!
Упрпили се педери, па се неће шетати, ЗНАЧИ нема ПАРАДЕ,
него ће на Платоу бити "опасани" полицијом.
Шта ли ће "у обручу" да раде.:zper:

О, како ће бити згодно тако "на гомили" да их "посипамо конфетама"
:zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::hahaha::hahaha:

005133ansicht2cols2.jpg
005133ansicht2cols2.jpg

Hm, bas to...znaci ljude koji imaju tuberkulozu, rak i sl. ne treba tolerisati , i treba ih tuci jer su oni, boze moj, bolesni....

evo sad na b92 su pricali o tome kako se HIV pozitivni ljudi bore sa primitivcima u ovoj zemlji

izgleda da treba pobiti sledece

gejeve
sidashe
osobe koje imaju hepatitis c...
ah...da...zaboravila sam na shizofrenicare...
osobe sa daunovim sindromom
i ostale sa tezim poremecajima i bolestima(BTW namerno ne pominjem pedofile i serijske ubice,jer se ovde nabrojani,citaj gejevi,ne mogu porediti sa njima)
a potom preci na one koji imaju bronhitis,grip.....kijavicu....(da nas slucajno ne zaraze)

a kad smo vec krenuli,onda da pobijemo sve sto nije chovek,sve sto nema "belu" boju koze.....
pa na kraju ima da stignemo i do onih koji su albino...jer,eto,previse su beli,a to nije normalno :lol:

evo sad na b92 su pricali o tome kako se HIV pozitivni ljudi bore sa primitivcima u ovoj zemlji

izgleda da treba pobiti sledece

gejeve
sidashe
osobe koje imaju hepatitis c...
ah...da...zaboravila sam na shizofrenicare...
osobe sa daunovim sindromom
i ostale sa tezim poremecajima i bolestima(BTW namerno ne pominjem pedofile i serijske ubice,jer se ovde nabrojani,citaj gejevi,ne mogu porediti sa njima)
a potom preci na one koji imaju bronhitis,grip.....kijavicu....(da nas slucajno ne zaraze)

a kad smo vec krenuli,onda da pobijemo sve sto nije chovek,sve sto nema "belu" boju koze.....
pa na kraju ima da stignemo i do onih koji su albino...jer,eto,previse su beli,a to nije normalno :lol:

Hahahahahahhahaha :super:

Da, ja bih se opet malo vratio na to da ce biti puno policajaca, sto u uniformi, sto u civilu etc,etc... I da ce svi oni dobiti dnevnice za taj dan. I to uvecane dnevnice, makar i smo zato sto je nedelja ( oko 30% vise se placa rad vikendom). Mislim opet malo moje vec poznate matematike, koliko je to para iz budzeta. Mislim mi te pare i onako ne bi videli ali nema veze-drugi put ce i to doci na red. Ja imam ideju da se racun za obezbedjivanje tog p..... bala ispostavi tim organizacijama koje ga podrzavaju. A pogotovo sto su ovde na forumu pominjane i neke donacije, ciji iznosi nisu mali (ako su lagali mene i ja lazem Vas). Pa onda bar da iz mog dzepa ne ide para na te gluposti, Dovoljnoje sto ide za placanje onih dzabalebarosa ispod..... ajd bicu fin.:dash::dash::dash:

Tesko cu da poverujem da je vecina. Pojedinci, kao sto su i svuda uvek samo retki pojedinci na neko visem mentalnom nivou od trenutne civilizacijske norme.
Znas zasto? Zato sto ne mogu da pojmim potrebu da budu masovno obuceni drugacije od normalnog coveka. Cesto i vrlo neukusno i necivilizovano za ulicu. Sta, ne moze da bude gej, ako se obuce pristojno? Cemu potreba za takvim privlacenjem paznje i isticanjem svoje posebnosti?
Ovde se realno ne radi o paradi ponosa, nego o cistoj bespotrebnoj provokaciji. I u tome je ceo problem, niko njih ne bi ni dirao, da im se oni na takav suptilan i indirektan nacin ne namecu... ponavljam, bez realnog razloga.

Tesko cu da poverujem da je vecina. Pojedinci, kao sto su i svuda uvek samo retki pojedinci na neko visem mentalnom nivou od trenutne civilizacijske norme.
Znas zasto? Zato sto ne mogu da pojmim potrebu da budu masovno obuceni drugacije od normalnog coveka. Cesto i vrlo neukusno i necivilizovano za ulicu. Sta, ne moze da bude gej, ako se obuce pristojno? Cemu potreba za takvim privlacenjem paznje i isticanjem svoje posebnosti?
Ovde se realno ne radi o paradi ponosa, nego o cistoj bespotrebnoj provokaciji. I u tome je ceo problem, niko njih ne bi ni dirao, da im se oni na takav suptilan i indirektan nacin ne namecu... ponavljam, bez realnog razloga.

Pa ako bi procitao postove gorepomenutog video bi da je vecina...
Za oblacenje sto pricas, to nije toliko zastupljeno u gay populaciji, ima ih naravno, ne kazem da nema. Ali isto tako ima i raznih frikova, cudno obucenih, vidjam ih svaki dan u gradu..... zasto oni mogu da isticu svoju posebnost, a da ne budu lincovani?

To sto neki misle da je provokacija je cista neinformisanost. Niko nikog ne zeli da provocira, ljudi zele miran, politicki protest, kako bi se culi i videli. Tamo niko nema nameru da paradira, da se skida go i da se majmunise.
Ne znam sta bi ti samo radio da su tebi oduzeta osnovna ljudska prava....sigurno ne bi isao i saputao kako zelis da ti se to vrati.
Pa ako ti to nije realan razlog, onda stvarno ne znam o cemu pricamo....

Procitao sam, vise od pola teme unazad i boli me qurac sta onaj gorepomenuti kaze. Masa je uvek bila stoka i bice. Nisu homosi od toga pravila izuzeti, niti Bogom dani. To za oblacenje koliko je zastupljeno u gej populaciji ja sudim po onome sto vidim. A vidim ih i takve i sasvim normalne. Fascinira me ipak cinjenica da na tako masovnim okupljanjima ipak mozes videti vise svakakvih nenormalnih izdanja, nego normalnih. I to da ima sirom grada raznih frikova, svakako odevenih je tacno i oni time isticu svoju posebnost. Mada moram da primetim da ipak ne paradiraju iako nije tacno ono sto bi sad zaustila da kazes da njih niko ne dira i niko ne diskriminise. Molim te, priseti se sad predrasuda koje smo ovde nebrojeno puta procitali o nekim narkomanskim metalcima koji slusaju neku satanisticku muziku i sede na ladnom betonu. I kad bi takav kosat, sa crnom majcom punom smrti otisao da trazi neki posao, svako bi ga izbacio i posla kod frizera i krojaca, sasvim sigurno. Ipak on zbog toga nece da paradira i trazi svoja prava da se ponasa kako hoce, nego ce buntovnichi neko vreme dok na kraju ne shvati da treba da podvije rep ipak i prihvati osnovne civilizovane norme.
To kako ce gej parada u praksi izgledati, to cemo tek da vidimo... a sa tim pricama, ma neeeceee oni, manite me se. Mozda nece danas, ali ni juce nisu imali paradu pa su se za nju ipak izborili, a sutra ce mozda kad se okuraze i da nam namecu razne perverzije po ulicama kao nesto normalno, ne treba ga se stideti i qurac palac. Cao s tom pricom, negde mora da se lupi shakom o sto. I posebno ta prica o pravima i osnovnim ljudskim pravima je klascina prevara za jacanje lobija. Nemaju za koja prava da se bore, kad su im vec sva osnovna ljudska prava zagarantovana ustavom ove zemlje... ili su oni mozda posebni ljudi sa posebnim potrebama, pa za njih moramo da definisemo posebna prava? Jok, naravno da nisu, samo oni hoce da naprave nesto posebno od sebe. Ja nisam cuo da je neki gej umro od gladi i bolesti, jer ga niko nije zaposlio i drzava ga nije lecila o sopstvenom trosku? Jel cuo neko mozda?
A to sto svakako i sigurno postoji jedna diskriminacija, koja se ogleda u netrpeljivosti odredjenog, ne malog broja, strejt ljudi, to je nesto s cime se pametan covek mora pomiriti. Nasa civilizacijska svest jos nije i nece skoro prevazici tu boljku, a pravljenje parade je sve samo ne nacin da se to promeni. Jer je to u ocima ljudi koji ne mogu da ih prihvate nabijanje cinjenice na nos, protiv njihove volje. Silom. A silom se jos nista korisno nije postiglo... jeste, ali ovo nije izuzetak koji ce potvrditi pravilo.
Svrha takvog skupljanja bi u osnovi trebala da pokaze da su oni isti ljudi kao i svi ostali. A ne da potencira njihovu razlicitost. I bas zato ce biti vise stete nego koristi. Napravice glupost i dobice batine. I to tako nekad jednostavno mora da ide, ko sa decom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back