carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Oni sire ljubav, kako nekom to moze da bude povod na nasilje??
Preslatki su![]()
Aha, slatki,emo, kul.
na 1:44 kreptoman, pa odma na 1:45 Braca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni sire ljubav, kako nekom to moze da bude povod na nasilje??
Preslatki su![]()

Ma mozeeeeeeeeeeeeeeeee
Parada se drzi da bi trazili neka prava koja su im uskracena, da bi se videli i culi, i to je sasvim ok....Ljubav nije provokacija![]()

Pa bolje bi za sve bilo da je drze kod tebe.
Ma kakva njihova crna prava da dobiju paradom?
I jos parada ponosa?!Kakav crni ponos...
A i sta ima ko da ih gleda,nek se j.ebu i nek cute i svima ok...
Pa ti nemoj da ih gledas, cuti i svima ok![]()
Hm, bas to...znaci ljude koji imaju tuberkulozu, rak i sl. ne treba tolerisati , i treba ih tuci jer su oni, boze moj, bolesni....

Pa valjda oni treba da se pokriju i da cute...
Oni su bolesni,nisam ja...
A najgore od svega je sto se ponose time,i hoce da se pokazu kako su ravnopravni.E,pa nece to moci tako.
Nagrdice ih navijaci,i treba.

evo sad na b92 su pricali o tome kako se HIV pozitivni ljudi bore sa primitivcima u ovoj zemlji
izgleda da treba pobiti sledece
gejeve
sidashe
osobe koje imaju hepatitis c...
ah...da...zaboravila sam na shizofrenicare...
osobe sa daunovim sindromom
i ostale sa tezim poremecajima i bolestima(BTW namerno ne pominjem pedofile i serijske ubice,jer se ovde nabrojani,citaj gejevi,ne mogu porediti sa njima)
a potom preci na one koji imaju bronhitis,grip.....kijavicu....(da nas slucajno ne zaraze)
a kad smo vec krenuli,onda da pobijemo sve sto nije chovek,sve sto nema "belu" boju koze.....
pa na kraju ima da stignemo i do onih koji su albino...jer,eto,previse su beli,a to nije normalno![]()

mene ugrozavaju pusaci
tesko podnosim dim, narocito dok se vozim.

mene ugrozavaju pusaci
tesko podnosim dim, narocito dok se vozim.
kad smo kod toga, svidja mi se ona reklama sa vazdusnim omotacem preko njih. video na euro sport.![]()
Kao lik dolazi na zurku ali posto je pusac onda nosi jedan veliki providni balon preko glave tako da dim ostaje unutra i ne steti drugima.

Pa kakve to veze ima sto su ljudska bica?
Oni su nizi nivo...
Ljubav jeste za ponos,ali normalna ljubav.
Kaze se za ljubav je potrebno dvoje,a ne dvojica.![]()
Tesko cu da poverujem da je vecina. Pojedinci, kao sto su i svuda uvek samo retki pojedinci na neko visem mentalnom nivou od trenutne civilizacijske norme.
Znas zasto? Zato sto ne mogu da pojmim potrebu da budu masovno obuceni drugacije od normalnog coveka. Cesto i vrlo neukusno i necivilizovano za ulicu. Sta, ne moze da bude gej, ako se obuce pristojno? Cemu potreba za takvim privlacenjem paznje i isticanjem svoje posebnosti?
Ovde se realno ne radi o paradi ponosa, nego o cistoj bespotrebnoj provokaciji. I u tome je ceo problem, niko njih ne bi ni dirao, da im se oni na takav suptilan i indirektan nacin ne namecu... ponavljam, bez realnog razloga.
Е мој куме, ти не знаш од када је то укинуто у полицији.... I da ce svi oni dobiti dnevnice za taj dan. I to uvecane dnevnice, makar i smo zato sto je nedelja ( oko 30% vise se placa rad vikendom).
A da,sad se secam...
Gledao sam.Pa hoce valjda da ljubi neku zensku ali ne moze od balona.
Koja fora.
E,odoh ja da spavam...Pozdrav

Е мој куме, ти не знаш од када је то укинуто у полицији.

Tako kaze SPCVladika ističe da po datoj slobodi „čovek ima pravo i na samoubistvo, po satanskoj filozofiji života, čoveku je zakon što mu srce žudi“.