kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 51.229
znam ja to dok si bio u mudima ni u pripremi...Evo @kapetanmark specijalitet za tebe Bosika.
ali lep materijal, poucan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam ja to dok si bio u mudima ni u pripremi...Evo @kapetanmark specijalitet za tebe Bosika.
znas ti moj penis a opet podrzavas vucica.znam ja to dok si bio u mudima ni u pripremi...
ali lep materijal, poucan
ne budi prost.znas ti moj penis a opet podrzavas vucica.
....pa ti prvi pominjes muda.....ne budi prost.
o tome i delovanju titine udbe sam oduvek ovde pisao dok bi ti iskoristio i cenog djavola samo da se obori vlast bez obzira na posledice i ako to znaci nastavak tmine titoisticke od 45te...
to je cinjenica, dok sam ja to znao, ti si tamo bio ili si piskio u prasinu sto se kaze.......pa ti prvi pominjes muda.....
ajmo onda da se ove blokade studenata (koje cine 200 aktivista grupe stav i dinkovih pionira) koji su ovde se nametnuli u tome da ih lepo oteramo i onda ce citav narod ko 05.11.2024 izaci i pokazati svoj gnev oko ubitsva 15 ljudiTo nije tacno da ja pisem samo da se obori vlast bez obzira na posledice, nikad ja to nisam napisao ovde nego uvek naglasavam da sistem i sluzbe odnosno udba koja drzi sve to mora da se obori a to je i Bosika rekao u emisiji, samo malo uvijeno.
Al vidis ovo te negira u Novom Sadu je bas puno ljudi na protestu mnogo vise nego sto je bilo par dana nakon ubistva ljudi ispod nadtresnice, mene mila pajic i ostala ta bagra ne zanima.ne moj da ides kontra meni i ovome jer u novom sadu nikada neces izvuci ljude kao onda na ulicu dok se i studenti u bg ne ograde od ovih u ns i mile pajic koju je sam kesisc predstavio u svojoj emisiji kao vodju studenata SRBIJE cime je pokazao sta je cilj...
to nije tacnoAl vidis ovo te negira u Novom Sadu je bas puno ljudi na protestu mnogo vise nego sto je bilo par dana nakon ubistva
ne moze da te ne zanima kada se ona u emisiji predtsvalja kao vodja svih studenata u srbiji.ljudi ispod nadtresnice, mene mila pajic i ostala ta bagra ne zanima.
Ona nije vodja i prestani vise da spamujes teme!to nije tacno
05.11. je bilo vise i od juce. stim sto je juce doslo u ns iz svih ostalih pripizdina, koje dovlaci marinika. jer marinika je bila juce u ns kao i posledna dva mesecaa...
ne moze da te ne zanima kada se ona u emisiji predtsvalja kao vodja svih studenata u srbiji.
u stvari zelis tim kao da te ne zanima da u stavri proguras milu, jer se mila pajic ne predstavlja po emisijama dzabe kao vodja svih studentskih protesta u srbiji !
to nije tacno.Ona nije vodja i prestani vise da spamujes teme!
хорда снс ботова лигује на инстаграм налогу "студенти у блокади" сипају коментаре испод видеа ново ударања колима на Новом БГ
Svaka sličnost sa određenim forumašima je sasvim namerna![]()
Pogledati do kraja, ton obavezno
Pre bih rekao elektrika.Informacija je da je snimak iz Frankfurta
Ovo stvarno može da bude ona naša baba sa foruma, beše jevropa ili kako već![]()
Шта ви лажни републиканци хоћете ?
Правите Републику од 1944.г.
Има ли шансе да је направите скоро ?!? ...
Студенти су у праву, никада нисте ни имали слободне и независне институције
Све је вас Броз замађијао са Анти-Републиком.
Лепо Вам је то сковао да се вртите у круг и никада да направите институције !
А без независних институција нема ни Републике....![]()