Geopoliticko stanje na Balkanu-danas, sutra NIJE AUTORSKA tema :D

Poruka
21.521
Procitao sam jedan incidentan komentar na portalu Novosti.rs:

Јевреји су се поздрављали са Догодине у Јерусалиму. То је трајало веома дуго, али Јевреји су данас стварно у Јерусалиму. Неће довека Америка бити најјача, а када се то промени, промениће се и мапа Баланског полуострва. А Приштина, Будућност ПГ, Борац БЛ и Вуковар ће се сусретати у Српској лиги. Поздрав до тада, ако не будем ја жив до тад, поздрав оним срећницима који ће живети у том победничком времену.

Sta mislite o ovome?

Ako pobjedi Rokfeler i Rostildov koncep vjerovatno ce u buducnosti nestati evropske nacije i imacemo jednu naciju evropljane.
Imacemo u EU kojom ce vladati Rokfeler i Rostild po uzoru na SAD

Hahahahaha mislis da ce prosecan Srba, Hrvoje, Magyar, Tuta Bugarin, Grk, Poljak, ali i onaj Francuz sto glasa za Le Penovu a takvih je puna Francuska, da se odrekne svoje nacije??? Dobro ajde Hrvoje mozda i oce ako vidi da je i Srba :D Ali ostali..... Nisam bas siguran. :)

Procitao sam jedan incidentan komentar na portalu Novosti.rs:

Јевреји су се поздрављали са Догодине у Јерусалиму. То је трајало веома дуго, али Јевреји су данас стварно у Јерусалиму. Неће довека Америка бити најјача, а када се то промени, промениће се и мапа Баланског полуострва. А Приштина, Будућност ПГ, Борац БЛ и Вуковар ће се сусретати у Српској лиги. Поздрав до тада, ако не будем ја жив до тад, поздрав оним срећницима који ће живети у том победничком времену.

Sta mislite o ovome?

нормалан човек
у међувремену ће се Срби изнутра прочистити, научиће да препознају убачене већ на први поглед, постати затворен круг недодирљивих далеко ван моћи поимања других млађих од њих

Back