ИС ХС НИКА
Obećava
- Poruka
- 86
шта ће бедник остаје му да глуми и да га Карлешуша шерујеede sendviče u Davosu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
шта ће бедник остаје му да глуми и да га Карлешуша шерујеede sendviče u Davosu![]()
Ne da je cudno, nego je glupost, potekla zapravo iz Hrvatske. Ali tako se ne resavaju problemi visokih cena namirnica, jer iovako ionako ti ces sutra opet tu da ih kupis.
Pa nema. Samo "mute vodu" ovi iz opozicije, i to opet tamo iz Novog Sada.То нема везе са захтевима студената.
I kod mene.
Budalastine "uvezene" iz Hrvatske, tek malopre sam videla:
Ma kakva neophodnost, Jugoslavija je proslost zauvek, i tako i treba da bude.ПРОМАШЕНА ТЕМА 1/1 што не значи да је понован почетак успостављање веза између два блиска народа лоша. Напротив. Она је неопходност.
Pa nema. Samo "mute vodu" ovi iz opozicije, i to opet tamo iz Novog Sada.
Neko nema preca posla nego samo njihove dosetke i "performanse" da sledi? A sutra opet isto, kupovina i sve?
Ako si los kao opozicija, povuci se, ili bar ne blamiraj ovakvim predlozima.
Pa ti im pridaj paznju, ja necu.Све што долази из Новог Сада и Приштине мора се узети са посебном пажњом колико год то блесаво или непријатно било.
Добро, ок, Вучић једини све знаja podržavam studente" super je to samo si blanko dao podršku nekome ko qrca ne zna o životu i funkcionisanju države
Ma kakva neophodnost, Jugoslavija je proslost zauvek, i tako i treba da bude.
Добро, ок, Вучић једини све зна
Težak. Nije izdržao jedan posle dočeka i Božića i sad ovo. Teško veoma.Какав је то напор сутра ништа не купити ?
Ne dosadjuj.Не треба имати велике очекивања али сарадња и заједничко деловање могу свима да буду од користи.
Smradikali sutra da se okupate i leoo obučete pa da date podršku studentima. I vi da budete jednom u životu ljudi.
Nije tesko, sutra se posti i moze i da se ne jede, ali necu da mi neko soli pamet o tome, a ne o postu.Težak. Nije izdržao jedan posle dočeka i Božića i sad ovo. Teško veoma.
"Svoja" sam, ali dosta mi je te tzv. gradjanisticke Srbije, koji umesto da pozovu na post, pozivaju na nekupovanje namirnica. Izmislili "rupu na saksiji" i sad ce jos da me uce sta da radim?Иди спавај Керки.#НисиНоћасСвоја
svoja si i božija"Svoja" sam, ali dosta mi je te tzv. gradjanisticke Srbije, koji umesto da pozovu na post
Zbog ovog treba štrajkovati. Ja ne mogu mog poslodavca supermarket
Valjda jesam, ali poenta je da je vlast zabrljala, ali da ovi vode u jos gore sa tim svojim predlozima.svoja si i božija![]()
"Svoja" sam, ali dosta mi je te tzv. gradjanisticke Srbije, koji umesto da pozovu na post, pozivaju na nekupovanje namirnica. Izmislili "rupu na saksiji" i sad ce jos da me uce sta da radim?
Sramota!