Genocid nad Palestincima u zamenu za Srebrenicu

nista to nije dokazano, to su mantre Hercegovackih i tzv crnogorskih Srba krseva koji su tvrdili da su Dubrovniku paljene gume, 'a nijesmo valjda mi pocinjeli to, coce'. Poenta na kraju dana je ta da vi ne zelite da priznate nijedan zlocin koji ste pocinili, kolektivna prekodrinska svijest je u teskim deluzijama i halucinacijama.
Ubili ste francuskog vojnika iz mirovne misije UN, na 1:08 se vidi hitac sa zgrade desno uvis na snimku:

nista to nije dokazano, to su mantre Hercegovackih i tzv crnogorskih Srba krseva koji su tvrdili da su Dubrovniku paljene gume, 'a nijesmo valjda mi pocinjeli to, coce'. Poenta na kraju dana je ta da vi ne zelite da priznate nijedan zlocin koji ste pocinili, kolektivna prekodrinska svijest je u teskim deluzijama i halucinacijama.
Не признајемо ни један злочин?????!!!!!???
Велики безобразлук је потребан да се напише оваква очигледна лаж.
Све је доказано, постоје извештаји суда, пресуде у чијим образложењима су читани
ти доказани случајеви. До пре десет година на нету си могао наћи фотографије гума које
су бојовници палили у Дубровнику. Наравно то не негира и наше гранатирање, и уништење
понеке јахтице са кокаином. Позната је чињеница да се Хрватска за време рата финансирала јавно, трговином
дрогом и чак узгојем марихуане у Славонији, чија су поља спаљена након рата. Јавно у ТВ преносу.

П. С. Твој, горе цитирани упис, може @Sensei да постави као питалицу. Колико је написано лажних тврдњи у њему?
Ко је колико у халуцинацијама? - може се претпоставити по оном што пишеш.

a sta si ocekivao, da situacija bude crno-bela kao u Ausvicu, vi da koljete, a oni da vam se ne suprotstave. Mnogo trazis.
Сад си превршио меру. Опет шириш лажи и сопствене злочине приписујете непријатељу.
Индентично као у образложењу свих пресуда о вашој смртоносној пропаганди.
Постоје фотографије и видео записи и веома добро се зна ко је клао али важно је ширити лажну пропаганду.
Клање уживо несрећног Рада Рогића и следећа фотографија су доказ против каквих болесника су Срби ратовали деведесетих.
српске главе.jpg
То је твој задатак овде, написати што више пута лажи да би њихов ехо допро до слушалаца без мозга.

Poslednja izmena od moderatora:
misleci da ce ih poklati horde dobronamernih bosnjaka koji bi ih zapravo pustili da zive u slozi i veselju da su ostali tamo. a za takvo stanje svesti u njihovim glavama kriva je propaganda masinerija RS.

ne mogu ti reci mnogo o tome, jer se nisam tako pasionirano bavio svakim zlocinom koji se ikada desio tamo, medjutim medju top 10 sa kojima sam upoznat skoro svaki je pocinio posten nooorod iz repub'ke srpske
Како перципираш тај ТОП 10?
Ако мериш погинуле и побијене војнике тзв.АБиХ, међу којима је било монстроузних злочинаца поредиш са убиством детета од 11 година
које ти се обраћа за помоћ, након што је преживео већ једно стрељање, у којем му је убијена породица, мама, тата и млађи брат од 9 година,
мерила ти нису исправно калибрисана. Или сечење руку дечаку који се вратио кући по пса са злочином ликвидације десетак војника тзв. АБиХ
сустигнуте крај Дрине. Небројене су муслиманске заседе побиле на тај начин пар хиљада српских војника и цивила након упада у села током
прослава великих верских празника. Зашто то нису жртве геноцида???

vi sto potezete odsecene glave kao dokaz protiv bosnjackog naroda, prijavljeni ste zbog uznemirujuceg sadrzaja. nije svako navikao da svakodnevno gleda odsecene glave kao vi koji ste ih skidali drugima sa ramena.

Iskreno, pored toga što si jako loš čovek, raduje me to da je u tebi bar malo ljudskosti ostalo da te je sramota da gledaš zločine koje ste činili.

Kao, bar me malčice raduje to što vidim da je ostalo malčice srama bar zbog toga.

Pustili da žive u slozi i veselju? hahahahaha. Vidim ja koliko si ti upoznat sa bilo čim, ali dobro, ja se samo nadam da si dobio bar neki dinar za to širenje njihove propagande, jer nama sa takvim Srbima neprijatelji i ne trebaju.

VIdiš, ti se izgleda pasionirano baviš samo jednom stranom, druga, tvoja, te ni ne zanima.
Он пише очигледне лажи, без срама. Не ради се ту о незнању.

Iskreno, pored toga što si jako loš čovek, raduje me to da je u tebi bar malo ljudskosti ostalo da te je sramota da gledaš zločine koje ste činili.

Kao, bar me malčice raduje to što vidim da je ostalo malčice srama bar zbog toga.
uzet je primer nekoliko manjih zlocina da se opravdaju oni veci koje su Srbi cinili, ja ovde govorim o Big Data

Ако мериш погинуле и побијене војнике тзв.АБиХ, међу којима је било монстроузних злочинаца поредиш са убиством детета од 11 година
које ти се обраћа за помоћ, након што је преживео већ једно стрељање, у којем му је убијена породица, мама, тата и млађи брат од 9 година,
мерила ти нису исправно калибрисана. Или сечење руку дечаку који се вратио кући по пса са злочином ликвидације десетак војника тзв. АБиХ
сустигнуте крај Дрине. Небројене су муслиманске заседе побиле на тај начин пар хиљада српских војника и цивила након упада у села током
ne mogu ja svaki zlocin ponaosob da ispratim, imam mnogo bitnijih posala u zivotu nego da 24/7 citam o zlocinima u nekom nebitnom ratu dva susedna plemena.

Dječaci su imali 5 i 7 godina, roditelji su im bili profesori, moji rođaci.

stvarno mislis da cu da trazim sliku odsecenih glava? nisam ti ja ps(ycho)maniac

Pa, mogu ti reći koliko si neinformisan i koliko pojma nemaš ni o čemu, plus nećeš ništa da istražuješ i da se baviš bilo čime, dobro ti uopšte i ulaziš u bilo kakve diskusije i bilo ko te ovde percipira kao učesnika tema.

Šta god da sam ti naveo su bili užasni zločini, ti ništa nisi čuo, video, znaš samo ono što su ti napunili u glavu i hoćeš da učestvuješ u diskusiji?

Plus pričaš o srpskom odsecanju glava ali za to nemaš niti jedan dokaz? Znači lupaš i pričaš u prazno.

Što se mene tiče, ti si na bloku.

Back