fidelcastro011
Veoma poznat
- Poruka
- 12.584
Meni super, jer je moje zanimanje svuda dobro placeno i uvek trebamo narodu.
A u kojo zemlji zivis, ako nije tajna? I cime se bavis - ako nije tajna?
Meni super, jer je moje zanimanje svuda dobro placeno i uvek trebamo narodu.
Nisu ubili vise. Cetnici su vise tamanili partizane, a ne obican narod.
Cekaj bre, kako ne govorimo o ubijanju SRBA?
Kako to sad odjednom, skreces sa teme?
O cemu ti to? O babama i zabama ocigledno?
Da pocnem da nabrajam zlocine nad Srbima?
Meni je sasvim jasno da si ti sišao sa neke druge planete i da mozga imaš tek toliko da možeš da otpevušiš neku pesmicu kao kanarinac. To što si zaboravan to je tvoj problem ali to se sve da reši sa parčetom papira i olovkom .... pa zapisuj. I najveći umovi su sve zapisivali pa zašto ne bi i ti.
Ali molim te produži dalje i trudi se da mi ne preprečiš put.
Neće ti biti to zdravo.....
Ili pošalji nekog iz tvoje sekte ko odlično zna i ko se odlično seća šta se sve dešavalo.
Za tebe je samo penzionerski dom i da svoju senilnost podeliš sa nekom babom. I to je lepo ali sve u svoje vreme.
Ali ja nemam više vremena da se zaglupljujem sa tvojim neobrazovanjem, površnošću i zaboranosti.
A partizani su šta, tamanili civile?
To između četnika i partizana je bio obostrano krvav rat na ideološkoj osnovi, za prevlast, tako da pažljivije sa tim kako su partizani ubijali SRBE.
Kao što vidiš i četnici su ubijali neke SRBE.
Ali nijedni nisu ubijali te ljude ZATO ŠTO SU SRBI. To su radile ustaše.
I da, četnici su usmrtili jako malo Hrvata tokom rata. I vojnika NDH, i hrvatskih civila.
Tim pre je nerazumljiva hrvatska fiksacija Dražom. I Đujić je više s partizanima se klao nego s ustašama, kamoli drugi četnici. Možda samo nešto Dangić u istočnoj Bosni. Ostali su imali neke druge prioritete.
I o čemu ja, kakvi zločini, nabrojaće se lako zločina ali vi ste govorili o nekakvim genocidima je l'
Naravno da nemaš, da. A i ti super pamtiš, da. Upamtio si i one silne Albance koje je naselio Tito, da.![]()
Ma ne bre, partizani su nevini!
Lepo zakljucismo da su istoriju pisali komunisti po svojim potrebama.
Ma Albanci su starosedeoci, Iliri i Konstantin Veliki je bio Albanac, a i Aleksandar Veliki je bio Albanac!
A Srbi su pali s' Marsa.
Au baš jadno.
Ja niti sam otvorio temu, niti poveo raspravu o nekoliko genocida, partizanskom istrebljavanju Srba i komunističkom useljavanju Albanaca.
I *******, moraš očekivati da će neko posumnjati u te priče Smilje Avramov. Ja na threadu ne videh ni jednog jedinog uhvaćenog Albanca kako prelazi opušteno granični prelaz.
Au baš jadno.
Ja niti sam otvorio temu, niti poveo raspravu o nekoliko genocida, partizanskom istrebljavanju Srba i komunističkom useljavanju Albanaca.
I *******, moraš očekivati da će neko posumnjati u te priče Smilje Avramov. Ja na threadu ne videh ni jednog jedinog uhvaćenog Albanca kako prelazi opušteno granični prelaz.