GEOLOSKA I HIDRO METEOROLSKA SREDNJA SKOLA

• Začetnik teme Začetnik teme KETIV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
AKO NEKO IDE U HIDRO METEOROLOSKU SKOLU, NEKA NAPISE STA IMA U TOJ SKOLI, DA LI JE TESKO, MORA LI MNOGO DA SE UCI I TAKO TO:lol:

Ja sam upisala tu skolu,preporucujem ti da upises samo ako to volis!z:) Skola nije ni previse teska a nije ni laka,cak je vise teska nego laka.Evo ti na primer u prvoj godini upise se oko 30-35 djaka a do cetvrte godine padne godinu najvise 10 njih! z:(Veruj mi nijednom do sada se nisam pokajala sto sam je upisala! Drustvo je EXTRA,a broj momaka i devojaka je pretezno isti,kod mene u razredu 15 devojaka i 14 momaka. Samo se od pocetka cuvaj fizike i istorije!
pozzzzzzzz:lol:

Pre nekoliko godina je bio direktor na TV i rekao da im je glavni problem što se iz nekog razloga dosta upisuju ljudi kojima uopšte ne ide matematika (jer su ih pogrešno uputili), i onda oni idu na popravne i/ili padaju jer u stvari ima puno matematike, tako da je savetovao da ljudi koji imaju dva iz matematike bolje biraju neku drugu školu.

Ovo za matematiku je cista glupost...:eek:
S obzirom da je istoricarka otisla u penziju,u skoli vise nema problema..
Strucne predmete MORAS da znas,inace padas,ali ne pada mnogo njih jer bukvalno do zadnjeg dana mozes da odgovaras..
i naravno sve zavisi od smera..
Nacrtna jeste malo komplikovana,ako se ne snadjes na pocetku eto tebi keca za kraj,
Matematiku gotovo da ne osecam,nema je :mrgreen:

Ja sam upisala tu skolu,preporucujem ti da upises samo ako to volis!z:) Skola nije ni previse teska a nije ni laka,cak je vise teska nego laka.Evo ti na primer u prvoj godini upise se oko 30-35 djaka a do cetvrte godine padne godinu najvise 10 njih! z:(Veruj mi nijednom do sada se nisam pokajala sto sam je upisala! Drustvo je EXTRA,a broj momaka i devojaka je pretezno isti,kod mene u razredu 15 devojaka i 14 momaka. Samo se od pocetka cuvaj fizike i istorije!
pozzzzzzzz:lol:
Kakav ti je to pokazatelj težine škole???To samo može da bude indikator "kvaliteta" učenika koji je upisuju.

Ja sam upao u ovu skolu, smer "Tehnicar za zastitu zivotne sredine". Vidim da je podrucje rada hemija, nemetali i graficarstvo. Kada sam usao u skolu, pao sam u nesvest kako je lepa skola. Profesori su izgledali opusteno, nadam se da ce biti takvi. Nego, jel ima neko da se upisao na isti smer kao i ja, ove godine, ako ne ove moze i prethodnih. Kakvi su utisci? Video sam na sajtu skole da su predmeti pretezno laki.

hahaha kako ste me nasmejali
sto se tice ucenja je nevorovatno LAKA.
sto se tice drustva. drustvo je odlicno jer je skola mala i ima malo ucenika pa je atmosvera mnogo prisnija.
sto se tice ko treba da upisuje ovu skolu preporucio bi ljudima koji ne zele ceo zivot da provedu u kancelariji ili fabrici jer dobar deo posla se radi u prirodi i onima koji vole prirodne nauke.
sto se tice posla. da se razumemo zavrsavanjem ove skole nemate neke velike opcije za posao ali imate sigurno mesto na fakultetima poput rudarsko geoloskog u bg gde je potrebno samo 50 poena da bi bili na budzetu. tako da ne morate da brinete da li cete placati fakultet. i ako se posle toga odlucite za taj fakultet na prijemnom iz hemije pomoci ce vam jer ima malo studenata, tako da upisuje svako na budzet ko dodje na prijemni. a posto je tako malo studenata na fakultetu imate i obezbedjewn posao.
ovo vazi za geoloske smerove ali stanje ostalih smerova nije nista drugacije

Back