Геноцида над Србима нема у читанкама

Magnifico

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
110
Nisu ubili vise. Cetnici su vise tamanili partizane, a ne obican narod.
Cekaj bre, kako ne govorimo o ubijanju SRBA?
Kako to sad odjednom, skreces sa teme?
O cemu ti to? O babama i zabama ocigledno?
Da pocnem da nabrajam zlocine nad Srbima?

A partizani su šta, tamanili civile?
To između četnika i partizana je bio obostrano krvav rat na ideološkoj osnovi, za prevlast, tako da pažljivije sa tim kako su partizani ubijali SRBE.
Kao što vidiš i četnici su ubijali neke SRBE.

Ali nijedni nisu ubijali te ljude ZATO ŠTO SU SRBI. To su radile ustaše.

I da, četnici su usmrtili jako malo Hrvata tokom rata. I vojnika NDH, i hrvatskih civila.
Tim pre je nerazumljiva hrvatska fiksacija Dražom. I Đujić je više s partizanima se klao nego s ustašama, kamoli drugi četnici. Možda samo nešto Dangić u istočnoj Bosni. Ostali su imali neke druge prioritete.

I o čemu ja, kakvi zločini, nabrojaće se lako zločina ali vi ste govorili o nekakvim genocidima je l'

Meni je sasvim jasno da si ti sišao sa neke druge planete i da mozga imaš tek toliko da možeš da otpevušiš neku pesmicu kao kanarinac. To što si zaboravan to je tvoj problem ali to se sve da reši sa parčetom papira i olovkom .... pa zapisuj. I najveći umovi su sve zapisivali pa zašto ne bi i ti.

Ali molim te produži dalje i trudi se da mi ne preprečiš put.
Neće ti biti to zdravo.....

Ili pošalji nekog iz tvoje sekte ko odlično zna i ko se odlično seća šta se sve dešavalo.
Za tebe je samo penzionerski dom i da svoju senilnost podeliš sa nekom babom. I to je lepo ali sve u svoje vreme.

Ali ja nemam više vremena da se zaglupljujem sa tvojim neobrazovanjem, površnošću i zaboranosti.

Naravno da nemaš, da. A i ti super pamtiš, da. Upamtio si i one silne Albance koje je naselio Tito, da. :hahaha:

Poslednja izmena:

Andjela

Elita
Poruka
23.874
A partizani su šta, tamanili civile?
To između četnika i partizana je bio obostrano krvav rat na ideološkoj osnovi, za prevlast, tako da pažljivije sa tim kako su partizani ubijali SRBE.
Kao što vidiš i četnici su ubijali neke SRBE.

Ali nijedni nisu ubijali te ljude ZATO ŠTO SU SRBI. To su radile ustaše.

I da, četnici su usmrtili jako malo Hrvata tokom rata. I vojnika NDH, i hrvatskih civila.
Tim pre je nerazumljiva hrvatska fiksacija Dražom. I Đujić je više s partizanima se klao nego s ustašama, kamoli drugi četnici. Možda samo nešto Dangić u istočnoj Bosni. Ostali su imali neke druge prioritete.

I o čemu ja, kakvi zločini, nabrojaće se lako zločina ali vi ste govorili o nekakvim genocidima je l'

Naravno da nemaš, da. A i ti super pamtiš, da. Upamtio si i one silne Albance koje je naselio Tito, da. :hahaha:

Ma ne bre, partizani su nevini!
Lepo zakljucismo da su istoriju pisali komunisti po svojim potrebama.:rtfm:
Ma Albanci su starosedeoci, Iliri i Konstantin Veliki je bio Albanac, a i Aleksandar Veliki je bio Albanac!:dash::worth::dash:
A Srbi su pali s' Marsa.

Magnifico

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
110
Ma ne bre, partizani su nevini!
Lepo zakljucismo da su istoriju pisali komunisti po svojim potrebama.:rtfm:
Ma Albanci su starosedeoci, Iliri i Konstantin Veliki je bio Albanac, a i Aleksandar Veliki je bio Albanac!:dash::worth::dash:
A Srbi su pali s' Marsa.

Au baš jadno.

Ja niti sam otvorio temu, niti poveo raspravu o nekoliko genocida, partizanskom istrebljavanju Srba i komunističkom useljavanju Albanaca.

I *******, moraš očekivati da će neko posumnjati u te priče Smilje Avramov. Ja na threadu ne videh ni jednog jedinog uhvaćenog Albanca kako prelazi opušteno granični prelaz.

Milojko bre

Primećen član
Poruka
679
Au baš jadno.

Ja niti sam otvorio temu, niti poveo raspravu o nekoliko genocida, partizanskom istrebljavanju Srba i komunističkom useljavanju Albanaca.

I *******, moraš očekivati da će neko posumnjati u te priče Smilje Avramov. Ja na threadu ne videh ni jednog jedinog uhvaćenog Albanca kako prelazi opušteno granični prelaz.

Ne znam koliko imas godina, ali ja se secam slucaja sa pocetka 80-tih kada je od tadasnje JNA otkriven citav kompleks tunela izmedju Albanije i Srbije koji je kasnije miniran. Niko od uhvacenih ilegalno prebeglih siptara nije vracen u Albaniju, a to su mi potvrdili i srpski rezervisti na Kosovu 15-tak god. kasnije da ih je na hiljade izbeglica ostalo naseljeno po siptarskim naseljima bez dokumenata na "divljaka". Milicija je skoro 25 godina na Kosovu imala samo delimicnu kontrolu u pojedinim delovima gradova (divljim naseljima).
Takodje sam i licno upoznao siptara iz Peci koji je uvek pratio svoga dedu po Albaniji kada je ovaj morao da sredjuje neke papire vezane za zemljisne knjige. Ukljuci samo logiku i bice ti jasno.

duhvs

Iskusan
Banovan
Poruka
6.466
Au baš jadno.

Ajde kami ne lupetaj više.

Tvoj je lični problem što si zaboravan i naklonjen šiptarima.

Niti sam pročitao od tebe neki dokaz o šiptarskoj finoći, kulturi ili finom vaspitanju niti si dao i jedan dokaz da u knjizi ima neistinitih činjenica.

I šta hoćeš sad ?
Da neko veruje u te tvoje pričice na lepe oči ... ?
Pa ne može ... to prodavaj onima koji su te napravili i koji još nisu uspeli da otkriju koliko su šuplji.

Ti hoćeš da svi zaboravimo najmanje 5 miliona nestalih Srba u prošlom veku samo po vatikanskim i muslimanskim kazamatima ?
Pa ni to ne može ... ovaj narod nije uhvatila kolektivna amnezija i nece nikada osim jednom malom delu plagijata, poltrončića i smeća koje i onako po svom biološkom rasporedu mora da nestane kao trulo tkivo i na kraju odumre.

Tebi niko ne brani da sam sebe još više indoktriniraš kao ljudsko biće koje ima neke posesivne misli i želje i niko ti ih neće ni uskratiti ... ali te želje nemožeš na silu da uguraš u glavu onima kojima su one strane i neprihvatljive.

Zato kami, idi malo produvaj svoju glavu i smanji praznu retoriku koja ne sadržini ni jednan validni dokaza osim ako nemisliš da je ono što ti napišeš samo po sebi dokaz i istina. Doduše, to si samo preuzeo iz praznih pričica već dokazanih nacističkih lidera u vidu čedice, tadića, dinkića i ostalih takozvanoh "demokrata" čiji si ti samo jedan neuspeli produkt jer oni su ipak malo stručniji lažovi od tebe. A sada, kada se došlo dotle da je i njihova uvijena "istinita" laž u fazi totalnog rasklimavanja pa šta to ti sata tražiš ?

Đavola ?

PS
Gotovo je i sa tobom i ovim tvojim "modernim vremenom" jer se na kraju odiseje od 10 godina ispostavilo da demokratija koju ti i tebi slični propagirate vredi samo koliko možete da ukradete a posle toga ide potop.

pa pa ..... uskoro te nema više ..... i nikada se više ne vratio.

Poslednja izmena: