Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema ovde dusebriznika. Ovi sto se navodno izjasnjavaju kao zastitnici prava pedera su obicne pedercine.
Ovde ima onih koji su za paradu (****** ilezbejke) i onih koji su protiv (ostali normalan svet);)

ako ti se gadi ove da gledas evo ti onda slika normalnog str8 para :)

dita-marilyn.jpg

Meni? Procitaj svoju prvu recenicu...dobar ti je argument, nema sta :)
Znaci ako si ti navalentan prema devojci i tebi treba otvoriti lobanju? Pa ajde i to da vidim....

Procitaj ostale postove koji imaju argumente,na njih nijedna nemate odgovore a vamo se hvatate za sitnice u drugim postovima,poznata mi je ta taktika ali ne pali kod svakog!;)
Meni je dovoljno reci jednom ne, i ne spopadam ljude! A ako bih nekad preterao nek mi slobodno devojka sveze samarcinu ili pikslu nek mi rokne od glavu(a to mi se nikad nebi desilo jer sam normalan)!;)

najjaca fora je to sto je rad trebao da ima tekmu u subotu, i ovi iz uprave pedercina i lezbaca (mamu im *****) trazili da se odlozi utakmica za nedelju....ludaci, pa ovi ce ionako da dodju...sad imaju slobodan dan...:lol:

p.s. meni ****** nisu jasni ae lezbace i da razumem trunku, ne vole nas muskarce debile :D, ali ja da zamislim da ebem nekog muskarca pored toliko (lepih) zena???? PA KO TO PODRZAVA TAJ NIJE PRI SEBI, ebala vas EU, jos malo pa ce nas terati da se poubijamo da bi im pristupili....mrs BRE

najjaca fora je to sto je rad trebao da ima tekmu u subotu, i ovi iz uprave pedercina i lezbaca (mamu im *****) trazili da se odlozi utakmica za nedelju....ludaci, pa ovi ce ionako da dodju...sad imaju slobodan dan...:lol:

p.s. meni ****** nisu jasni ae lezbace i da razumem trunku, ne vole nas muskarce debile :D, ali ja da zamislim da ebem nekog muskarca pored toliko (lepih) zena???? PA KO TO PODRZAVA TAJ NIJE PRI SEBI, ebala vas EU, jos malo pa ce nas terati da se poubijamo da bi im pristupili....mrs BRE

Pa eto ti...vise lepih zena za vas str8ere :))) Gledaj to sa vedrije strane :lol:

kreptoman:
Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je sasvim u redu jer su obe pojave zapravo poremecaji. To shto pedofil zapravo direktno ugrozhava drugo ljudsko bice dok homoseksualac to radi samo indirektno ne chini stvar prihvatljivom.
Chinjenica da se oni ponose time shto su poremeceni je dovoljno uzhasna sama po sebi, josh kad ih i vi liberalni podrzhavate cela stvar postaje idiotska.

Dakle, nema veze sa ugrozavanjem okoline vec sa time da li je bolest ili ne? Znaci i invalide ne trebamo "tolerisati"? Ili to nije ta logika?

I aj' odredi granice tolerancije kad se toliko frljas tim recima da znaju ljudi o cemu pricas i da nije rec o kineskoj robi.

Procitaj ostale postove koji imaju argumente,na njih nijedna nemate odgovore a vamo se hvatate za sitnice u drugim postovima,poznata mi je ta taktika ali ne pali kod svakog!;)
Meni je dovoljno reci jednom ne, i ne spopadam ljude! A ako bih nekad preterao nek mi slobodno devojka sveze samarcinu ili pikslu nek mi rokne od glavu(a to mi se nikad nebi desilo jer sam normalan)!;)

Nisu to sitnice, na zalost...jer da jesu niko i ne bi stvarao prasincinu oko njih. Svako ima pravo na svoje misljenje - ti da ih ne volis, ali nasilje nije resenje i to treba da bude tacka.
Veruj mi, kao sto si ti normalan i oni su....UVEK ima izuzetaka, i kod str8 i kod gay ljudi, ali to nije nista novo. I zasto onda etiketirati citavu gay zajednicu zbog pojedinaca?

Dakle, nema veze sa ugrozavanjem okoline vec sa time da li je bolest ili ne? Znaci i invalide ne trebamo "tolerisati"? Ili to nije ta logika?

I aj' odredi granice tolerancije kad se toliko frljas tim recima da znaju ljudi o cemu pricas i da nije rec o kineskoj robi.

Hm, bas to...znaci ljude koji imaju tuberkulozu, rak i sl. ne treba tolerisati , i treba ih tuci jer su oni, boze moj, bolesni....

Aj ne jedi govna,nemoj da se pravis lud i debilises se! Mogu se oni svi tolerisati i nek rade sta hoce u svojoj kuci,ali ne moze parada i tacka! Kad bi svi pravili parade ponosa citave godine bi bile samo parade! Cemu to? Trebalo bi da ih je sramota i da pokusaju nesto da urade da isprave taj deformitet a ne da se debilisu po ulicama! Sta mislis kakva je sramota njihovih roditelja da znaju da im se sin/cerka ponosi sto je bolesna? Mogu oni da postoje i da rade sta hoce,ali nece odrzati paradu!

To sam ja rekao pa je on samo parafrazirao. ;)

Primer "indirektnog ugrozavanja" (termin koji sam inace izvukao iz zadnjice):

Lik vidi ferminizarnog muskarca. Lik se oseca ugrozenim uzima kamen i gadja ga.

Lik u ovom slucaju je indirektno ugrozen.

Lik nije feminiziran,vec je ***** jer nosi zensku odecu! Ako je nosenje zenske odece feminiziranost e onda stvarno... Kad vidis mentola koji se oblaci kao zena i seta go po gradu sigurno neces mu prici i zdraviti se sa njim i pozvati ga kuci na kafu!!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back