Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaaaa.....:zcepanje: pa ni meni to nije jasno...koja je to yayara od čoveka....glavno je da je mira škorić podržala :zcepanje: pedere, mislim....:lol:

niti si ti Gospod, niti su ovo prostitutke...nego su, bre, bezobraznici koji tvrde da su im neka navodno prava uskraćena.
nepotrebno je da u ovo uvlačiš priču o pravoslavlju, jer da je njima do toga, ne bi pravili povorku.

Неби било згорег чути интегралну верзију подршке коју је свако од ових наводно дао! Не бих био изненађен и да су дали подршку не батинању и не насиљу, а да се сад каже да подржавају параду, а ти сад чик дај деманти "подршке" ако смеш!

Ја лично не волим то што ове даме и господа желе да парадирају, њихове мотиве презирем (мислим на праве мотиве), али ако им је већ крава стала на жуљ и морају да парадирају, против сам било каквог физичког насиља, према њима или било коме другоме, кад је реч о вербалној реакцији - па живимо у демократији побогу!

Ја лично не волим то што ове даме и господа желе да парадирају, њихове мотиве презирем (мислим на праве мотиве), али ако им је већ крава стала на жуљ и морају да парадирају, против сам било каквог физичког насиља, према њима или било коме другоме, кад је реч о вербалној реакцији - па живимо у демократији побогу!

kakvoj crnoj demokratiji...:roll:

Данас ратујем са својим укућанима, чак сам ћерку и расплакала. На њену опаску да ми је здравље озбиљно пољуљано ( дијабетес и један прележан инфаркт), и да невирање овакве врсте није за мене, 'ладно сам одговорила: Хоћу да гајим унучиће у слободној Србији и желим да сва деца мирно и безбедно живе без страха да ће их спопадати перверзњаци и увлачити у мрежу перверзија!
Па, ако ме и нешто закачи, преживећу! :whistling:
Полицајци ће радити свој посао онако како им Дачић нареди, али то ме не плаши!
Уместо најављених и уредно пријављених 400 геј особа, незванично се прича да ће их бити више од 1000, јер се свакодневно пријављују хомићи из целог света, као подршка, а у хотелима им већ сад резервишу најбоље апартмане... :roll:
Ближи се дан Д...
:bye:

П.С. Свака част Делије! :ok:

Не брини Астродита,дам ти ја бакљу да те боље чују :mrgreen:

Барем се сви или велика већина политиких чимбеника барем декларативно изјашњава за демократију - стварност је нешто друго наравно!

pa, o čemu onda da pričamo?
znam da neću da budem na ulici tog dana, da pederima i lezbejkama dajem na značaju.
provešću ga sa porodicom, ako bude lepo vreme (a biće), na dunavu....boli me uvo i za tu njihovu povorku, neka se nose ....

Сви у бојкот! Свестан сам да од тога нема ништа, али пар шамара, фрка са пандурима (биће је сигурно - мораће да их штите) и остала срања су оно што Парадери желе!

Дечко ,овде се не ради о шамарима. Ово је косовки бој 20. века. Кад долазе људи из Немачке да спрече параду не видим који је проблем вама у сопственој држави!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back