Kључки Тавор Алекса
Primećen član
- Poruka
- 679
Јер Господ су мили и покајани грешници њих још више љуби од праведника јер су се покајали,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јер Господ су мили и покајани грешници њих још више љуби од праведника јер су се покајали,

aaaaa.....pa ni meni to nije jasno...koja je to yayara od čoveka....glavno je da je mira škorić podržala
pedere, mislim....
niti si ti Gospod, niti su ovo prostitutke...nego su, bre, bezobraznici koji tvrde da su im neka navodno prava uskraćena.
nepotrebno je da u ovo uvlačiš priču o pravoslavlju, jer da je njima do toga, ne bi pravili povorku.
Ја лично не волим то што ове даме и господа желе да парадирају, њихове мотиве презирем (мислим на праве мотиве), али ако им је већ крава стала на жуљ и морају да парадирају, против сам било каквог физичког насиља, према њима или било коме другоме, кад је реч о вербалној реакцији - па живимо у демократији побогу!
Ја лично не волим то што ове даме и господа желе да парадирају
Valjda ce i njih biti. Transgospoda, posto su u originalu muskarci.Можда у трнутку смрти кад буду одлазили богу на истину.
kakvoj crnoj demokratiji...![]()
Данас ратујем са својим укућанима, чак сам ћерку и расплакала. На њену опаску да ми је здравље озбиљно пољуљано ( дијабетес и један прележан инфаркт), и да невирање овакве врсте није за мене, 'ладно сам одговорила: Хоћу да гајим унучиће у слободној Србији и желим да сва деца мирно и безбедно живе без страха да ће их спопадати перверзњаци и увлачити у мрежу перверзија!
Па, ако ме и нешто закачи, преживећу!
Полицајци ће радити свој посао онако како им Дачић нареди, али то ме не плаши!
Уместо најављених и уредно пријављених 400 геј особа, незванично се прича да ће их бити више од 1000, јер се свакодневно пријављују хомићи из целог света, као подршка, а у хотелима им већ сад резервишу најбоље апартмане...
Ближи се дан Д...
П.С. Свака част Делије!![]()

Барем се сви или велика већина политиких чимбеника барем декларативно изјашњава за демократију - стварност је нешто друго наравно!
Сви 20. у град!
Сви 20. у град!
Сви у бојкот! Свестан сам да од тога нема ништа, али пар шамара, фрка са пандурима (биће је сигурно - мораће да их штите) и остала срања су оно што Парадери желе!
treba baš kontra da bude.... treba da ne bude nikoga i da prođu gradom koji je sablasno prazan.
treba baš kontra da bude.... treba da ne bude nikoga i da prođu gradom koji je sablasno prazan.
Ма дај бре. Неће прошетати, момци који иду да их спрече су спремни да свој живот дају!