Genocid se nastavlja

У свом, хамасовском !

Сметају им Јевреји, волели би да их протерају,
или бар да откину парче територије (ако може веће од Газе).

Слично ОВК на Косову,
једино што нама Србију нико није поклонио,
а Јевреји јесу добили на поклон Израел и потисли староседеоце.
Била, бла трућ....иста прича годинама, а управо ционисти протерују, убијају и етнички чисте Палестину од Палестинаца још од Ал Накбе и 1948. године...
 
То није мантра, то је истина! Нетањахуови корени су у Пољској, а корени свих Палестинаца су дубоко, генерацијама, у Светој Земљи.

И са којим право им Пољак Нетањаху то отима???
aj opisi mi tu drzavu palestinu i njezinu istoriju, granice careve....
 
Не постоји геноцид Хамаса, већ геноцид Палестинаца...
Као што не постоји геноцид у Сребреници.

Опет изврћеш или си неспособан да нешто сложеније укапираш... :kafa:
Palestinci su izabrali hamas da ih vodi i upravlja. Hamas je sastavljen od palestinaca
Hamas je potrosio milijarde dolara na rakete municiju, tunele eksplozive, hamas je iz gaze lansirao na izrael tisuce raketa, upao sa naoruzanim grupama u izrael, ubijao kidnapovao...
Hamas i palestinci su neraskidivo vezani. Hamas je do detalja isplanirao napad na izrael iako izrael nije vise bio prisutan u gazi niti im se mesao u poslove. Sve su planirali do detalja samo nisu se uopce zamarali civilima, bolesnima, starima... nisu za njih spremili nikakav plan, da ih evakusiu, sklone sa bojnog polja.
Skole su pretvorili o utvrdjene bunkere ali su decu ostavili da zive medju mitraljeskim gnezdima i raketnim lanserima
 
Udara po civilima. I to vrlo efikasno. Do sada je pobio tri divizije civila. Trideset pet hiljada.
pa hamas koristi grad pun civila kao vojnu bazu odakle lansiraju rakete na izrael, tamo su se utvrdili po zgradama i ulicama.
Trebo je prvo premestiti civilno stanovnistvo i ondak poceti rat.
Kao kad bi sad izrael medju svojim kolonama tenkova i vojnika koji se krecu kroz gazu ubacio i par tisuca civila i reko "eee ne smete da nas gadjate..."
hamas i palestinci su korsitili takve teroristicke taktike od samog pocetka, pa pobiju sportiste, kidnapuju avione, autobuse, raznesu se po pijacama, restoranima, diskotekama....
 
Ono kad žrtva genocida postane genocidni ubojica. Čista psihologija i događa se češće nego što se misli da žrtva počne zlostavljati druge zato što je nekoć sama bila žrtva. To je u osnovi ponašanja mnogih obiteljskih zlostavljača, ubojica i nasilnika općenito. Sami su bili zlostavljani u djetinjstvu pa se u odrasloj dobi iskaljuju nad nevinima. Isto čine Izraelci i u svojoj psihozi ne shvaćaju da ih činjenica što su Židovi prošli holokaust u WW2 ne opravdava u počinjenju genocida nad drugima 80 godina kasnije.
 
Zato jer si nestrpljiv...a Bog iliti karma je strpljiva...

- Hrvatska eno nikad praznija...

- Nemacka...pa ima li veceg usuda...njima i dan danas vladaju strane sile...do te mere da im mogu dici gasovod u vazduh a da ovi ne smeju ni da mrdnu/prdnu...

- Turska...pre par meseci im zemljotres pobi 200 000 ljudi...a nije jedini...

Itd itd...

...
Znači, Srbiju trese karma ili Božja kazna radi Vukovara i Srebrenice. Hm?

Unatoč brojnim useljavanjima Srba iz Hrvatske i BiH, Srbija je danas nikada praznija. Prava pustoš južno od Beograda. Strani radnici pristižu iz Bangladeša, Indije, Nepala itd. da rade, a Srbi bježe iz Srbije.
 
Kada su već snizili lestvicu genocinosti na opštinski nivo onda je ovo što čini Izrael zaista genocid . I to više općinskih genocida. Zakuhali su juhicu sa Bosnom Srebrenom pa sad nek kušaju.
 
Poslednja izmena:
A najodlucnije ce biti protiv kad izrael zavrsi sa palestincima, onda ce im ostro reci da prekinu
Doduse spanija i jos par zemalja jesu protiv onoga sto radi izrael vec nekoliko dana

Nije sve to baš tako jednostavno kako se čini. Ljudi misle kako je dovoljno neko sa zapada da zapreti i ovi će da stanu. Nažalost nije to baš tako. Ako bi krenuli da prete, Izrael bi se okrenuo istoku, ne bi ništa postigli a izgubili bi važnog regionalnog saveznika. Praktično bi pucali sebi u nogu.
 

Back
Top