Kључки Тавор Алекса
Primećen član
- Poruka
- 679
Није тачно које увео новотарије ми се причешћујемо телом и крвљу христовим као што је он и рекао а католици само хлебом шта је ту право.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SJK U STANJU PRIPRAVNOSTI!!!!!
Aleksa...obavesti ostale da napad pocinje u 21.30!!!

JA sam *****, priznajem, ajde sad gde su te zenske da me prevaspitaju,dajem se dobrovoljno u njihove ruke!!!
![]()
Хитлер је педере слао у прве редове а лезбејке мало војницима за разоноду.
kakav napad?

One samo prave gejove vataju,neamo šanse ovdeJA sam *****, priznajem, ajde sad gde su te zenske da me prevaspitaju,dajem se dobrovoljno u njihove ruke!!!
![]()

ne vredi ti, jednom *****, uvek *****DDDD

'ватамо ванземаљце, секаперсе, топлу браћу, педросе, пешкире, би фрикове... а, и лезбаче које личе на киборге...![]()

JA sam *****, priznajem, ajde sad gde su te zenske da me prevaspitaju,dajem se dobrovoljno u njihove ruke!!!
![]()

hvala lepo, ali ne bih da prljam ruke, a kao što je i šire poznato glavni ste izvor širenja polnih bolesti!![]()
hvala lepo, ali ne bih da prljam ruke, a kao što je i šire poznato glavni ste izvor širenja polnih bolesti!![]()

Ja sam mislio da ima nade za mene, ali kako kada nece devojke da mi pomognu...![]()

Nismo mi glavni izvor sirenja. Ima budala to stoji al ne generalizuj

nije šija nego vrat...hmmm![]()
pa nemoj im reci da si gej,
al nema leka![]()