Generalni protest 24.01.2025.

• Začetnik teme Začetnik teme xdrki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Valjda jesam, ali poenta je da je vlast zabrljala, ali da ovi vode u jos gore sa tim svojim predlozima.

To je samo dokaz da treba sistem menjati, ali to se radi kroz zakone, a ne ovako sta svakom klincu padne na pamet da je "korisno".

Не раде горе али суштински овим ништа не мењају ако се само не купује.

1737674079275.jpeg

prevoz za jagodinu

Staša rešila da tera inat, eto baš u inat svima Staša će sutra da sedi u kafiću i cirka espreso a onda će da ode do teretane da hoda na traci a uveče ima malo da izbleji na nekom splavu (kaže da će ići i na posao ali samo ne znam koji to posao, s obzirom da ona ni nema posao već samo funkciju), nema šta vidi se ko se bori za Srbiju i protiv domaćih izdajnika i stranih plaćenika. 🤣

Inače njoj je ispod časti da to uopšte i komentariše ali je ipak prokomentarisala. :d

Staša rešila da tera inat, eto baš u inat svima Staša će sutra da sedi u kafiću i cirka espreso a onda će da ode do teretane da hoda na traci a uveče ima malo da izbleji na nekom splavu (kaže da će ići i na posao ali samo ne znam koji to posao, s obzirom da ona ni nema posao već samo funkciju), nema šta vidi se ko se bori za Srbiju i protiv domaćih izdajnika i stranih plaćenika. 🤣

Inače njoj je ispod časti da to uopšte i komentariše ali je ipak prokomentarisala. :d
Jel ova ***** bese neka ministarka?

Не раде горе али суштински овим ништа не мењају ако се само не купује.

To meni malo nije jasno - kupila sam juče da ne bih išla danas u prodavnicu, kupiću opet sutra, ali prodavnica RADI. Trebalo bi i prodavnica da ne radi u znak podrške, zar ne?
Moja frizerka je danas zatvorila salon - to je po meni pravi odgovor.
Generalni štrajk valjda znači da SVE stane. Što je u praksi nemoguće, ali bar možemo da pokušamo.

To meni malo nije jasno - kupila sam juče da ne bih išla danas u prodavnicu, kupiću opet sutra, ali prodavnica RADI. Trebalo bi i prodavnica da ne radi u znak podrške, zar ne?
Generalni štrajk valjda znači da SVE stane. Što je u praksi nemoguće, ali bar možemo da pokušamo.

Фризерка ти је кева! :cmok:

Slazem se ali bice strajka sve vise...

INFO štrajk petak, 24.jan
BEOGRAD

• 11:00 – 11:20 skup u dvorištu gimnazije ,,Sveti Sava”.
  • 11:20 – 11:52 dolazak do raskrsnice ulica Kneza Miloša i Nemanjine.
  • 11:52 – 12:07 održavanje 15 minuta tišine.
  • 12:07 – 12:45 dolazak do kružnog toka kod Ušća.
  • 12:45 – 13:30 blokiranje kružnog toka na 45 minuta, uz buku.
  • 13:30 velika šetnju po Novom Beogradu.

Za danas je zakazan protest ispred zgrade Predsedništva Srbije, na Andrićevom vencu, u 14.00 časova pod nazivom „Da raspravimo, ko je rulja a ko hulja“,
u organizaciji Protestnog odbora advokata.
Saopšteno je da je to reagovanje na uvredu predsednika države Aleksandra Vučića koji je predstavnike advokata nazvao „ruljom“ zbog odluke da se sedmodnevnom obustavom rada pridruže zahtevima studenata, prenela je agencija Beta.

Advokatima ne možete dati otkaz zbog neposlušnosti, malo ste se zaSjebali:)

Za danas je zakazan protest ispred zgrade Predsedništva Srbije, na Andrićevom vencu, u 14.00 časova pod nazivom „Da raspravimo, ko je rulja a ko hulja“,
u organizaciji Protestnog odbora advokata.
Saopšteno je da je to reagovanje na uvredu predsednika države Aleksandra Vučića koji je predstavnike advokata nazvao „ruljom“ zbog odluke da se sedmodnevnom obustavom rada pridruže zahtevima studenata, prenela je agencija Beta.

Advokatima ne možete dati otkaz zbog neposlušnosti, malo ste se zaSjebali:)

Koliko pravih proizvođača ima na pijaci? Kod mene sem siradžija su sve nakupci.

А кад купиш хлеб,да ли купиш од произвођача или од трговца?

И све остало на свету, да ли купујеш од произвођача или од трговца?

Зашто само од пољопривредника тражите да буду и прозивођачи и трговци?

Зар није пољопривредницима лакше, ако они тако одлуче, да своју робу кад је произведу, продају на велико трговцу (ти користиш пежортиван термин накупац), па нека трговац своје време троши на трговину, а пољопривредник да седне да одмори. А не да и ради у пољу и да после исто то продаје по пијаци, па да нема времена ни да седне као човек.

Back