Марија Ђорђевић
Početnik
- Poruka
- 20
Јел може неко да напише своје искуство са Туризмологије и Географије и дал још увек ради онај баксуз од професорке што обара многе генерације (мислим да се зове Мила)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam i ja culanznm al sam cula da se fakulteti dele na teske, lake i geografiju
Uči jedan student za ispit na Geografskom fakultetu iz jedne knjižice a lik ga pita "kakav ti je to strip?"To sam i ja cula
Јел може неко да напише своје искуство са Туризмологије и Географије и дал још увек ради онај баксуз од професорке што обара многе генерације (мислим да се зове Мила)?
Otišla je u penziju.Јел може неко да напише своје искуство са Туризмологије и Географије и дал још увек ради онај баксуз од професорке што обара многе генерације (мислим да се зове Мила)?
Знам. Нисам, уписала сам Библиотекарство, али размишљам да се испишемPre 2 godine si postavila slično pitanje, još ga nisi upisala?
https://forum.krstarica.com/threads/geografski-fakultet.895349/
Mada, mogu da ti kažem, ja sam ove godine položila njen predmet, nije onako lako kao što je asistent obećao da će biti, rekao je samo glavne stvari...Otišla je u penziju.
Radujte se.
To više nije moguće ))Јел може неко да напише своје искуство са Туризмологије и Географије и дал још увек ради онај баксуз од професорке што обара многе генерације (мислим да се зове Мила)?
Ipak, još uvek se pada na ispitima. I znam neke studente koji se muče da završe, njih četvoro koji su na Gradjevinskom, Filološkom i Fakultetu političkih nauka, znači na sve strane.Čini mi se da više nije pitanje da li se neki faks može završiti, nego koliko se nauči na njemu.
Da me ne razumeš pogrešno, ali pitanje je zašto se muče. Da li zaista uče i znaju, a neko ih zavitlava ili prosto nisu savladali sve što treba.. Obično te "muke" da se završi kod starijih studenata su povezane sa postojećim umorom, gubitkom volje za učenje (paradoksalno, jer je blizu kraj)... i mnogi očekuju da ih profesori "puste" tj imaju slabiji kriterijum ako im ostane par ispita do kraja... )) Ne kažem uvek, ali dešava se.Ipak, još uvek se pada na ispitima. I znam neke studente koji se muče da završe, njih četvoro koji su na Gradjevinskom, Filološkom i Fakultetu političkih nauka, znači na sve strane.
Sve je tako. Navela sam da studenti teško završavaju fakultete u kontekstu tvoga da se sad svaki fakultet može završiti i da to više nije pitanje.Da me ne razumeš pogrešno, ali pitanje je zašto se muče. Da li zaista uče i znaju, a neko ih zavitlava ili prosto nisu savladali sve što treba.. Obično te "muke" da se završi kod starijih studenata su povezane sa postojećim umorom, gubitkom volje za učenje (paradoksalno, jer je blizu kraj)... i mnogi očekuju da ih profesori "puste" tj imaju slabiji kriterijum ako im ostane par ispita do kraja... )) Ne kažem uvek, ali dešava se.