GENIJE Tadic: Srbija u EU za deceniju!

Philosopher of life

Zainteresovan član
Poruka
395
Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je na današnjem šestom Saboru Srpskog pokreta da bi Srbija u narednih 10 godina mogla da postane članica EU.

Ipak, to neće dogoditi ukoliko ne obezbedimo kompletnu obrazovnu, naučnu, saobraćajnu i energetsku infrastrukturu, smatra Tadić.

Na današnjem Saboru biće izabran predsednik i 7 potpredsednika te stranke. Na sednici se očekuje i usvajanje novog strateškog programa pod nazivom “Evropska desnica Srbije”.

"Svrha ulaska u Evropsku unije je korenita promena i modernizacija Srbije", naglasio je Tadić obraćajući se učesnicima sabora Srpskog pokreta obnove.

Predsednik Srbije je rekao da među političkim strankama postoje razlike, ali da je od odlučujuće važnosti taj zajednički cilj.

Tadić je poručio da mu je čast što prisustvuje Saboru SPO, stranke koja je odigrala ključnu ulogu u demokratizaciji Srbije, trpela udare i podnosila žrtve, ali i imala snage da opstane i u sadašnjem vremenu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=04&nav_id=476922
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jel vidite vi kakva smo mi sila?
Eh decenija sta je to ja mislio bice duze al sad me predsednik utesio:dash:

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je na današnjem šestom Saboru Srpskog pokreta da bi Srbija u narednih 10 godina mogla da postane članica EU.

Ipak, to neće dogoditi ukoliko ne obezbedimo kompletnu obrazovnu, naučnu, saobraćajnu i energetsku infrastrukturu, smatra Tadić.

Na današnjem Saboru biće izabran predsednik i 7 potpredsednika te stranke. Na sednici se očekuje i usvajanje novog strateškog programa pod nazivom “Evropska desnica Srbije”.

"Svrha ulaska u Evropsku unije je korenita promena i modernizacija Srbije", naglasio je Tadić obraćajući se učesnicima sabora Srpskog pokreta obnove.

Predsednik Srbije je rekao da među političkim strankama postoje razlike, ali da je od odlučujuće važnosti taj zajednički cilj.

Tadić je poručio da mu je čast što prisustvuje Saboru SPO, stranke koja je odigrala ključnu ulogu u demokratizaciji Srbije, trpela udare i podnosila žrtve, ali i imala snage da opstane i u sadašnjem vremenu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U nije to nista ...to je sad tom izjavom vadio fleke zato sto je pre neki dan izjavio da ce Srbija u EU kada deca koja se sada radjaju budu na startu fakulteta ...dakle 2030 .....

koga ne mrzi neka pogleda temu ..... TAKO JE VODJO ......koju sam otvorio pre neki dan ......

A, pazi ovo: "evropska desnica". Kako može da bude evropska desnica. To ko ona Stojadinovićeva jugoslovenska radikalna stranka. Glupost... Ali, od Tadića nismo ni navikli na bilo šta drugo, osim na gluposti.

mozda je djindjic imao zelju...ali nacin na koji je hteo da to ostvari je neprihvatljiv za evropske standarde...

Pa imaju i ovi želju. On je pokušavao na sve načine, kao i što je izjavio, da će uklanjati svaku prepreku koja je pred Evropom, bio to Sloba, ili ne znam ni ja šta...

Bio je mnogo drukčiji od ovih, ne može se ni porediti...sa njim smo i mogli nešto da očekujemo, sa ovima ne...:sad2:

шкодра је компромитован још од времена кад је био секретарица оном cromanjoncu пећинском човеку мики шпиљаку.
највише нервира то што данас глуми неку десницу, а главна узданица му је боле, председник партије која је члан социјалистичке интернационале.
десничар мој *****.

Poslednja izmena:
шкодра је компромитован још од времена кад је био секретарица оном cromanjoncu пећинском човеку мики шпиљаку
мене највише нервира што данас глуми неку десницу, а главна узданица му је боле, председник партије која је члан социјалистичке интернационале.
десничар мој *****

Хехехе... па да је БИЛО КАКАВ ДЕСНИЧАР - ваљда би га макар уважавао Крунски савет или Канцеларија Престолонаследника Александра...хехехе... него сви знају која је балега удбашка у питању...

Back