Generalni protest 24.01.2025.

• Začetnik teme Začetnik teme xdrki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači smatraš da su na vlasti srbomrsci, samo sumnjaš da ima većih.
у титиној удби имаш србоморсце ко сам тито рецимо онда, и оне продане наше душе у владјаућем систему и опоѕицији као и онда у титиним београдским ''друговима'' јер нису могли тито и кардељ сами 1974 да промене устав и донесу онај сецесионистички који је само србију делио на три дела и био деструктиван само по њу док је друге репблике ојачао...

ту су помогли ''другови'' из бг...

иста је прича данас, титина удба и дае ведри и облачи...

IMG_2122.jpg

Данас је и Тито уз студенте!

Znači smatraš da su na vlasti srbomrsci, samo sumnjaš da ima većih.

Pa realno ovi na vlasti nisu ni srbomrsci ni srboljupci, ni proruski ni prozapadno orijentisani, nit imaju bilo kakvu ideologiju ili viziju, već ono jedna bezlična s brda s dola sklepana interesna grupa kojoj je jedina "ideologija" i vizija što duži ostanak na vlasti.

Pa realno ovi na vlasti nisu ni srbomrsci ni srboljupci, ni proruski ni prozapadno orijentisani, nit imaju bilo kakvu ideologiju ili viziju, već ono jedna bezlična s brda s dola sklepana interesna grupa kojoj je jedina "ideologija" i vizija što duži ostanak na vlasti.
Njima je jedina ideologija novac, i samo to njih zanima. Vecina ne moze ocima Vucica da vidi

у титиној удби имаш србоморсце ко сам тито рецимо онда, и оне продане наше душе у владјаућем систему и опоѕицији као и онда у титиним београдским ''друговима'' јер нису могли тито и кардељ сами 1974 да промене устав и донесу онај сецесионистички који је само србију делио на три дела и био деструктиван само по њу док је друге репблике ојачао...

ту су помогли ''другови'' из бг...

иста је прича данас, титина удба и дае ведри и облачи...
Zna se to, ali onaj koji priznaje tzv. kosovske pasoše i registarske oznake, daje pozivni broj pokrajini i ulazi u koaliciju sa ratnim zločincem Haradinajem, a onda na vašingtonskoj hoklici briljira u njegovoj državničkoj politici je šta po tebi?

Njima je jedina ideologija novac, i samo to njih zanima. Vecina ne moze ocima Vucica da vidi

E to i kapiram da baš ti što mu se javno najviše uvlače u bulju da ga zapravo privatno najviše ne podnose (a verovatno ni on njih) nego ono skapirali su pravila igre i kod koga su ključevi od kuhinje i kod koga je kutlača od lonca sa kojeg se hrane.

Inače ja kapiram da se Vučić nekad baš silno zabavlja i umire od smeha kad i on nekad uzme da čita te krindž komentare njegovih botova, ono nakon dugog i stresnog dana kad dodje kući hoće malo da se opusti i oraspoloži kapiram da kreće da čita te komentare i da odlazi na profil Staše, Kebare i sličnih i da čita to tipa naš veliki vodja rodjen na Svetoj planini i na dan njegovog rodjenja pojavila se nova zvezda na nebu i zima se istog trena preobrazila u proleće, odgajali ga šaolin monasi i bla bla i da ono umire od smeha (i kao pokazuje ukućanima da se i oni smeju) jer je kapiram i njemu krindž i bedasto.

Zna se to, ali onaj koji priznaje tzv. kosovske pasoše i registarske oznake, daje pozivni broj pokrajini i ulazi u koaliciju sa ratnim zločincem Haradinajem, a onda na vašingtonskoj hoklici briljira u njegovoj državničkoj politici je šta po tebi?
тај бриселски споразум има и другу страну медање , увањен врућ кромпир , који је 2010 осмислио тадић и јеремић и на њихово инсистирање је тај бриселски споразум предложен у ун и тражено је , ми смо инсистирали да се у оквиру њега промени РЕЗОЛУЦИЈА 12 44 јел тако. и то у делу који оспорава косовску независнот тј онај део који каже да је косово неотуђиви део србије ;)

шта после власт којадође може ? да одбиеј јел де ? може ок
ал мислиш запад неће напасти пропагандом како уме :
''срби инсистирали да се косово пребаци из ун у брисел, сами хтели, па сами инсистирали на промени резолуције и сад ево неће да поштују оно што су сами тражили?''
признаћеш имали би све адуте у својим рукама да опале по нама и добро нас затамниче санкцијама

то ти је запад и одвратна америка и енглеска. уцене.

дакле прво су идзајници они који су 2010 тај кромпир пребацили веома врућ .
тадић , јеремић и дачић

немој ми само рећи да и ти прескачеш тај део приче о издајницима ?

данас ти жути бандит постаје амбасадор у уса шта мислиш зашто ?

зашто је ђак отпора ђурић био амбасадор у уса ?

е јбг...

тај бриселски споразум има и другу страну медање , увањен врућ кромпир , који је 2010 осмислио тадић и јеремић и на њихово инсистирање је тај бриселски споразум предложен у ун и тражено је , ми смо инсистирали да се у оквиру њега промени РЕЗОЛУЦИЈА 12 44 јел тако. и то у делу који оспорава косовску независнот тј онај део који каже да је косово неотуђиви део србије ;)

шта после власт којадође може ? да одбиеј јел де ? може ок
ал мислиш запад неће напасти пропагандом како уме :
''срби инсистирали да се косово пребаци из ун у брисел, сами хтели, па сами инсистирали на промени резолуције и сад ево неће да поштују оно што су сами тражили?''
признаћеш имали би све адуте у својим рукама да опале по нама и добро нас затамниче санкцијама

то ти је запад и одвратна америка и енглеска. уцене.

дакле прво су идзајници они који су 2010 тај кромпир пребацили веома врућ .
тадић , јеремић и дачић

немој ми само рећи да и ти прескачеш тај део приче о издајницима ?

данас ти жути бандит постаје амбасадор у уса шта мислиш зашто ?

зашто је ђак отпора ђурић био амбасадор у уса ?

е јбг...
Ne Briselski, nego Vašingtonski sporazum, a Briselski sporazum je potpisao Dačić koga je onda Vučić učlanio u koalicionu grande familiju. Isto je i bivšeg otporaša Đurića upisao u "patriote", pa ga postavio prvo za "ministra za KiM", pa ga posle otpratio u Vašington da pripremi sa Grenelom potpisivanje na hoklici.

Zašto? E jbg...

Ne Briselski, nego Vašingtonski sporazum, a Briselski sporazum je potpisao Dačić koga je onda Vučić učlanio u koalicionu grande familiju.
чекај прво је дачић издао вучића, тому и коштуницу 2008 псоле избора и приклонио се тадићу у дотад незамисливој коалицији ДС и СПС на изненађење свих гласача у србији!
то доказуеј само да је све то титоистичка удба, која има одређене улоге за своје пиуне у датим моментима.
затосе коштуницап овукао из политике схвативши то.
Isto je i bivšeg otporaša Đurića upisao u "patriote",
па јел ти то није још један доказ о титоистичкој кухињи ???

човече, па сада су последњих 12 година на листи снс драшковић, а на локалу су ту чеда прашак чанак србомрзац и компанија титине удбе...

pa ga postavio prvo za "ministra za KiM", pa ga posle otpratio u Vašington da pripremi sa Grenelom potpisivanje na hoklici.
не може у вашингтон тек тако било ко. имају разлога зашто су тамо ђурић па ево сад још ејдна жута битанга шутановац...америка одређује ко ће код њих...

то ти говори све ко је у титоиситчкој удби.

нисмо ми 48ме тек тако рекли не русији, већ циа снајка циа...

чекај прво је дачић издао вучића, тому и коштуницу 2008 псоле избора и приклонио се тадићу у дотад незамисливој коалицији ДС и СПС на изненађење свих гласача у србији!
то доказуеј само да је све то титоистичка удба, која има одређене улоге за своје пиуне у датим моментима.
затосе коштуницап овукао из политике схвативши то.

па јел ти то није још један доказ о титоистичкој кухињи ???

човече, па сада су последњих 12 година на листи снс драшковић, а на локалу су ту чеда прашак чанак србомрзац и компанија титине удбе...
Samo Vučić nikako da se povuče, a nije da nije najavljivao.
не може у вашингтон тек тако било ко. имају разлога зашто су тамо ђурић па ево сад још ејдна жута битанга шутановац...америка одређује ко ће код њих...

то ти говори све ко је у титоиситчкој удби.

нисмо ми 48ме тек тако рекли не русији, већ циа снајка циа...
Bivši ambasador, sada ministar spoljnih poslova, zamalo da postane premijer. Jedan od osnivača SNS-a i potpredsednik. Naravno da ima razloga.

Back